נפרד בגאווה: יהודה ינאי מסיים את תפקידו בעיריית יבנה

"אני נפרד מהתפקיד בגאווה ובהתרגשות רבה," אומר יהודה ינאי הפורש לגמלאות לאחר שהוביל בשנים האחרונות פרויקטים חדשניים ושדרוגים טכנולוגיים במערכות התקשוב העירוניות.

יהודה ינאי, מנהל אגף המחשוב ומערכות המידע בעיריית יבנה, מסיים בימים אלה את תפקידו לאחר שנים של עשייה משמעותית. במהלך כהונתו הוביל פרויקטים טכנולוגיים נרחבים בעירייה, במוסדות החינוך ובמרכזים קהילתיים. בין הישגיו ניתן למנות הקמת מערכות מחשוב ותשתיות מתקדמות, חיבור מוסדות לרשתות סיבים אופטיים, שדרוג כיתות לימוד לטכנולוגיות מתקדמות, מוכנות לחירום והטמעת מערכות דיגיטליות. כמו כן, דאג לשפר את השירות לתושבים באמצעות מערכות מתקדמות ומעבר מוקד 106 למוקד טכנולוגי מתקדם.

ינאי שם דגש על שיפור השירות בעירייה ובמוסדות החינוך, תוך הרחבת תשתיות טכנולוגיות והנגשת כלים דיגיטליים לשימוש התושבים והקהילה. בעזרת תשתיות אלה, העירייה הצליחה לשפר את חוויית המשתמש בשירותי העירייה, בבתי הספר ובמרכזים.

ראש העיר, רועי גבאי, הודה ליהודה על תרומתו: "יהודה ינאי פעל לקדם את מערכות התקשוב בעירייה ובזכות עבודה מקצועית ומסורה הוביל שינויים בשירותים הדיגיטליים תוך הטמעת מערכות חדשות. אני מודה ליהודה על תרומתו ומאחל לו הצלחה רבה בהמשך דרכו".

יהודה ינאי הוסיף: "אני נפרד בגאווה ובהתרגשות רבה. הייתה לי זכות גדולה להוביל את תחום המחשוב בעירייה ולעבוד לצד צוות מסור ומקצועי ששותף לעשייה. אני מודה לראש העיר, להנהלת העירייה ולעובדים על התמיכה, שיתוף הפעולה והאמון בי לאורך השנים. אני בטוח שהעשייה תימשך והעיר תמשיך להתפתח ולהתקדם גם בעתיד ואני עומד לרשות תמיד לרשות העיר"..

◼️ הצטרפו לחדשות יבנה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: דוברות עיריית יבנה

דילוג לתוכן