מבזקים
בן 40 נפצע בתאונה בין שני אופנועים בתל אביב הקשר שהחל בטלגרם: תושב מזרח ירושלים מואשם במגע עם סוכן חוץ בן 17 נפצע בתאונת קורקינט חשמלי בפתח תקווה ברמלה שמעו מקרוב את סיפורי 7 באוקטובר: בת זוגו של הלוחם והפצוע עלו לבמה בדרך למגרש: בני נוער מנתיבות פתחו את התכנית להכשרת עוזרי מאמן בסיור בטרנר שני קטינים נעצרו באשדוד בחשד שהשליכו בקבוקי תבערה לעבר ניידות אשקלון: פועל בן 73 נפצע בינוני לאחר שמשטח כבד נפל עליו במפעל תושב פתח תקווה, מרצה בבר אילן, נאשם בתכנון מתקפת טרור המונית נגד ערבים “לא משאירים אף אחד מאחור”: שקד חבני ז״ל ועוגיות הטחינה שאהבה “תעשו הכול עם חיוך”: רוני אשל ז״ל והכריך של שבת שאהבה “קרן השמש שלנו”: ליבי כהן מגורי ז״ל וסלט העדשים שהפך למנה של כולם “תאמינו בעצמכם ותהיו אופטימיים”: אילן אליהו משה ז"ל והפנקייקים של הבוקר בבית “הוא היה שם בשבילנו תמיד”: אסף שלזינגר ז"ל והקציצות שאהב בשישי "הפרטיטורה של 'קיץ' הייתה בווסט, לצד הרימונים": אורי בר – אור ז"ל ונקניק השוקולד שאהב רשות המסים בנתניה: ביותר מ – 60% מהעסקים שנבדקו נמצאו הכנסות שלא נרשמו ״מי שמפחד לא מאמין״: בן בנימין כהן ז"ל וקציצות הערוק של שישי קריית מלאכי: צעירה נפלה מגובה של כ – 7 מטרים – פונתה במצב בינוני לאסותא אשדוד תנועת הרכבות בין תל אביב ההגנה ללוד הופסקה זמנית בעקבות חפץ חשוד 06:29 בבסיס זיקים: פורום המטכ״ל עמד דקת דומייה לזכר קורבנות 7 באוקטובר הנגב: כ־14 ק״ג חשיש נתפסו ברכב סמוך לצומת שוקת – תושב לקייה נעצר

סוחר שעוני יוקרה מתל אביב חשוד בהברחה והלבנת הון

רשות המסים תפסה שעונים, מזומן ורכב יוקרה; החקירה נמשכת

סוחר בשעוני יוקרה חשוד בהברחה, עבירות מס הכנסה והלבנת הון

רשות המסים, באמצעות פקיד שומה חקירות תל אביב, מנהלת חקירה כנגד כפיר לוי, סוחר בשעוני יוקרה, בחשד שפעל עם אחרים להבריח שעוני יוקרה לארץ, וביצע עבירות הלבנת הון, עבירות על פקודת מס הכנסה, פקודת המכס ופקודת היבוא והיצוא.

החשדות נגד לוי עלו במסגרת חקירה אחרת של ימ"ר ת"א, שבמהלכה נעצר ובחיפוש בביתו נתפס מספר רב של שעוני יוקרה. לאחר שלא נמצא תיעוד במכס ליבוא השעונים, ומאחר שהחשוד לא הציג קבלות על רכישתם או פרטים של האנשים שמסרו לו את השעונים, עלה חשד להברחה ובעקבות החשד נפתחה חקירה נפרדת.

במסגרת החקירה נערך חיפוש נוסף בביתו בשבוע שעבר ונתפסו שעונים נוספים, כסף מזומן ורכב יוקרה. כמו כן, מהחקירה עולה כי החשוד מדווח כעוסק פטור ובעל עסק זעיר (כלומר, על הכנסה של פחות מ-120 אלף ₪ בשנה) בשעה שהרכוש שנמצא וממצאי החקירה עד כה מעידים על היקף עסקאות גבוה בהרבה, ללא דיווח לרשות המסים.

בדיון שנערך בבית משפט השלום בתל-אביב, קיבלה כבוד השופטת אביטל אמסלם-גלבוע את עמדת הרשות והמשטרה, קבעה כי קיים חשד סביר לביצוע העבירות, והדגישה את ההיקף המשמעותי של החשדות ובתוכן עבירות על חוק איסור הלבנת הון. לאור זאת, הורתה השופטת על הארכת תוקף החזקת התפוסים ב-180 ימים נוספים, החל מיום 01.04.2026. החקירה נמשכת.


◼️ חדשות תל אביב יפו בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: פריפיק

דילוג לתוכן