פארק חדש נוסף למרחב הציבורי של נס ציונה: אתמול, רביעי 30 בספטמבר, נפתח לציבור שלב א׳ של פארק האגם בשכונת נאות שבו, ברחוב לאה גולדברג.
הפתיחה התקיימה במסגרת אירוע חול המועד סוכות בהשתתפות תושבים, ראש העיר שמואל בוקסר וחברי מועצת העיר, וכללה מופעים, סדנאות ופעילויות לילדים. אלא שהבשורה לתושבים אינה ההפנינג שכבר הסתיים – אלא העובדה שהפארק עצמו פתוח מעתה לשימוש הציבור.
בשלב שנפתח כעת הוכשרו במקום שטחי דשא ופינות ישיבה, מתקני ספורט וכושר ומתקני משחק לילדים. עיריית נס ציונה הציגה את המתחם כבר לקראת הפתיחה כמרחב חדש למפגש, פעילות גופנית ובילוי משפחתי בשכונת נאות שבו.
עם זאת, למרות השם "פארק האגם", האגם עצמו עדיין אינו פתוח. גם הבריכה האקולוגית המתוכננת במתחם לא נכללה בשלב א׳. לפי העירייה, שניהם אמורים להיפתח במסגרת שלב ב׳ של הפרויקט, אך נכון לעכשיו לא פורסם מועד מדויק להשלמתו.
הפארק הוא חלק מהפיתוח של שכונת נאות יוסי שבו בצפון נס ציונה, ובמסמכי העירייה כבר הופיע בשנים קודמות כפרויקט עירוני משמעותי. בתוכנית העבודה העירונית לשנת 2023 הופיע סעיף של 21 מיליון שקל לביצוע פארק האגם בשכונה.
בחודשים האחרונים המשיכו בעירייה גם בעבודות תשתית הקשורות למתחם, ובהן השלמת תכנון והקמה של תחנת שאיבה בפארק, שנועדה לפעול מעל מאגר מי גשם תת־קרקעי.
עבור תושבי השכונה והעיר, המשמעות המעשית כבר עכשיו היא שמרחב הפנאי החדש פתוח וניתן להשתמש במתקני המשחק, הכושר ובשטחים הירוקים – גם לפני השלמת החלק המזוהה ביותר עם הפרויקט.
ראש העיר שמואל בוקסר מסר כי פתיחת שלב א׳ היא "רק ההתחלה", וכי העירייה ממשיכה בעבודה לקראת השלמת הפארק ופתיחת האגם והבריכה האקולוגית.
בחדשות 08 כבר דיווחנו לפני כשבועיים על אירוע הפתיחה המתוכנן ועל כך שהאגם והבריכה האקולוגית לא ייפתחו יחד עם יתר המתחם. כעת הפארק עצמו כבר עבר משלב התכנון וההזמנה לציבור לשימוש בפועל.
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.










