מרגש: לרגל השנה החדשה, להקת "רוח חדשה" בה מנגנים בעלי צרכים מיוחדים, הופיעה בפני 600 עובדי אפלייד מטיריאליס

חברי להקת "רוח חדשה"  המורכבת מתשעה נגנים בהם שבעה בעלי צריכים מיוחדים, לא התרגשו מ-600 העובדים של החברה המובילה בעולם בתחום פתרונות טכנולוגיות הננו-ייצור "אפלייד מטיריאלס" והופיעו בפניהם באירוע הרמת כוסית לרגל השנה החדשה.

האירוע התרחש אתמול בבוקר ברחבת המשרדים של החברה בפארק המדע ומהנהלתה נמסר: "אנו גאים להיות שותפים, יחד עם רשת חוויות ואקי"ם רחובות בתמיכה בלהקה לאורך השנים. שמחנו והתרגשנו לארח את להקת "רוח חדשה" באירוע הרמת כוסית לכבוד השנה החדשה. זהו הרכב מוסיקלי המאפשר מקום מפגש משמעותי, חברתי, מעצים ומוזיקלי לאוכלוסיות המיוחדות".

אגב, את הכיבוד לאירוע סיפקה חברת "רואי שוקולד", המעסיקה אנשים בעלי צרכים מיוחדים ומלמדת נוער בסיכון סדנאות בישול וקונדיטוריה.

בתוך כך יצוין כי באחרונה צוברת הלהקה המיוחדת תאוצה. במהלך חודש אלול אירה הלהקה את יגל הרוש ומשה שלו חברי אנסמבל "ניגון ירושלמי" להופעה "לעוף עם הרוח", שהתקיימה בגבעת שמואל.איציק שטרית, המנהל התפעולי של הלהקה, סיפר כי: "הלהקה שרה וניגנה שירים ישראליים מוכרים, שקיבלו משמעות חדשה יחד עם פיוטי סליחות שהרטיטו את הלב. במופע המרגש נוצר קסם אמיתי על הבמה וחיבור מיוחד בין כל הנגנים. לא בכדי המופע נקרא "מופע אלול יהודי ישראלי", שירים ישראליים כמו "אני ואתה נשנה את העולם", "ניצוץ האהבה", "רק בגלל הרוח" ואפילו "שירו של שפשף" (מה אני.. אני רק בן אדם..) – קיבלו משמעות מיוחדת במופע המיוחד הזה בחודש אלול והתמזגו יחד פיוטים כמו אחות קטנה, אדון הסליחות, שיר המעלות, שעת רחמים ועוד.

"ברצוני להודות לקובי פיטוסי ראש המחלקה לתרבות תורנית בגבעת שמואל על ההפקה הגדולה והמיוחדת הזו הנחישות שלו שערב זה יתקיים עם הלהקה בהתראה קצרה הצליחה הלהקה להרים את המופע הכי גדול שלה והכי מרגש", הוסיף שטרית. "התגובות מאוד מחממות את הלב של החברים בלהקה נותן לנו כוח גדול להמשיך להפיץ את המופע לעוף עם הרוח בכול המדינה ואני המאמין שלי שהלקה הזו תגיע גם לחו"ל בגדול. תודות ליו"ר דירקטוריון והנהלת רשת חוויות ולהורים היקרים של חברי הלהקה שתומכים בלי הפסקה ולמנהל המוזיקלי שעושה עבודת קודש על הצד הכי מקצועי שיש".

דילוג לתוכן