מבזקים
גבר בן 78 אותר ללא רוח חיים במע"ר באשדוד – זמן רב לאחר מותו זמני כניסת שבת ויציאת שבת "לב ענק מלא בכבוד לבני אדם" – העיר רחובות נפרדת מאגדת הכדורגל שלמה קירט ז"ל עדכון הנחיות פיקוד העורף – עד יום שני תאונה עם מעורבות שלושה כלי רכב באשקלון: שלושה נפגעים פונו לבית החולים משה שטה: "בחרתי לפעול מבפנים למען התושבים" שימו לב! זה מותג הגלידות שיורד מיידית מהמדפים הרצליה נפרדת מליאם: אלפים מלווים את סמל ליאם בן חמו בדרכו האחרונה עומס חריג בחופי ראשון לציון: החניונים מלאים – בעירייה קוראים להימנע מהגעה ברכב הקיץ הזה מתחיל אחרת ברחובות: רישוי קייטנות בלי בירוקרטיה יבנה משנה את חג המדורות: בטוח, מצומצם ומפוקח תל אביב צועדת: אחד במאי חוזר לרחובות העיר מסיבת טבע בירוחם הסתיימה בדרמה: דקירה ופיזור המוני פארק עמק הצבאים בירושלים ייסגר מחשש להתפשטות נגיף טרגדיה ברחובות: כדורגלן העבר שלמה קירט נהרג בתחנת הרכבת נתניה: בן 87 טבע בחוף פולג ופונה במצב אנוש דרמה בערבה: צנחן נלכד על עמוד חשמל במתח גבוה וחולץ במבצע מורכב תצפית אחת, מסר אחד: המהלך החדש של משרד החוץ חוצה מחוזות: מתנדבי זק"א באשקלון השלימו את הטיפול בכבוד המת מהאירוע הקשה ברחובות ללא מיקסר: עוגת שוקולד לשבת בעשר דקות!

ניצחון סולידי בכדורסל: "רק" 12 הפרש לקריית מלאכי

"זהו משחק חוץ ראשון שלנו ואני שמח שהשחקנים עשו את העבודה"

אחרי שפתחה בסערה עם 33 ו-37 הפרש בשני המשחקים הראשונים, יצאה מ.כ קריית מלאכי למשחק חוץ מול הפועל ארזים אשדוד. הפעם שותפו מספר גדול יותר של שחקנים, וגם עובדה זו לא מנעה מגיא נצר להיות הקלעי המוביל עם 21 נק'.

אחד השחקנים ששותף לראשונה הוא אהוד שולץ שעבר השבוע מקבוצת חבל יבנה לקריית מלאכי. שולץ, שחקן חמישייה באליצור חבל יבנה, עבר לאור העובדה כי רוב חברי הקבוצה מגויסים למלחמה וכרגע הקבוצה לא בפעילות.
המשחק התקיים באולם בית ספר הקריה באשדוד ומהרגע הראשון קריית מלאכי השתלטה על המשחק, עד לסיומו בתוצאה 77-69 למלאכים. המשחק הבא יתקיים רק בתאריך 30 לינואר מול בית"ר אשדוד בחוץ, באולם ביה"ס מקיף ג'

מאמן מ.כ קריית מלאכי אוהד איתן: "זהו משחק חוץ ראשון שלנו ואני שמח שהשחקנים עשו את העבודה. יש לנו פגרה קטנה לאור העובדה כי לא כל הקבוצות חזרו לפעילות, אבל אנחנו כבר עובדים על משחק אימון כדי לשמור על כשירות גבוהה"

◼️ לקבוצת חדשות קריית מלאכי והמועצה האזורית באר טוביה בווטסאפ לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

צילום: דוברות עיריית קרית מלאכי

דילוג לתוכן