מבזקים
טונה מגיע לירוחם: מופע קיץ במסגרת פסטיבל ״יער של כוכבים״ בת 16 מהעוטף שקפצה שתי כיתות זכתה בפרס הצטיינות במתמטיקה בבאר שבע בן 17 מאשקלון על הפודיום: שגיא סיטרוק זכה בארד באליפות ישראל בקראטה אירועי הקיץ בקריית מלאכי: פסטיבל האהבה חוזר לפארק העירוני חילופי הנהגה באילת: עופרה בוארון זכתה בניהול רשת המתנ"סים העירונית ותחליף את איריס כהן עימות ברהט עם גדי איזנקוט: ״אי אפשר להביא תיקון לבדואים בלי שותפות עם הערבים״ בית חדש ליזמות ומנהיגות נשית נפתח בבאר שבע: הכירו את ״קטרית״ מהגינה לצלחת: עשרות פעילויות קיץ בחינם יגיעו לשכונות רחובות עיר היין מתחברת לאשקלון: גשר קדש מתקדם והסקייטפארק החדש בדרך שלושה אחים מגדרה, שלוש מדליות וכרטיס לאליפות העולם באיטליה הציתו לובי בבניין באשדוד: כתב אישום נגד ארבעה חשודים, בהם קטין תקיפת הבכיר בישיבת מועצת יבנה: החשוד נכלא והמשטרה תבקש להאריך את מעצרו 8.5 מיליון שקל בקיץ אחד: 13 גנים ו – 3 בתי ספר ברמלה יעברו שיפוץ יסודי 50 אלף דונם יוכשרו לחקלאות בדרום ובצפון: משרתי מילואים יקבלו עדיפות 19 תוכניות פינוי בינוי משנות את רמלה: 10 מהן כבר אושרו זהב לתל אביב, כסף לרחובות, נתניה וירושלים: ההישג הישראלי באולימפיאדת הפיזיקה מרגש: ראש העיר רז קינסטליך הגיע לברך את אניטה אסרף שחוגגת 100! נוסעים בכביש 443 באזור מודיעין מכבים רעות? זה השם החדש שאישרה הממשלה קיר בלוקים קרס על פועל באתר בנייה בשדרות רוטשילד בתל אביב – מצבו קשה החלטתי להתמודד בבחירות הקרובות לכנסת: סגן ראש עיריית רמלה, אברהם דז'ורייב, מכריז על מועמדותו בליכוד

מרגש: ראש העיר רז קינסטליך הגיע לברך את אניטה אסרף שחוגגת 100!

ראש עיריית ראשון לציון, רז קינסטליך, ממשיך במסורת המרגשת והגיע באופן אישי להפתיע ולברך את תושבת העיר, אניטה אסרף, לרגל יום הולדתה המאה. בתפריט: מתכון לדג של שישי ואיחולים חמים מ-40 הנינים.

ציון דרך מרגש במיוחד בראשון לציון: ראש העירייה, רז קינסטליך, הגיע השבוע לביתה של תושבת העיר, אניטה אסרף, על מנת לחגוג עמה ולברך אותה באופן אישי לרגל הגעתה לגיל הגבורה – 100 שנים. הביקור הוא חלק ממסורת שקידם קינסטליך בשנים האחרונות, במסגרתה הוא מגיע לברך מקרוב את תושבות ותושבי העיר שחוגגים את גיל המאה המכובד.

אניטה אסרף, דמות מוכרת ואהובה, עלתה לישראל בשנת 1954 ומאז קבעה את ביתה בראשון לציון. יחד עם בעלה הקימו השניים בית לתפארת וגידלו בעיר 8 ילדים. כיום, בגיל 100, אניטה רווה נחת משפחתית עצומה הכוללת 24 נכדים ולא פחות מ-40 נינים.

לצד גידול המשפחה הענפה, אניטה ידועה בכישרונותיה הרבים – היא חובבת סריגה מושבעת, מבשלת באהבה ונחשבת לאלופת העולם הבלתי מעורערת בהכנת קוסקוס ביתי. במהלך המפגש החם, שיתפה את ראש העיר בחוויותיה לאורך השנים ואף החליפה איתו מתכונים מיוחדים להכנת דג חריף לכבוד ארוחת שישי.

ראש העירייה, רז קינסטליך, שיתף בהתרגשות לאחר המפגש:

"אניטה הספיקה לא מעט ב-100 שנים. היא אוהבת לסרוג ולבשל, אלופת העולם בהכנת קוסקוס ואפילו החליפה איתי מתכון לדג של שישי. אניטה היקרה, אני מאחל לך עוד שנים ארוכות, נחת מהנכדים והנינים, בריאות איתנה והמון רגעים של שמחה ואושר".


◼️ חדשות ראשון לציון בווטסאפ לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: עיריית ראשון לציון

דילוג לתוכן