מתחם CITY LIVE החדש של עיריית חולון החל לפעול השבוע, לאחר שבחודשים האחרונים הוצג כחלק מתוכנית אירועי הקיץ העירונית.
בשני ערבי הפעילות הראשונים הגיעו למתחם אלפי תושבים. בערב הפתיחה התקיימה הקרנה של משחק חצי גמר המונדיאל בין ספרד לצרפת, ולמחרת נערך במקום פאנל חי של ״בובה של לילה״, שלאחריו הוקרן משחק חצי הגמר בין ארגנטינה לאנגליה.
המתחם כולל מסכי ענק, אזורי ישיבה ודוכני מזון ומשקאות, ונועד לשמש במהלך הקיץ מוקד עירוני להופעות, הקרנות, מופעי בידור ואירועים למשפחות.
פתיחת CITY LIVE מסמנת את המעבר מהכרזה על המיזם להפעלה בפועל. בשבועות הקרובים צפויה העירייה לפרסם אירועים נוספים שיתקיימו במקום כחלק מתוכנית הקיץ.
לפי העירייה, הפעילות במתחם מתקיימת בליווי גורמי בטיחות ואקוסטיקה, במטרה לצמצם ככל האפשר את ההשפעה על תושבי האזור.
ראש עיריית חולון, שי קינן, מסר כי המטרה היא לאפשר לתושבים ליהנות מאירועי תרבות ופנאי בתוך העיר, וכי המתחם צפוי לפעול לאורך הקיץ עם תוכן מגוון.
◼️ חדשות חולון והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.














