מבזקים
בת 79 נפצעה מפגיעת אופניים חשמליים ברחובות אזהרה לצרכנים: ריקול לפיצוחים הפופולרים פתח תקווה משנה את המרכז ההיסטורי: כך הוא צפוי להיראות בנה של זמרת מוכרת בישראל יישאר במעצר – ארבעה העידו שקנו ממנו סמים תאונת עבודה בגבעתיים: פועל נפל כ – 15 מטר ברחוב המאבק ונפצע קשה פרץ למוסך בקריית מלאכי – וכעבור יומיים נעצר בחשד לפריצה נוספת בבאר טוביה ויכוח בכביש בבת ים הסתיים בדקירה בגב – תושב העיר בן 26 נעצר בדרך לירושלים: שבעה שב״חים הוסתרו בתא המטען – הנהג חשוד שגבה 700 שקל מכל אחד מכת היתושים במערב ראשון לציון: העירייה איתרה מוקד דגירה משמעותי בשטח השפד״ן שלוש שנים לנפילתו של סמ״ר גיא שמחי: המשפחה תקיים אזכרה ב-4 באוקטובר מחר במצפה רמון: מצפה הכוכבים שבדרך כלל סגור לקהל פותח את שעריו למשפחות 100 מטר של נינג׳ה בלב רמלה: המתחם שנפתח היום בחינם למשפחות יש לכם קטשופ אסם בבית? בדקו את הבקבוק: אצווה מסוימת נאספת מהמדפים ארבעה בניינים ו – 56 דירות נהרסים בנתניה: פרויקט ההסתדרות יוצא לביצוע הערב ברחובות בחינם: דץ ודצה והאחים אסנר על הבמה בפארק המייסדים תלונה על רעש באשדוד הסתיימה בתקיפת שוטרים ובהשלכת אבנים – שניים נעצרו משרד הבריאות באזהרה לציבור: אם המוצר הזה אצלכם בבית – אל תאכלו אותו נפל יותר מ – 6 מטרים בסמטאות העיר העתיקה בירושלים – חולץ בחבלים במצב קשה מחר ברמלה: חיילים, מילואימניקים וכוחות הביטחון ייכנסו בחינם לערב “מה קשור” קפה, טאבון ויצירה לילדים: החצר הירושלמית שבה האוכל הוא גם הזדמנות לשיקום

מקום ראשון לתלמידי מגמת חשמל מ"אור העתיד" גן יבנה באולימפיאדת המגמות

באירוע שהתקיים במוזיאון ארץ ישראל בתל אביב, הציגו התלמידים פיתוחים מרתקים במיוחד הנוגעים לעולם הביטחון, זהירות בדרכים, תזונה בריאה, סיוע לחקלאים בעקבות המלחמה ועוד.
חידושים באולימפיאדת המגמות של "עתיד"
 
אולימפיאדת המגמות הטכנולוגיות של רשת החינוך "עתיד" התקיימה במוזיאון ארץ ישראל בת"א, במסגרתה השתתפו עשרות תלמידים עם פיתוחים שונים שנותנים מענה למשק הישראלי. במקומות הראשונים זכו בי"ס מגן יבנה, באר שבע, לוד ושניים מקרית מוצקין
תלמידי 14 בתי הספר מרשת החינוך "עתיד", הלומדים במגמות אוטוטרוניקה, חשמל, מכונות, קונדיטוריה ומייקרים – השתתפו ביום חמישי שעבר באולימפיאדת המגמות הטכנולוגיות של הרשת.
באירוע, שהתקיים במוזיאון ארץ ישראל בתל אביב, הציגו התלמידים פיתוחים מרתקים במיוחד הנוגעים לעולם הביטחון, זהירות בדרכים, תזונה בריאה, סיוע לחקלאים בעקבות המלחמה ועוד.
מנכ"ל רשת החינוך עתיד, יוסי ממו, אירח את נציגי משרד העבודה, משרד החינוך, התאחדות התעשיינים שותפים נוספים מהתעשייה באולימפיאדה והתלמידים הציגו בפניהם את התוצרים. ועדת השיפוט הנכבדת בחרה לבסוף בביה"ס הזוכים בכל מגמה.
במגמת חשמל זכו תלמידי אור העתיד גן יבנה שפיתחו שער חשמלי מאובטח, המיועד למניעת פריצה וגניבות של בעלי חיים סחורות ומוצרים.  המבנה מוקף בתעלה וגדר מיוחד שמותקנים בו חיישנים המתריעים על ניסיון פריצה.
במגמת מייקרים זכו תלמידי עתיד באר שבע עם המוצר "שותפים לזיכרון", קיר הנצחה אינטראקטיבי לחללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות איבה. בעקבות מלחמת "חרבות ברזל" שעודנה נמשכת, התווספו למשפחת השכול הישראלית כ- 600 חללי צה"ל. האבדות הכואבות מצריכים חידוש של פינות זיכרון וקירות הנצחה לארגונים.
במגמת קונדטוריה זכו תלמידי עתיד קריית מוצקין, עם הרעיון לבנות ולהקים דוכני מזון של לחמי בריאות שונים, שמנים וממרחים שונים תוצרת בית ותוצרת החקלאות בדרום בכל רחבי הארץ בשווקים האיכרים, כדי לקדם את המכירות של תושבי הדרום בעוטף עזה.
הרעיון המרכזי הוא לקדם את מכירות, לעזור להם בשיווק ובמכירה וכמובן פרסום של המוצרים, כאשר כל הכספים הולכים לסיוע חקלאי לתושבי הדרום.
במגמת מכונות זכו תלמידי עתיד קריית מוצקין עם מערכת טעינה אלחוטית לרכב חשמלי. המוצר עונה על הצורך לשמור על הסביבה כאשר הטעינה מתבצעת באמצעות לוח סולארי.
במגמת אוטוטורוניקה זכו תלמידי עתיד מח״ט לוד עם המוצר "רוח חשמלי – נסיעה המופעלת ברוח". הצורך מהמיזם הוא הוספת מערכת טעינה הנטענת ע"י אנרגיית הרוח לרכב חשמלי, במטרה לחסוך לנהג זמן טעינת סוללת הרכב חשמלי, הטעינה בעזרת אנרגיה טבעית מפחיתה זיהום אוויר והורדה בעלויות הנסיעה לתושבים.
יוסי ממו מנכ"ל רשת החינוך עתיד:
"בסופו של תהליך שארך מספר חודשים הכולל חשיבה,תכנון וביצוע התלמידים הציגו תוצרים מרשימים במיוחד, אשר עונים על צרכי המשק ואתגרי המלחמה.
יישר כוח לכל השותפים להצלחה, למורים, לתלמידים ולצוות משרד העבודה ומשרד החינוך המלווים מקצועית את המגמות הטכנולוגיות. ניפגש בשנה הבאה".
◼️ לקבוצת חדשות גן יבנה בווטסאפ לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: יח"צ עתיד

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של גן יבנה

לחצו כאן
דילוג לתוכן