מבזקים
יהודה ושומרון: שרף את דגל ישראל והעלה לרשת – נעצר במיטתו לפנות בוקר פנים לקהילה: הכירו את מיטל אובמיין־אוחיון – מהוצאת הספרים לאפוד הכתום של איחוד הצלה בראשון לציון שירה ותפילה בירושלים: מופע חסידי מרגש ב"נוה עמית" רמת אשכול חשד לרצח באילת: נצ"מ אלון כלפון הורה לכוחות להביא לאיתורם ומעצרם של החשודים בהקדם האפשרי הפגיעה השקטה של המלחמה: כ – 660 דירות דיור ציבורי ניזוקו תחנת כוח חדשה ליד בית שמש: הממשלה הסמיכה פרויקט ענק ל – 900 מגה וואט עומסי תנועה בדרך למערת המכפלה – יש לבחור בנתיבים חלופיים בן 40 נפצע קשה באירוע אלימות סמוך לטיילת באילת ילדה בת 10 התמוטטה בזמן משחק בלוד – ליבה חזר לפעום לאחר החייאה פנים לקהילה: הכירו את אלגרה אלימלך – המרתוניסטית מתל אביב שחורשת את העיר על אופניים כדי להציל חיים פנים לקהילה: הכירו את יעקב בן עוליאל – סופר הסת"ם מבאר יעקב מתנדב בידידים ומחלץ בדרכים פנים לקהילה: ששי יוחננוב – איש הטכנולוגיה מנס ציונה שמוצא זמן להציל חיים כמתנדב בידידים פנים לקהילה: נועם פגנר – טכנאי המעליות מראשון לציון מתנדב בידידים – "היכולת לעזור לכולם היא הדלק שלי" פנים לקהילה: יחזקאל הומינר – בעל העסק מרחובות שמבשל לשבת ומציל חיים כמתנדב בזק"א אילת תחת פיקוח הדוק: סיכום סוף שבוע של "אפס סובלנות" בבירת הנופש תאונה בין שתי משאיות בכביש 7: שני פצועים פונו לבית החולים 'אסותא' בשורה להורים ברמלה: לקראת חזרה הדרגתית של מערכת החינוך ביום חמישי חיפושים נרחבים אחר נערה מאשקלון הנעדרת מביתה נפילה באזור תעשייה בדרום: אמל"ח פגע סמוך למפעל בנאות חובב מהשירות הקרבי לאזרחות: גבעתיים משיקה מחזור חדש ל"גב ללוחם"
  • אשדוד

נתפסו "על חם" באשדוד: שב"חים מאוזבקיסטן אספו קרטונים; אחד מהם נהג 7 שנים ללא רישיון

פעילות לילה יזומה של פקחי רשות האוכלוסין וההגירה באשדוד הובילה לחשיפת מחדל חמור: שני אזרחים זרים נעצרו בזמן שאספו קרטונים למשאית. התברר כי השניים שוהים בישראל ללא אישור, ואחד מהם נוהג על משאית בכבישי הארץ במשך שנים – מבלי שהוציא רישיון נהיגה מעולם.
  • אשדוד

מחדל בטיחותי וביטחוני נחשף הלילה ברחובות אשדוד: במהלך פעילות שגרתית של צוות אכיפה ממינהל אכיפה וזרים (מרחב דרום), הבחינו הפקחים בשני גברים המעמיסים מוצרי קרטון מעמדת מיחזור של חברת "אמניר" לתוך משאית כתומה שעמדה בסמוך.

כאשר ניגשו הפקחים לעכב את השניים לצורך בדיקת מסמכים, התגלתה התמונה המלאה: מדובר בשני אזרחי אוזבקיסטן השוהים בישראל באופן בלתי חוקי, ללא אשרת שהייה בתוקף.

ההפתעה הגדולה הגיעה בשלב התשאול: אחד מהם הודה בפני הפקחים כי הוא נוהג על המשאית באופן קבוע מזה כ-7 שנים. בדיקה במערכות העלתה כי לאותו אזרח זר מעולם לא הונפק רישיון נהיגה ישראלי, מה שהופך את שהותו על הכביש לפצצה מתקתקת עבור שאר הנהגים והולכי הרגל.

השניים עוכבו באופן מיידי והועברו להמשך טיפול של רשות האוכלוסין וההגירה לצורך נקיטת הליכים משפטיים ובחינת גירושם מהארץ. במנהל האכיפה מציינים כי הפעילות היזומה תימשך כדי לצמצם את תופעת השוהים הבלתי חוקיים והעסקתם בעבודות הדורשות רישוי ומסכנות את הציבור.

אשדוד

◼️ חדשות אשדוד והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: דוברות רשות האוכלוסין וההגירה

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן