נבחרת השלום והאחווה זכתה בטורניר ע״ש רון שטרן בנתיבות

זו הייתה ההכנה האחרונה של נבחרת השלום והאחווה לפני טורניר הגרנד פרי של הליגה העולמית אותו תארח בסוף החודש בישראל והיא משלימה 13 ניצחונות רצופים ובסך הכל 17 מאז נוסדה.

הטורניר המרגש ע״ש רון שטרן, מאושיות העיר הדרומית אשר ייסד את התרבות והספורט בעיר נערך זו השנה השניה בנוכחות ידוענים ואישי ציבור.

את האירוע הינחה אמן הבמה רמי ברוך והוא נערך לעיני 300 צופים באצטדיון החדש בנתיבות, בניהולו של הבינלאומי גל ליבוביץ׳ אשר שפט את משחק העונה לפני שלושה ימים.

במשחק הראשון ניצחה נבחרת השלום והאחווה את נבחרת העיר נתיבות 1:3 משערים של מיליארדו אסרט, שון אוחנה ובן בן יאיר.

במשחק השני גברה נבחרת העיר נתיבות 2:3 על נבחרת ICL, זוכת הטורניר הקודם.

במשחק האחרון השלימה נבחרת השלום והאחווה את זכייתה בטורניר לאחר ניצחון 0:1 על ICL משערו של שון אוחנה. למצטיין הטורניר נבחר מיליארדו אסרט.

זו הייתה ההכנה האחרונה של נבחרת השלום והאחווה לפני טורניר הגרנד פרי של הליגה העולמית אותו תארח בסוף החודש בישראל והיא משלימה 13 ניצחונות רצופים ובסך הכל 17 מאז נוסדה.

גלריית תמונות מהמשחק [צילום: ליזה ללוצאשווילי]

◼️ הצטרפו לחדשות נתיבות בווטסאפ לחצו כאן

צילום: תמיר בראון | ליזה ללוצאשווילי

דילוג לתוכן