מבזקים
יום אחרי החנוכה: כיכר עופרים החדשה בבית אריה כבר משנה את התנועה באזור גלי עטרי קיבלה את מגן הזהב של הקהילה הגאה: “למדתי מכם אומץ מהו” תלמידי יבנה יצאו מהכיתה ונכנסו לעולם המדע האמיתי קטטה בבית קפה באשדוד לא דווחה למשטרה – העסק נסגר בצו מנהלי אשדוד: הולך רגל נפגע מאוטובוס ופונה במצב בינוני ליבו נעצר בבית – וחזר לפעום: בן 76 מנתיבות ניצל בזכות תגובה מהירה של כונני החירום לוד: הולך רגל בן 26 נפגע מרכב נתיבות: בן 4 נפגע מרכב נתניהו במסר לעם הלבנוני: "חיזבאללה חלש מאי פעם, ישראל חזקה מאי פעם" חשש לחייה של בת 15 מקריית מלאכי חשד חמור בתל אביב: בן 25 נעצר בחשד לעבירות מין ופגיעה בפרטיות דרמה: אזרחית ישראלית חולצה מהשוק בקלקיליה – הועברה לכוחות הביטחון בשלום גבעתיים משיקה מלגות של 10,000 שקל לסטודנטים דירות החל מ-3.36 מיליון שקל: פרויקט ענק בירושלים נחשף גאווה ענקית לקריית אונו: בית הספר אביגדור ורשה הוכתר לאלוף ישראל בשחמט סערה בירושלים: הפלג הירושלמי תוקף את המשטרה לאחר העברת 17 תלמידי ישיבות לכלא הצבאי 10 נפגעים בתאונה בין אוטובוס ורכב בבאר שבע לקראת מצעד הגאווה בתל אביב: עשרות אמבולנסים, ניידות טיפול נמרץ ייפרסו בשטח סגירת חשבון אכזרית: כתב אישום חמור נגד 4 קטינים שתקפו נער והשאירו אותו לדמם ברחוב הישגים מרשימים למתעמלות מאור יהודה באליפות ישראל בהתעמלות מכשירים

נגיד רוטרי ישראל ביקר בגדרה

מועדון רוטרי גדרה אירח השבוע את נגיד רוטרי ישראל,מתי הראל. במהלך הביקור הוצגה הפעילות הענפה של המועדון במעמד ראש המועצה, יואל גמליאל. "ביקור הנגיד של רוטרי ישראל היה מוצלח והצגת הפעילות הוכיחה עד כמה איכות החיים שלנו במושבה שזור בפעילותם הברוכה של מתנדבי המועדון".

השבוע התקיים במועדון רוטרי גדרה ביקור נגיד רוטרי ישראל, מתי הראל ורעייתו אירית. באירוע השתתפו גם מזכיר האזור יונה מזור ועוזר נגיד לאשכול עוזי ערן. אורח הכבוד היה ראש המועצה המקומית גדרה,יואל גמליאל, אשר בירך את מועדון גדרה על כל הפעילות המועדון גדרה לטובת הקהילה. עוד השתתף במפגש מנכ"ל המועצה, ליאור מדהלה אשר נתן סקירה  כללי על הנעשה בגדרה ועל התכניות לעתיד.

הביקור  החל בגן הפסלים של האומן והפסל יומה שגב, אשר חברי המועדון תומכים בו ומסייעים בתחזוקת הגן בעזרתם של תלמידי ביה"ס שעושים ופועלים במסגרת מחויבות אישית. יומה הוא חבר כבוד במועדון ודמות מאוד מוכרת בישוב, אשר גם נבחר כיקיר הישוב על מפעל חייו.

ישיבת ההנהלה התקיימה בביתה של הנשיאה מזל כהן, במסגרתה הציגו החברים את הפעילות הנרחבת של המועדון והפעילות הקהילתית ושיתופי פעולה בינ"ל. לאחר מכן התקיים מפגש חגיגי בספריה עם חברי המועדון ואורחים, אשר נפתח בקטעי שירה של התלמידים ממגמת מוסיקה  ביה"ס "דרכא רמון".

במעמד זה, העניקה הנשיאה מזל כהן את מגן יקירת המועדון למנהלת הספרייה,ליאת חתוכה על קיומה של פעילות מגוונת לכל הקהילה, על פעילות לגיל הרך ומגוון הרצאות המוסיפות נדבך נוסף לפעילות תרבותית חינוכית במושבה.

כמיטב המסורת מדי שנה, גם הפעם בעת ביקור הנגיד, העניק לו האומן- פסל יומה שגב שי מפרי יצירתו לנגיד. בטקס הוענקו עיטורי פול האריס לחברים נ"ל עמנואל בר, נ"ל מיכל אלבלינג ולנ"ל אברהם שי (שיו). הנגיד וצוותו הודו לנשיאת המועדון מזל כהן על האירוח והביקור המוצלח וציינו לשבח את הפעילות הענפה של המועדון.

ראש המועצה המקומית גדרה, יואל מליאל: "אני מברך את מועדון רוטרי גדרה על תרומתו לקהילה המשפחתית שלנו בגדרה. ביקור הנגיד של רוטרי ישראל היה מוצלח והצגת הפעילות הוכיח עד כמה איכות החיים שלנו במושבה שזור בפעילותם הברוכה של מתנדבי המועדון".

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן