מבזקים
מאות טאבלטים נגנבו מבתי ספר: שלושה חשודים נעצרו ליד קריית מלאכי 85 אלף שקל ל-19 ספורטאים: המצוינות שמגיעה מאילת בחול המועד: מופעי קרח בחינם מחכים למשפחות בחולון דווקא אחרי כל נדרי: דגל הגאווה נתלש שוב מבית הכנסת בירושלים רוכבת קורקינט כבת 60 נפצעה בתאונה באשקלון קפה שחור, ספינג' ו-1,000 שקל: האירוע הנוסטלגי שיגיע לקריית מלאכי אוכל, אלכוהול ואטרקציות: הקונספט החדש שמגיע לאילת באוקטובר ״מה שמחבר בינינו, חזק ממה שמפריד״: המסר שיוצא לרחובות תל אביב אחרי 8 שנים בעירייה: הילה דריקס מונתה לתפקיד הבכיר באור יהודה 8,000 שקלים בכיס, מעקב מהבר ושוד באור יום: שני תושבי אילת נאשמים בשוד 45 פרסומים בטיקטוק: הצעיר ממשגב שלום שנאשם בהסתה לטרור מהטיילת ועד הטרמינל: ערב ההנצחה המיוחד שיתקיים בבת ים בן 19 משגב שלום נאשם בהסתה לטרור ובהזדהות עם חמאס תפיסת ענק ליד לוד: סמים בשווי כ – 90 מיליון שקל נתפסו רגע לפני ההפצה מסורת של עשרות שנים חוזרת למחנה יהודה: שוק ארבעת המינים נפתח בכיכר ולרו באר שבע: תבעו מרמ"י כ – 8.5 מיליון שקל – בית המשפט דחה את התביעה וחייב ב – 100 אלף שקל הוצאות ריסס גז פלפל על המוכרת ושדד כסף: חשוד בשוד קיוסק באשקלון נעצר 474 דירות במקום 208: אושרה תוכנית הפינוי בינוי הגדולה בשכונת הדקל באילת 300 מטרים של קווי חשמל ירדו מתחת לאדמה: העבודות ברחוב פינס בפתח תקווה הושלמו ויכוח בכביש הסתיים בתקיפה בסכין: תושב בת ים נאשם שתקף נהג – ואז הציע לו כסף

נחמה מרקוביץ' נבחרה לנהל את בי"ס סעדיה גאון באור יהודה

מרקוביץ' ששימשה בשמונה השנים האחרונות כסגנית מנהלת בית הספר, תחליף בתפקיד את ענת ברקוביץ' שמסיימת אחרי 13 שנים. מרקוביץ': "שואפת להנהיג עם הלב תוך שמירה על יחסי אנוש והקשבה לצרכים של כל חברי הקהילה החינוכית"

נחמה מרקוביץ' נבחרה על ידי ועדת האיתור של משרד החינוך לתפקיד המנהלת החדשה של בית ספר סעדיה גאון באור יהודה. מרקוביץ', ששימשה במשך שמונה שנים כסגנית מנהלת בית הספר, תחליף בתפקיד את ענת ברקוביץ', שניהלה במשך 13 שנים את בית הספר והצעידה אותו להישגים רבים. מרקוביץ' תעבוד בשיתוף פעולה עם אגף החינוך ועם הפיקוח במשרד החינוך להמשך הצלחתו של בית הספר.

מרקוביץ' היא מוכשרת תכנית מנהלי בתי ספר של מכון "אבני ראשה" ובוגרת לימודי הוראה במכללת תלפיות. במהלך השנים האחרונות עברה הכשרות רבות, בין השאר בתחום המתמטיקה בסמינר הקיבוצים במכללת תלפיות. כמו כן, בשנות עבודתה בסעדיה גאון היא שימשה כחברה בצוות ניהול בית הספר וכן כרכזת חברתית ומדריכה בית ספרית.

ראש עיריית אור יהודה, ליאת שוחט, מברכת:

"אני מאחלת הצלחה רבה לנחמה מרקוביץ' בתפקידה כמנהלת בית ספר סעדיה גאון. בית הספר מיצב את עצמו בשנים האחרונות כבית ספר מוביל ומשמעותי שמקדם תוכניות פדגוגיות חדשניות ואין לי ספק שנחמה תמשיך בתהליכים הללו. זו הזדמנות להודות לענת ברקוביץ' שהובילה בגאון את בית הספר במהלך השנים הללו ולאחל לה הצלחה רבה".

נחמה מרקוביץ' מציינת:

"אני מאמינה בעשייה בבית הספר שבו אני פועלת כבר שנים רבות. אני שואפת להנהיג עם הלב תוך שמירה על יחסי אנוש והקשבה לצרכים של כל חברי הקהילה החינוכית. אפעל להעצים את הקשר בין הידע ללב ולעודד לימוד רלוונטי שנוגע בחיינו ובחיי תלמידנו בכל מקצועות הלימוד, במקביל לשאיפה למצויינות ולהקפדה על הישגים גבוהים. אצור חיבור בין קודש לחול, קידום אורח חיים ציוני דתי המשלב חדשנות פדגוגית עם מקצועיות וערכים. אני מונעת מתוך רצון ליצור מצויינות מקצועית ובניית קהילה חינוכית המושתתת על ערכים אלו. בהזדמנות הזו אני מודה על הבחירה בי לתפקיד להנהיג, להצעיד ולהוביל את בית הספר בגאון".

 

◼️ לחדשות אור יהודה  לחצו כאן

◼️ לחדשות בקעת אונו | יהוד מונוסון, סביון, גבעת שמואל, קריית אונו, גני תקווה, אור יהודה והסביבה בווטסאפ  לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות מהארץ ומהעולם לחצו כאן

■ לקבוצת מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: פרטי

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אור יהודה

לחצו כאן
דילוג לתוכן