מבזקים
פוענח הרצח בהרצליה של בן 47, החשוד מכפר סבא, אותר בדירת מסתור “דור של לוחמים וגיבורים”: גבעת שמואל הוקירה את הווטרנים בת ים משדרגת את מתחם הפודטראקים בטיילת מול הים מודיעין מחזקת את כיתת הכוננות: הקריאה החדשה לתושבים רחובות: חסימת תנועה ברחוב ענטין בשל עבודות יציקה מהתופת בכפר עזה למאבק על הצדק: שי לי עטרי לא שותקת תל אביב: כתב אישום בפרשת יונט קרדיט – גם משה כחלון נאשם 11 נפגעים קל בתאונה בין מספר כלי רכב ביגאל ידין בירושלים ירושלים: המשטרה תפצה מתיישבים בעקבות חיפוש במחסום אילת מכשירה מתווכים למהפכת ההתחדשות העירונית באר שבע: מחקר בסורוקה משנה את הגישה לאנטיביוטיקה אחרי קוצב לב חשוד בפריצה לדירה נעצר עם כפפות ו – 3,000 דולר התינוק אבינועם מאיר ז״ל הובא לקבורה אחרי האסון בכביש 1 ראשון לציון מחזירה את פסטיבל הספרים עם שמות ענק אור יהודה: רימון רסס הושלך לעבר בית עסק, ארבעה נפצעו פתח תקווה: קפיטריית ערב חדשה תגיע למחלקות הסגורות בגהה מרדף נדיר בנגב: זאב תועד רודף אחרי צביית נגב פתח תקווה: רוכב קטנוע בן 18 נפצע בתאונה עצמית באזור מצמצמים רכבים: "ימי איסוף הגזם" משתנים מהנובה לשולחן הפיתוח: הסטודנטיות מאשדוד שמקימות בית דיגיטלי לנופלים

נבחרת HYDRA מאשדוד זוכה במקום השני בתחרות רובוטיקה  FTC

"ההישגים של נבחרת HYDRA מעוררי השראה ומראים שעם עבודה קשה, שיתוף פעולה וחשיבה יצירתית, ניתן להגיע להישגים מרשימים בתחום הרובוטיקה ובכל תחום אחר."

נבחרת HYDRA מאשדוד זוכה במקום השני בתחרות רובוטיקה  FTC

הישג מרשים לתלמידי אשדוד: נבחרת HYDRA המורכבת מתלמידים ממגוון בתי ספר תיכוניים בעיר, זכתה במקום השני בתחרות רובוטיקה FTC מוקדמות #1, שהתקיימה בשוהם. הנבחרת מאשדוד גילתה יכולת מקצועית גבוהה, תקשורת יעילה ורוח צוות ובנתה רובוט שהרשים את השופטים. ש-א-פ-ו

נבחרת HYDRA אשדוד, המורכבת מתלמידים ממגוון בתי ספר תיכוניים בעיר, זכתה במקום השני בתחרות רובוטיקה FTC מוקדמות #1, שהתקיימה בשוהם. התחרות, מהמותחות ביותר השנה, הדגישה את היכולות הטכנולוגיות והיצירתיות של הנבחרת המקומית, כמו גם את עבודת הצוות המופלאה שהביאה אותם להצלחה.

התחרות כללה משימות מאתגרות ותוצאות צמודות שהפכו כל רגע לקריטי. הנבחרת הוכיחה את עצמה לאורך כל התחרות, תוך שהיא מפגינה עבודת צוות מופלאה, יכולות טכניות מרשימות ויצירתיות יוצאת דופן. "הרובוט שבנתה הנבחרת עמד בהצלחה בכל האתגרים שהוצבו בפניו ואף הרשים את השופטים והקהל" אמרו באשדוד וציינו כי "הקבוצה עבדה במקצועיות רבה לאורך כל התהליך, תוך שיתוף פעולה הדוק, תקשורת יעילה ורוח צוות יוצאת דופן. התלמידים חילקו ביניהם משימות, למדו זה מזה ותמכו זה בזה לאורך כל הדרך, מה שאפשר להם להתגבר על כל מכשול ולהגיע להישג המרשים".

ההצלחה של נבחרת HYDRA היא עדות לחשיבות של חינוך STEM (מדע, טכנולוגיה, הנדסה ומתמטיקה) ולהשפעה החיובית של פרויקטים מעשיים ותחרויות על תלמידים. זוהי הזדמנות עבורם ליישם את הידע שרכשו בכיתה בפרויקט אמיתי, לפתח מיומנויות חשובות ולחוות את הסיפוק שביצירת משהו משמעותי יחד.

הקהילה והעירייה מביעות גאווה רבה בהישגים של נבחרת HYDRA ומצפות בקוצר רוח לראות את המשך הצלחותיהם בתחרויות הבאות. התמיכה הנרחבת שהנבחרת מקבלת מהקהילה היא דוגמא לכוח שבאחדות ובתמיכה הדדית, והיא מצביעה על האמונה העמוקה בכוחם של הצעירים להביא שינוי חיובי בעולם באמצעות חדשנות וטכנולוגיה.

ממנהל החינוך באשדוד נמסר: "ההישגים של נבחרת HYDRA מעוררי השראה ומראים שעם עבודה קשה, שיתוף פעולה וחשיבה יצירתית, ניתן להגיע להישגים מרשימים בתחום הרובוטיקה ובכל תחום אחר. אנו מאחלים להם הצלחה רבה בהמשך דרכם ומצפים לראות את תרומתם העתידית לחברה".

◼️ לקבוצת חדשות אשדוד בווטסאפ לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

צילום: דוברות עיריית אשדוד

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן