מבזקים
דימונה: 155 ק״ג בשר, עוף ודגים הושמדו בעסק בעקבות ליקויים חמורים אשקלון סוגרת את אוגוסט בים: אמבטיות קרח למילואימניקים, גלישה ופסטיבל בחוף דלילה רשת בינלאומית לסחר בנשים נחשפה: חשודים מבאר שבע ומאילת נעצרו בתום חקירה חוצת יבשות אגם אוזן מלוד שוב אלופת ישראל בטניס – והיא רק בת 10 טלטלה ניהולית בבתי הספר בלוד: 10 מנהלים ומנהלות חדשים ייכנסו לתפקיד לוד בדרך לארנה של 20 אלף מקומות: המכרז לפרויקט הענק יצא לדרך העבירו אותה לסמטה בלי מצלמות ותקפו: אירוע האלימות החמור בין קטינות באילת הסרטון של דריסת הכבשים הוביל לחקירה: תושב בית"ר עילית יואשם ב – 8 אירועים שלושה ימים אחרי הדקירה הקטלנית בבית שמש: בן ה – 4 שוחרר מבית החולים מהאוויר למעצר ברהט: הרחפן עקב אחרי החשוד – ואז נמצא האקדח מריחואנה ועד קריסטל: כ – 2 ק"ג של סמים מסוגים שונים נתפסו בדירה באשקלון לא רק בגרות: בית הספר באשקלון שמוציא תלמידים גם עם מקצוע לחיים זכה בפרס הארצי בן ה־8 החל להיחנק בחצר במודיעין – בת דודתו בת ה – 17 הצילה את חייו אחרי גיל 21 הם נשארים בלי מסגרת: אופקים מקדמת יחידה חדשה לבוגרים עם מוגבלויות חדירה ליישובים, נפגעים במספר זירות וחיל האוויר: כך נערכים ביהודה ושומרון לתרחיש קיצון ירושלים: נהג משאית איבד את ההכרה ברחוב – חזר לדופק אחרי 3 שוקים חשמליים מבלאק סבאת' וגאנז אנד רוזס לירושלים: הסרט על שורדי 7 באוקטובר הוקרן בבכורה בישראל הרצליה: ציפור התנגשה במטוס באוויר ושברה את השמשה – הטייס נפצע עוטף עזה יקבל יתרון של 15% במכרזי קק"ל: העדפה לעסקים מהנגב המערבי משה כהן זכה במכרז לניהול אגף האכיפה בעיריית רחובות

סיום חודש הארגון בסניף בני עקיבא אור יהודה: מופעים, זיכרון ואחדות

בני עקיבא אור יהודה ציינו את סיום חודש הארגון באירוע מרשים ומלא גאווה תחת הנושא "עם אשר רוח בו". האירוע כלל מופעים ססגוניים של כל שבטי הסניף, כאשר גולת הכותרת הייתה מופע מרגש לזכרו של רס"ל עומר סמדג'ה הי"ד, בנם של ליאת ואורן סמדג'ה שנפל במלחמת חרבות ברזל.

בני עקיבא אור יהודה ציינו את סיום חודש הארגון באירוע מרשים ומלא גאווה תחת הנושא "עם אשר רוח בו". האירוע כלל מופעים ססגוניים של כל שבטי הסניף, כאשר גולת הכותרת הייתה מופע מרגש לזכרו של רס"ל עומר סמדג'ה הי"ד, בנם של ליאת ואורן סמדג'ה שנפל במלחמת חרבות ברזל.

המדריך, שבחר להקדיש קטע לזכרו של עומר, סיפר כי עומר, ששירת עם אחיו הגדול, היווה השראה לדור הצעיר עם המסר שלא לוותר לעצמך, להעז ולא לפחד להיכשל. בפעילות השבט שולבו קטעים ממכתביו ודברים שנכתבו עליו, וביחד דנו החניכים במשמעות המסרים שלו. המדריך הדגיש לחניכיו כי להיות לוחם לא תמיד כרוך בנשיאת נשק, אלא באומץ פנימי, במוכנות להתמודד ולהוביל שינויים בחברה. משפחתו של עומר לא ידעה על המחווה, אך לאחר האירוע שיתף אותם המדריך בתמונות ובסרטונים.

במהלך הערב נשאו דברים מעוררי השראה רב העיר, הרב ציון כהן, וסגן ראש העיר, עופר בוזי, בפני קהל של כ-250 משתתפים. בנוסף, הוקרן סרטון מסכם שהציג את הפעילות המשמעותית של בני עקיבא במהלך השנה האחרונה, והוכרז שם השבט החדש – שבט חיים!

האירוע סימן רגעי גאווה, ערכים ואחדות, כשהקהילה כולה מתאחדת סביב זיכרון, חינוך ועשייה למען העתיד. האירוע נחתם בתודה לכל המעורבים ובברכות להמשך שנה מוצלחת בסניף בני עקיבא אור יהודה.

ראש העיר, ליאת שוחט, מציינת: "הערב הזה הוא דוגמה מרגשת לכוחה של הקהילה שלנו, שמשלבת בין ערכים יהודיים, חינוך למצוינות וחיבור לזיכרון הלאומי. בני עקיבא אור יהודה מובילים עשייה חינוכית מרשימה, והנצחתו של עומר סמדג'ה הי"ד היא תזכורת חיה למחויבותנו להמשיך לבנות חברה חזקה ומאוחדת. אני מודה לכל השותפים שהפכו את הערב הזה למיוחד כל כך ומאחלת הצלחה רבה לשבט החדש – שבט חיים!".

 

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: "נפגשים" מרכזים קהילתיים

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אור יהודה

לחצו כאן
דילוג לתוכן