מבזקים
מהשוק של הבוקר למוקד הבילוי של הלילה: פתח תקווה משיקה מתחם בילוי חדש אופקים: חסימות תנועה בשל הצבת מרחב מוגן במרפאה אשקלון פותחת את הקיץ: אטרקציות ב – 10 שקלים, פארק מים נודד וליגת חופים לילה לבן בתל אביב יפו: עשרות אלפים מילאו את מוקדי התרבות ברחבי העיר בשורה למפוני הדרום ועוטף עזה: הנסיעה בתחבורה הציבורית תישאר חינם עד סוף אוגוסט במעבר בית"ר: 1.4 מיליון שקלים במזומן נתפסו במונית ישראלית 30 ראשי ערים מהעולם הגיעו ללמוד ברמלה ובירושלים איך ישראל מנהלת מצבי חירום באשדוד הפכו את ההתנדבות למסלול: "שביל המעשים הטובים" נחנך בפארק לכיש גבר כבן 50 נפצע באורח קשה בלוד, הובא לבית החולים כשהוא מחוסר הכרה אלימות נגד מורה בפתח תקווה: הלימודים בבית הספר יחלו היום באיחור סוף שבוע קיצי לפנינו: מגמת התחממות ואזהרות רחצה ועומסי חום כבדים ברחבי הארץ חולון: הולך רגל נדרס על ידי אוטובוס ברחוב הלוחמים חשש כבד: מוצרי טחינה נגועים בסלמונלה שהיו מיועדים להשמדה נגנבו – משרד הבריאות באזהרה דחופה לציבור פרשת מחיות התינוקות המורעלות בירושלים: משרד הבריאות אוסר על שני סניפי "זול ובגדול" למכור מזון ותמרוקים זוג הורים ובתם התינוקת נפצעו בתאונה, סמוך לצומת מבקיעים בן 23 נפצע בינוני בתאונה באשדוד בין שני כלי רכב קבלת פנים לתינוקות החדשים: קריית אונו משיקה את Baby Ono מתחנת מד״א בתל אביב לבית העלמין בחולון: נפרדים מנצח ישראל ישראל טוב ז״ל אשדוד: פועל בן 24 חולץ מבור לאחר קריסת אדמה – מצבו קשה המרפאה הגיעה עד הבית: שורדי שואה ביהוד קיבלו בדיקות עיניים במקום מגוריהם

סגן ראש עיריית נס ציונה פותח את הפה

סגן ראש עיריית נס ציונה אריאל אלמוג בתגובה ראשונה לסרטון שתפס את כל המדינה – ובמרכזו המועמדת לראשות העיר נס ציונה גלית אבינועם בפליטה שאין כדוגמתה.

סגן ראש עיריית נס ציונה אריאל אלמוג בתגובה ראשונה לסרטון שתפס את כל המדינה – ובמרכזו המועמדת לראשות העיר נס ציונה גלית אבינועם בפליטה שאין כדוגמתה.

“בוקר טוב… תמותו” – פלטה אבינועם בתום סרטון שצילמה כחלק מקמפיין הבחירות שלה – ונס ציונה הפכה לדיבור החם במדינה.

כפי שפורסם בחדשות 08, אבינועם חשבה כי סיימה את דבריה בחיוך ובנועם – המצלמה קלטה עוד כמה שניות בהם היא נשמעת “מברכת” את תומכיה ואומרת “תמותו”, כאמור רגע לפני שהסרטון כבה.

בסרטון עצמו אמרה: “שמי גלית אבינועם, אני רצה לראשות נס ציונה. אשמח מאוד לקדם את החינוך ואת כל שאר הנושאים החשובים בעיר. אני לא שליחה של בוקסר אין לי שום כוונה לחבור אליו, בשום שלב, לא בהתחלה ולא באמצע וגם לא בסוף. וגם – אם לא אזכה, שזה לא יקרה כי אתם תצביעו בשבילי, אני אשב באופוזיציה ואנשוך את כל מי שצריך כדי שהעיר הזו תתנהל בדרך הכי נכונה.

לדברי אריאל אלמוג, "העיר שלנו לא זקוקה לאנשים מפוקפקים שמגיעים עם דם דם רע. מתמודד שרוצה להנהיג עיר צריך לומר מה הוא רוצה לשפר ולא לדבר מה לא טוב כאן ולא לפגוע בתושבים. אומרים שאין הזדמנות שניה לרושם ראשוני – ולכן המועמדת, לא רק שאין לה ניסיון כלל בשום ניהול – רוצה לנהל עיר. זה לא צחוק, זו אחריות על עשרות אלפי תושבים לקבל החלטות מורכבות ורגישות בעיתות שיגרה וחרום.

"כסגן ראש עיר, אני יודע כמה זה מורכב. ראוי שמתמודד יהיה ממלכתי ויתן דוגמא אישית ובטחון לציבור הרחב ואם בידיו את היכולת אזיי לחשב מסלול מחדש".

אלמוג הוסיף: "אני מגיע ממקום טוב. ויתרתי על השכר שלי כסגן ראש העיר ועבדתי בהתנדבות עד היום. אני לא רודף אחרי משרה כזו או אחרת. הכל למען התושבים, עם לב נקי ולכן צריך להיזהר במי אנחנו בוחרים".

בתוך כך נציין כי גלית אבינועם מסרה הבהרה על דבריה: “לא בכדי שמואל בוקסר פוחד ומפיץ לכל עבר סרטון שלי עם טקסט מסולף ושקרני.

הוא יודע שהוא איבד את תמיכת הציבור, והולך להפסיד את הבחירות וחושש ממני. גם הצוות שלו חושש ולכן הם בלחץ. מאוד. אז הם מפחדים. בוקסר מפוחד כי אני הולכת לנצח. אני לא אחבור אליו ואמכור את העקרונות שלי בשביל ג׳וב.

יש לי עסק מצליח, ואני שמה את הכל בצד על מנת להטיב עם התושבים ולעבוד לטובת הציבור. כפי שכבר הוכחתי ועשיתי בעבר, בלי תפקיד רשמ ובלי תקציב. זו ההתחייבות שלי.

ורק אוסיף שהמילה שנאמרה כוונה כלפי אותם מפיצי ספינים, נמאס מהפוליטיקה הישנה מהעסקנים ומחפשי הג׳ובים. נמאס מהספינים המיותרים.

ב31.10 מחזירים את המושבה לנס ציונה”.

◼️ לקבוצת החדשות בנס ציונה לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: פרטי

דילוג לתוכן