מבזקים
מהשוק של הבוקר למוקד הבילוי של הלילה: פתח תקווה משיקה מתחם בילוי חדש אופקים: חסימות תנועה בשל הצבת מרחב מוגן במרפאה אשקלון פותחת את הקיץ: אטרקציות ב – 10 שקלים, פארק מים נודד וליגת חופים לילה לבן בתל אביב יפו: עשרות אלפים מילאו את מוקדי התרבות ברחבי העיר בשורה למפוני הדרום ועוטף עזה: הנסיעה בתחבורה הציבורית תישאר חינם עד סוף אוגוסט במעבר בית"ר: 1.4 מיליון שקלים במזומן נתפסו במונית ישראלית 30 ראשי ערים מהעולם הגיעו ללמוד ברמלה ובירושלים איך ישראל מנהלת מצבי חירום באשדוד הפכו את ההתנדבות למסלול: "שביל המעשים הטובים" נחנך בפארק לכיש גבר כבן 50 נפצע באורח קשה בלוד, הובא לבית החולים כשהוא מחוסר הכרה אלימות נגד מורה בפתח תקווה: הלימודים בבית הספר יחלו היום באיחור סוף שבוע קיצי לפנינו: מגמת התחממות ואזהרות רחצה ועומסי חום כבדים ברחבי הארץ חולון: הולך רגל נדרס על ידי אוטובוס ברחוב הלוחמים חשש כבד: מוצרי טחינה נגועים בסלמונלה שהיו מיועדים להשמדה נגנבו – משרד הבריאות באזהרה דחופה לציבור פרשת מחיות התינוקות המורעלות בירושלים: משרד הבריאות אוסר על שני סניפי "זול ובגדול" למכור מזון ותמרוקים זוג הורים ובתם התינוקת נפצעו בתאונה, סמוך לצומת מבקיעים בן 23 נפצע בינוני בתאונה באשדוד בין שני כלי רכב קבלת פנים לתינוקות החדשים: קריית אונו משיקה את Baby Ono מתחנת מד״א בתל אביב לבית העלמין בחולון: נפרדים מנצח ישראל ישראל טוב ז״ל אשדוד: פועל בן 24 חולץ מבור לאחר קריסת אדמה – מצבו קשה המרפאה הגיעה עד הבית: שורדי שואה ביהוד קיבלו בדיקות עיניים במקום מגוריהם

נתניה: עשן סמיך מילא את קניון "עיר ימים", מאות פונו בבהילות מהמקום

רגעי חרדה: שריפה שפרצה בחניון התת-קרקעי של קניון "עיר ימים" הובילה לפינוי מיידי של המבנה. לוחמי האש השתלטו על המוקד ומנעו אסון כבד. "העשן עלה מהחניון לקומות הקניון"

בהלה בצהרי היום באחד ממרכזי הקניות העמוסים בשרון: לוחמי האש מתחנת נתניה הוזעקו לפני זמן קצר לקניון "עיר ימים", בעקבות דיווחים על עשן כבד המתמר מהחניון התת-קרקעי של המבנה.

עם הגעת הכוחות הראשונים לזירה, התבררה חומרת המצב. עשן סמיך ומחניק החל להתפשט בחללי החניון ולעלות לכיוון קומות המסחר. מפקדי האירוע הורו על פינוי מיידי של כל העובדים והמבקרים מהקניון, מחשש לשאיפת עשן ולסיכון חיי אדם. תוך דקות ספורות, רוקן המבנה לחלוטין.

צוותי הכיבוי, מצוידים במערכות נשימה, חדרו אל תוך החניון האפל והצליחו לאתר את מוקד השריפה. הלוחמים פעלו בנחישות לכיבוי האש, ובמקביל ביצעו סריקות נרחבות בכל רחבי הקניון כדי לוודא שאיש לא נותר לכוד במשרדים או במחסנים האחוריים.

לאחר פעולות אוורור ממושכות של החניון והקניון באמצעות מפוחים עוצמתיים, הושגה שליטה מלאה על האירוע. מהשטח נמסר כי בנס האירוע הסתיים ללא נפגעים בנפש, אם כי נזק נגרם לרכוש.

בכבאות והצלה מדגישים כי נסיבות פרוץ השריפה עדיין אינן ברורות. חוקר דליקות מיוחד כבר הגיע לזירה כדי לבחון האם מדובר בכשל טכני באחד הרכבים, תקלה במערכות החשמל או סיבה אחרת.


◼️ חדשות נתניה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: כבאות והצלה לישראל | מחוז מרכז

דילוג לתוכן