מבזקים
דובר צה"ל, תא"ל אפי דפרין חושף את פרטי האסון בלבנון אבל כבד בהרצליה ובמועצה האזורית בנימין: אלה שמותיהם של שני לוחמים נוספים שנפלו בלבנון ארבעה פצועים בהתנגשות בין שני רכבים ברמלה, הובהלו לאסף הרופא תאונה קשה בחולון: ילד בן 6 נפגע מאוטובוס תאונה בשדרות: נערה כבת 14 נפגעה מרכב ברחוב רוטשילד לפני שבת: גבר כבן 50 אותר ללא רוח חיים בתוך רכב באשקלון חשש לחיי נעדר מלוד; מי ראה את דורון משה? הצצה אל העתיד: מרכז השיניים בבאקו שמציע שיקום פה מלא ביום אחד – והישראלים שכבר מנצלים את המהפכה בהלה באשדוד: שריפה פרצה באולם אירועים ברחוב הטיילת בעיר; אין נפגעים תאונה עצמית בגדרה: רוכב טרקטורון התהפך ברחוב עפרה חזה ופונה במצב בינוני משקה אחד, ארבעה טעמים: חליטת הקיץ הטרופית שתקרר לכם את היום במקום פרסומות: תחנת הרכבת הקלה בתל אביב תתמלא ביצירות בהשראת שירה עברית אשקלון, רמת השרון, יהוד, גני תקווה ואילת ברשימה: עשרות רשויות עלולות לאבד את תקצוב רכזי הלהט"ב לאור האסון הכבד בלבנון: בוטל אירוע קבלת השבת עם קוקו מאילת בקניון בבאר יעקב עוזי הכוהן קולע בול: תחזית אסטרולוגית לשבוע שבין 19/06/26 ועד 25/06/26 זמני כניסת השבת ויציאת השבת 19-20.6.26; פרשת חקת תיאטרון רמלה מגיע לראשונה לתל אביב עם הקומדיה החדשה "הכל עובר עליך" מפקד גדוד 52, סא"ל דור גדליה בן שמחון, נפל בקרב בדרום לבנון; שלושה לוחמים נוספים נפלו – שמותיהם לא הותרו לפרסום דחייה במועד: מפגש התושבים להצגת תוכנית המתאר הכוללנית של רחובות יתקיים ב-13 ביולי תחזית מזג האוויר: התראה מטאורולוגית בישראל; מה צפוי בסוף השבוע?

נחנך אמבולנס על שם משה ואליעד אוחיון ז"ל מאופקים

האמבולנס ע"ש משה ואליעד אוחיון ז"ל נתרם על ידי תורם אנונימי בסיוע אגודת ידידי מד"א בישראל

אמיתי אוחיון, חובש מד"א מתחנת אופקים חנך לראשונה את האמבולנס על-שם אביו ואחיו שנפלו בשבעה באוקטובר

הסיפור של אמיתי אוחיון מתחיל כשהוא ואביו משה ז"ל התחילו קורס חובשים נהגי אמבולנס בתחנת מד"א אופקים, וחלמו להתנדב יחד. אמיתי, אביו משה ז"ל ואליעד ז"ל אחיו של אמיתי, היו צוות בלתי נפרד ובבוקר השבעה באוקטובר יצאו להגן על הבית ולהילחם במחבלים שחדרו לאופקים. בבוקר זה נקטע חלומם של אמיתי ואביו כאשר אליעד ומשה נרצחו זמן קצר לפני סיום הקורס. למרות זאת אמיתי שנלחם תחת אש, מצא עצמו מטפל בפצועים.

כחודש אחרי ה-7 באוקטובר, אמיתי סיים את קורס החובשים בלי אביו שחלק איתו את אותה כיתת לימוד.

בטקס הסרת הלוט מהאמבולנס ע"ש משה ואליעד אוחיון ז"ל שנתרם על ידי תורם אנונימי בסיוע אגודת ידידי מד"א בישראל, הוענקה למשפחתו של משה תעודת הסיום שלו בקורס חובשים נהגי אמבולנס על ידי מנכ"ל מד"א, אלי בין.

ביום שני האחרון (20.5), אמיתי עלה למשמרת מיוחדת ומרגשת, לראשונה באמבולנס החדש שנקרא על שמם ולזכרם של אביו ואחיו, משה ואליעד אוחיון ז"ל, נחוש יותר מתמיד להמשיך את דרכם ולהציל חיים.

אמיתי אוחיון, חובש בתחנת מד"א אופקים:

"היינו לקראת סיום הקורס בסוכות. המבחנים היו אמורים להיות אחרי החג, אותם כבר המשכתי לבד בלי אבא.
אני יושב פה, בתוך האמבולנס בלעדיו, בלי אבא והוא ואליעד איתי כל הזמן, עכשיו אני מתרכז בלהמשיך קדימה, להציל חיים".

שרית אוחיון, אמו של אמיתי:

"אמיתי לא נתן לעצמו לוותר, הוא סיים את הקורס והגשים את החלום שלהם. בהתחלה נופלים, אבל הוא קם מהר. אני בטוחה שמשה גאה בו ברמות".

אלי בין, מנכ"ל מד"א:

"אמיתי, אליעד ומשה יצאו עם הנשקים כדי להילחם ולהגן על התושבים והאזרחים בזמן שהם שמעו שמחבלים פלשו לעיר אופקים. זה אחד ממעשי הגבורה שיסופרו עוד הרבה במורשת העיר אופקים ובתולדות מדינת ישראל. אנחנו מבקשים להעניק לך, הרעיה, שרית, את תעודת סיום הקורס של משה".

 

◼️ לקבוצת חדשות אופקים בווטסאפ לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – חדשות מהארץ/מהעולם/משפט/עורכי דין/פלילי לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

◼️ חדש! לקבוצת חדשות הביטוח הלאומי / חברת חשמל / דלק וגז / תאגידי המים / שירותים לציבור לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות מד"א

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אופקים

לחצו כאן
דילוג לתוכן