מבזקים
תמיכה ממשלתית בערד: מנכ"ל משרד הפנים סייר בזירת הפגיעה הקשה בעיר באילת: בן 25 מירושלים, חמוש בסכין, התפרץ ליחידת דיור ונעצר על ידי לוחמי היס"מ מיכאל וידל רושם הישג פוליטי: "זהו מהלך של אחריות ציבורית" תיעוד מצמרר: סרטון הנפילה באור יהודה מהיום; אושר לפרסום על ידי הצנזורה עדכונים והקלות לבעלי עסקים בירושלים נס באור יהודה: רסיסי טיל בליסטי נפלו בשטח העיר; נזק קל נגרם לרכוש – צפו בתמונות חילופי פיקוד בגזרת גבעת שמואל: מפקד נפת גנים הנכנס נפגש עם ראש העיר יוסי ברודני פרסום ראשון: "ישראל ביתנו" מצטרפת לקואליציה של מיכאל וידל, ראש עיריית רמלה זוגיות, משפחה וחוסן / בתיה בר שביט: חגים ומצבי משבר הם הזדמנות להתחלה חדשה ולבניית זוגיות אחרת התראה מטאורולוגית בישראל בשורה לשכירים: אושר מתווה החל"ת במימון המדינה לימי המלחמה היום ה-24 למבצע "שאגת הארי": מזכרת בתיה בשגרה של חירום – "היישוב בידיים בטוחות" מתנה עם שורשים: המיזם של הגן הבוטני שמחזיר את התקווה והטבע הביתה כבוד לסגל ההסברה: קצין היקל"ר של אשדוד, אלברט אקרמן, הועלה לדרגת סרן בעיצומה של הערכת המצב בצל גל נטישת הכלבים מאז פרוץ המלחמה: יריד אימוץ מיוחד בתל אביב אחרי הפגיעות בדרום: מכבי מפעילה מענה רפואי למפונים בים המלח נזקי המלחמה נערמים: מעל 14 אלף תביעות כבר הוגשו למס רכוש החלטה באילת: קייטנות ניצנים בוטלו, ההורים יזוכו אשדוד לתושבים: אין הגנה של 100 אחוז, ההנחיות הוחמרו ידידים בגן יבנה: מהדרכים אל תוך הממ"ד – השליחות שמעניקה ביטחון בבית

ניסים גוזלן: "לא ארפה עד שבבאר יעקב תיפתח תחנת משטרה רשמית ועצמאית"

בקרוב יוקם משמר קהילתי שכונתי לבאר יעקב

פרשת האונס המזעזע בגדרה גרם לכל ראשי המועצות והערים באזור ובמדינה כולה לבחון את הביטחון היישובי. ראש עיריית באר יעקב ניסים גוזלן הגדיל כאשר פנה במכתב רשמי לראש הממשלה בנימין נתניהו ולשר לביטחון פנים איתמר בן גביר בדרישה להקים תחנת משטרה שאינה נסמכת על שום יישוב אחר.

"אנחנו עיר של 35 אלף תושבים. במקום 100 שוטרים יש לנו רק 10", כתב גוזלן לנתניהו ובן גביר והוסיף: "אנחנו הופכים להיות עיר עם 50 אלף תושבים ואין לנו תחנת משטרה. איך עשרה שוטרים יכולים לשמור על עיר שלמה?".

בחשבון הפייסבוק שלו ציין גוזלן: "בשנים האחרונות נפגשתי עם מספר שרים במטרה להקים תחנת משטרה רשמית של באר יעקב. תחנת משטרה שתכלול מבנה חדשני ורציני, למעלה מ100 תקנים לשוטרים וחיזוק אמיתי לשיטור הקיים כיום שעושה עבודת קודש ועומד בפני אתגרים רבים! המקרה האחרון והמתועב בגדרה זעזע וטלטל את כולנו וממחיש לכולנו את שידעתי כבר אז, צריך להציף את הרחובות בשוטרים ולחזק את הביטחון האישי של האזרחים. אני מודיע לכם שלא ארפה עד שבבאר יעקב תיפתח תחנת משטרה רשמית ועצמאית. בעקבות המקרה בגדרה, הנחתי יחד עם סגני ג'קי גונגרדי את השיטור שלא לאפשר לינה של שום עובד בניין בתוך אתרי הבניה או בעיר. השיטור מסייר בכל האתרים ומקבל מכם פניות 24/7 דרך המוקד".

גוזלן הוסיף כי העירייה קלטה את דניאל זדה אשר מאייש את תפקיד מנהל אגף הביטחון. "זהו תפקיד חדש שלא היה קיים קודם לכן בעירייה. אחת המשימות הראשונות של דניאל היא להקים משמר קהילתי שכונתי לבאר יעקב".

צילום: ארכיון חדשות 08

דילוג לתוכן