אתמול בבוקר הגיעו לתחנת רהט אשתו ו-3 ילדיו הקטינים של השוטר הגיבור רוני אבוהרון ז"ל. המשפחה הגיעה בסיוע חטיבת הקהילות ובאמצעות ניידת המשאלות למפגש ופעילות בתחנה בה שירת רוני ז״ל לפני מותו.
בתחילת היום הפתיעה ניידת המשאלות של משטרת ישראל את המשפחה בביתה שבאופקים, והילדים חוו את ההתקנים המשטרתיים השונים והמגוונים כגון אורות משטרה, מערכת כריזה, קשר ועוד ולאחר מכן המשיכו בליווי ניידות ואופנועי המשטרה אל תחנת רהט בה שירת רוני ז"ל.
בתחנה התקיים מפגש מרגש עם סגל הפיקוד, חבריו לצוות הבילוש ושוטרי התחנה, ובסיוע של שוטרי חטיבת קהילות והמתנדבים הולבשו הילדים במדי משטרת ישראל והוענק להם תג משטרתי הנושא את שמם, סיכות היחידה ותעודת שוטר.

בהמשך נחשפו הילדים לעבודת הרובוט של יחידת החבלה ומערך הזיהוי הפלילי, יצאו לפעילות מאתגרת ברכב המאבריק המשטרתי, ורכבו על גבי הסוסים של יחידת הפרשים במחוז הדרומי.

בסיום היום השתתפו בני המשפחה בסיור ביחידה ובמשרדו של רוני ז"ל, ובטקס מרגש הוענקו לילדים דרגות הקצונה על ידי מפקד התחנה, סנ"צ שי אבוקסיס וסגל הפיקוד של היחידה.

רנ"ג רוני אבוהרון ז"ל הי"ד נפל בקרב בתאריך 7.10.23 בעת שנלחם בגבורה נגד מחבלי ארגון הטרור חמאס בעיר אופקים. ברגעיו האחרונים הציל חיי אדם רבים וחרף נפשו למען מדינת ישראל ועם ישראל. רנ"ג רוני אבוהרון ז״ל, בן 39 במותו, הועלה בדרגה לאחר מותו. יהי זכרו ברוך.
◼️ לקבוצת חדשות אופקים בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








