נבחרת יובלים מאור יהודה העפילה לגמר המחוזי בקט-רגל

הנבחרת השיגה ארבעה ניצחונות על תיכונים מקריית אונו, רמת השרון, רמת גן וחולון בדרך לגמר המחוזי שיתקיים בינואר. ליאם חי ונהוראי שמריהו הרשיתו

הישג נהדר לנבחרת הקט-רגל בנים של תיכון יובלים אור יהודה שהעפילה אתמול (רביעי) לגמר המחוז שייערך בחודש ינואר. הנבחרת, שמודרכת על ידי שרון ציוני, רכז חינוך גופני ומאמן הנבחרת, השיגה ארבעה ניצחונות יפים בדרך אל הגמר המכובד.

במשחק הראשון ניצחה נבחרת יובלים את תיכון קציר קריית אונו ולאחר מכן השיגה ניצחון על רמת השרון אחרי שנהוראי שמריהו הבקיע שלושער, ליאב מורלי צמד וריאל בן אבו שער נוסף. אבל זה לא הכול מכיוון שאחרי שני הניצחונות הללו הנבחרת מאור יהודה הביסה 3:8 את אורה מודיעים רמת גן ולאחר מכן מחצה 1:5 את תיכון אילון חולון בדרך לגמר המחוזי. ליאם חי הבקיע לא פחות מחמישה שערים, ואור חואזי, יהב לוי ונהוראי שמריהו הוסיפו שער אחד כל אחד. בן קוגן הפגין יכולות גבוהות בשער של יובלים.

ראש עיריית אור יהודה, ליאת שוחט, מציינת:

"שמחה מאוד על ההישג המרשים וההצלחה של נבחרת יובלים שמוכיחה נחישות והישגיות. מקצוע הספורט הוא חלק בלתי נפרד מהעבודה החינוכית המדהימה שנעשית בתיכון יובלים שמדי שנה ובפרט בשנה האחרונה מגיע להישגים. יישר כוח לצוות בית הספר בראשות ד"ר נתי ברק ורכז החינוך הגופני שרון ציוני".

 

◼️ הצטרפו לחדשות אור יהודה בווטסאפ  לחצו כאן

◼️ הצטרפו לחדשות בקעת אונו | יהוד מונוסון, סביון, גבעת שמואל, קריית אונו, גני תקווה, אור יהודה והסביבה בווטסאפ  לחצו כאן

צילום: דוברות עיריית אור יהודה

דילוג לתוכן