מבזקים
טראמפ בהצהרה דרמטית ל-CBS: "המלחמה כמעט גמורה – הקדמנו את לוחות הזמנים" 19 פצועים הגיעו למרכז הרפואי שמיר אסף הרופא בעקבות המטח האחרון רחובות: כ-130 מקלטים משותפים הופכים למוקדי חוסן קהילתיים מינויים במרכז הרפואי איכילוב: ענבל ירקוני מונתה לסמנכ"לית האחיוּת אשדוד: נחנך מרכז החוסן העירוני "אור איתן" – מוקד תמיכה מקצועי למשפחות רוכב אופנוע כבן 40 נפצע בתאונה בירושלים בית שמש: העירייה מתכוננת להמשך הלחימה – תרגיל חירום נערך ומיגוניות חדשות הוצבו בעיר מבצע "שאגת הארי": ממלא מקום נציב שירות המדינה ביקר במטה מד״א והודה לצוותים על פעילותם עיריית אשקלון לא רואה היתכנות לחזרה ללימודים פרונטליים לפחות עד יום ראשון לידה תחת אזעקות במרכז הרפואי וולפסון במהלך מבצע "שאגת הארי" יבנה מחבקת את משפחות המילואים: מבצע “עוגה לשבת” יוצא לדרך בת ים: בן 53 נעצר לאחר שפרץ לדירה בזמן אזעקה כשהדיירים ירדו למקלט גם ברחובות לא חוזרים ללימודים: מערכת החינוך תישאר סגורה “אובדן מיותר”: קריאה דחופה לענף הבנייה אחרי מות שני עובדים בנגב תל אביב יפו נחלצת לעזרת העסקים: עגלות קפה במקום חנויות שנפגעו בהרצליה לא חוזרים ללימודים: מערכת החינוך תישאר סגורה גל תקיפות נוסף באיראן: צה״ל פגע במפקדת הכטב״מים של המשטר הגנה נוספת לבית שמש: מיגוניות חדשות בבית העלמין ובשכונה טרגדיה בתל אביב: פעוט כבן חצי שנה לא התעורר משנתו – מותו נקבע בית שמש: שני פצועים מרסיסים בעקבות נפילה

מרגש! שמואל בוקסר הכריז על פתיחת שנת ה-140 להיווסדה של נס ציונה

נחשף הלוגו והסלוגן שילווה את החגיגות, הלוגו עוצב בהתאם לבחירת התושבים בסימן "קהילה בונה עיר"

ראש עיריית נס ציונה, שמואל בוקסר, הכריז בישיבת המליאה על פתיחת שנת ה-140 להיווסדה של נס ציונה. נחשף הלוגו והסלוגן שילווה את החגיגות, הלוגו עוצב בהתאם לבחירת התושבים בסימן "קהילה בונה עיר".

ב-140 שנותיה, מאופיינת נס ציונה ותושביה בערך הקהילתיות, כערך מוביל – כך עלה מקבוצות מיקוד שנעשו עם תושבים במגוון גילאים ואוכלוסיות – ובהתאמה, עוצב לוגו החגיגות. עיריית נס ציונה ואנשי המקצוע, פנו לתושבים, לקראת החגיגות ושאלו מה הערך המרכזי המאפיין את העיר בעיניים. קבוצות המיקוד שהשתתפו בסקר כללו ייצוג למגוון האוכלוסיות בעיר: נוער, צעירים, משפחות, קהילות ובני הגיל השלישי. כולם העידו כי הם מרגישים חלק מהעשייה.

מתוקף הצביון המיוחד של העיר, שהוגדר ע"י התושבים, הוחלט כי שנת ה-140 של נס ציונה תהיה בסימן "קהילה בונה עיר". משפט המאפיין את החלק המשמעותי שלוקחים התושבים ביצירת אופי העיר, ביישום חזון העיר ובגאווה המקומית.
הלוגו הנבחר לשנת ה-140, כיאה לחגיגות, מבטא שמחה מתפרצת ומבטא את מכלול ערכי העיר שעלו מהשיחות: הצבעים הרבים מייצגים את המגוון שיש בקהילה וכפות הידיים את העשייה והתרומה של התושבים. הלוגו משקף את תחושת הביחד. הצבעים כתום וירוק, צבעי העיר, מייצגים את השמירה על השטחים הירוקים וחשיבות הטבע בחיי התושבים.

שנת ה-140 תלווה במגוון רחב של אירועים שיתפרסו לאורך כך השנה, אשר יהיו כולם בסימן קהילה ועבור הקהילה ויאפשרו לתושבים להביא ליידי ביטוי את העשייה המשותפת ואת ערכי העיר לדורותיה.
במסגרת ההכרזה על פתיחת אירועי ה 140 עוצבה עוגה ממותגת ועליה הלוגו הנבחר. חברי מועצת העיר הוזמנו לצילום חגיגי משותף לצד העוגה ועל רקע הלוגו החדש.

▪︎▪︎▪︎

שמואל בוקסר, ראש עיריית נס ציונה: "אני שמח לבשר פתיחת אירועי 140 שנה לנס ציונה. עיר עם שורשים עמוקים, עבר שהוא גאווה, הווה המממש בצורה מדויקת את ייחודיות העיר ועתיד לצמיחה אחראית – בדיוק על פי צביון העיר. חגיגות ה-140 יתפרסו לאורך כל השנה, יכללו פעילויות עבור תושבי העיר במגוון תחומים: חינוך, תרבות, ספורט, טבע, מוזיקה, בכולם נשים דגש על הקהילה. אני מאחל מזל טוב לתושבים הנפלאים".

צילום: ניר קידר

דילוג לתוכן