מבזקים
רחובות: הכיכר ברחוב ענטין תיחסם הערב עד 1:00 בלילה גאווה לנמל אשדוד: שני עובדים זכו בפרסי העובד המצטיין ירושלים: כלב נגוע בכלבת אותר בעיר העתיקה – מי שבא עמו במגע מתבקש להיבדק יהודה ושומרון נכנסת למפת הטבות המס: החוק עבר בכנסת ברוב 32 מול 23 נתניה מקבלת מחדש את החוף: פרויקט שוברי הגלים הגדול בישראל הושלם פניות שמאלה מרחוב הרצל ברחובות יבוטלו במסגרת עבודות הקו הכחול בית שמש: תקציב 2027 אושר, 350 מיליון ש״ח לתחבורה – והסכם הגג הוסר מהדיון חינם באשדוד: יריד ענק עם מתנפחים, קצף, מוזיקה ודוכני אוכל חוזר לעיר תושב פתח תקווה נעצר בתל אביב: חשוד שגנב אוטובוס ציבורי ופגע ברכבים 307 ק״ג בשר, עוף ודגים הושמדו באטליז במרכז המסחרי במיתר אשקלון יוצאת למאבק בארנונה: ראש העיר מבקש לעצור את ההתייקרות ב – 2027 ממצאים החשודים כעצמות אדם אותרו בכפר עזה; נבדק קשר לניראל זיני ז״ל מזג האוויר היום: הטמפרטורות עולות, בהרים יהיה חם ויבש מהרגיל חציית קו אדום: עשרות עוכבו ביישוב אלון שבות לאחר התפרעות וגרימת נזק בביתו של השופט נעם סולברג אילת: ילד נפגע מאוטובוס – מצבו קשה אירוע אלימות חריג בבית ספר ברמלה; אם ובתה נשלחו ל-3 ימי מעצר בית אשדוד: לופט נסגר בצו מנהלי אחרי מסיבת קטינים עם אלכוהול ירושלים נערכת לאחד האירועים הגדולים בעיר: אלפי שוטרים, חסימות כבישים והיערכות שיא למצעד הגאווה 2026 ירושלים: חוליית גנבי אוטובוסים נתפסה עידן חדש במועצה הדתית בירושלים ההסתדרות מודיעה על סיום סכסוך העבודה

סוער בישיבת הכספים של מועצת העיר: טונים צורמים בין עודד עמרם למתן דיל, שנטש בכעס

ועדת הכספים התכנסה הערב (שני) בכדי לאשר את תקציב 2017 שיובא בעוד יומיים לאישור מועצת העיר – כפי שפורסם לראשונה ב'רחובות היום'.

רחמים מלול ועודד עמרם (ארכיון)
רחמים מלול ועודד עמרם (ארכיון)

במרכז הועדה: ויכוח חסר תקדים, צעקות והאשמות בין עודד עמרם ומתן דיל. סגן ראש העיר טען במהלך הישיבה כי ראש העיר, רחמים מלול, הבטיח לו תוספת של מאה אלף שקלים שיתקבלו מהחברה העירונית. עמרם, המחזיק בתיק התרבות, כעס על הדברים, פנה אל דיל והודיע לו בפני הנוכחים כי לחברה העירונית אין 'כסף מיותר' ושאין לו מאין להביא את הסכום עליו הוא מדבר.

דיל לא נותר חייב והטיח בפני עמרם: "אתה לא קובע!". עמרם השיב: "לך אל ראש העיר ותסדר את זה איתו". סגן ראש העיר, נטש בכעס את הישיבה והמחלוקת, סביר להניח, אם תיפתר – תיעשה סביב שולחנו של מלול.

חבר ועדת הכספים סיפר כי "הויכוח הקולני בין מתן דיל לעודד עמרם היה נראה רע מאוד, כולם הביטו בהם בדממה ואיש לא התערב או ניסה להשתיק. כשדיל עזב את הועדה, חלק מהחברים תמכו בדבריו של עודד עמרם. ברור לכולם שאם מלול הבטיח לדיל תוספת הוא היה צריך להמתין בסבלנות ולקבל אותה בדרך שראש העיר יחליט. כולם יודעים שמתן דיל הוא בן טיפוחיו של מלול כך שאין צורך לדאוג, הוא יקבל את התוספת".

כך או כך, נראה כי בסופו של דבר, מי שיספק פתרון לסוגיה הוא מלול, שכידוע משמש כיו"ר ועדת הכספים.

גולשים יקרים, לקבלת החדשות בזמן אמת, הנכם מוזמנים להוריד בחינם את האפליקציה של "רחובות היום" מחנות ההורדות שבסמארטפון שלכם.

קטגוריות
קבוצת ערים

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן