אירוע פלילי בשדרות הסתיים השבוע בתפנית לא צפויה: תושב העיר, יליד 1974, הגיע מיוזמתו לתחנת המשטרה המקומית וביקש להתוודות על פריצה שביצע לילה קודם לכן. על פי החשד, בתאריך 2.3 התפרץ החשוד לחנות "אופטיקנה" בעיר וגנב מהמקום 48 זוגות של משקפי שמש יוקרתיים.
החוקרים הופתעו כאשר יום לאחר המעשה התייצב החשוד בתחנה וגולל בפניהם את פרטי ההתפרצות. במהלך חקירתו הוא מסר פרטים מלאים על נסיבות המקרה ואף שיתף פעולה באופן מלא עם השוטרים, כשהוביל אותם למקום המסתור שבו הטמין את השלל הגנוב ואת כלי הפריצה ששימשו אותו לביצוע המשימה.

עם סיום החקירה המהירה, הוגש היום נגד החשוד כתב אישום בבית המשפט, לצד בקשה רשמית למעצרו עד תום ההליכים המשפטיים נגדו. במשטרה מציינים כי מדובר במקרה חריג של הודאה והסגרה עצמית זמן קצר לאחר ביצוע העבירה, דבר שסייע להשבת הרכוש הגנוב לבעליו בתוך זמן קצר.
◼️ חדשות שדרות והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








