מרגש: תלמידי בן גוריון ביבנה במחווה מרגשת לשלומי שבת

בבית הספר החליטו לעשות כבוד לאחד מגדולי הזמרים של מדינת ישראל, ולחגוג לו בדרך היפה והכנה ביותר: דרך המוזיקה. בחצר הבית ספר התקבצו כל התלמידים, ששרו משיריו האהובים מכל הלב – ובראשם "בגלל הרוח", ו"בוא הביתה" שהפך להמנון של תקווה ואמונה.

התרגשות גדולה בבית הספר בן גוריון למוזיקה: שלומי שבת חגג יום הולדת 70 עם ילדי בית הספר ו-40 שנות יצירה

רגעים של קסם, שירה ודמעות של התרגשות בבית הספר "בן גוריון למוזיקה" ביבנה, כאשר תלמידי בית הספר הפתיעו את הזמר שלומי שבת, מהקולות האהובים והמרגשים של המוזיקה הישראלית, באירוע חגיגי ומלא נשמה לציון 70 שנות חיים ו-40 שנות יצירה.

בבית הספר החליטו לעשות כבוד לאחד מגדולי הזמרים של מדינת ישראל, ולחגוג לו בדרך היפה והכנה ביותר: דרך המוזיקה. בחצר הבית ספר התקבצו כל התלמידים, ששרו משיריו האהובים מכל הלב – ובראשם "בגלל הרוח", ו"בוא הביתה" שהפך להמנון של תקווה ואמונה.

שלומי שבת התקשה להסתיר את התרגשותו הרבה. עיניו נצצו, קולו רעד והוא חיבק את הילדים והצוות בחום: "זו אחת המחוות הכי מרגשות שזכיתי להן בחיי. לראות ילדים שרים את השירים שלי – זו זכות עצומה. זה ממלא את הלב".

האירוע התקיים ביוזמת מנהלת בית הספר, ניצה סולומון והמורה הפזמונאית ד"ר עינת הולנדר, שכתבה לשלומי ועם שלומי כמה וכמה שירים, ביניהם את הלהיט "שתדעי".

גם ראש העיר רועי גבאי השתתף באירוע, בירך את שלומי שבת ושיבח את התלמידים והצוות על המחווה הייחודית. גבאי הדגיש את התרומה הגדולה של התרבות והמוזיקה לעיצוב ערכים בקרב הדור הצעיר.

שלומי שבת, שהפך כבר מזמן לפסקול ישראלי שלם, הותיר היום בבית הספר בן גוריון לא רק מנגינה – אלא זיכרון חם בלבבות של כולם.

◼️ הצטרפו לחדשות יבנה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: דוברות עיריית יבנה

דילוג לתוכן