ביקור מיוחד התקיים בסוף השבוע במעמד סגן יו"ר הסוכנות היהודית, דוד בריקסטון, מנהלת יחידת שותפויות 'ביחד', אנדרה ארבל ואנשי צוות מחלקת האסטרטגיה של הסוכנות בלשכתו של ראש העיר, רחמים מלול.
הביקור התקיים במטרה להדק את הפעילות המשותפת שנעשית במסגרת שותפות 'ביחד' רחובות-מיניאפוליס. במסגרת זו נערכה ישיבה עם ראש העיר רחמים מלול, בנוכחות סגן ראש העיר ומחזיק תיק החינוך, זהר בלום, מתנדבים מובילים של השותפות, חמישה בני נוער שלקחו חלק בשנה האחרונה בתכנית מנהיגות נוער של השותפות ונציג שאירח את משלחת הסטודנטים מאוניברסיטת מינסוטה בשנתיים האחרונות.
הנוכחים פגשו את המתנדבים המובילים שלוקחים חלק בשותפות רחובות-מיניאפוליס, שמעו מהם על הבחירה לקחת חלק בשותפות, על הצלחתם בתקופה כה קצרה לבנות שותפות עם חברי הקהילה היהודית במיניאפוליס ועל פעילותם במסגרת התכנית.