מבזקים
כבוד לסגל ההסברה: קצין היקל"ר של אשדוד, אלברט אקרמן, הועלה לדרגת סרן בעיצומה של הערכת המצב בצל גל נטישת הכלבים מאז פרוץ המלחמה: יריד אימוץ מיוחד בתל אביב אחרי הפגיעות בדרום: מכבי מפעילה מענה רפואי למפונים בים המלח נזקי המלחמה נערמים: מעל 14 אלף תביעות כבר הוגשו למס רכוש החלטה באילת: קייטנות ניצנים בוטלו, ההורים יזוכו אשדוד לתושבים: אין הגנה של 100 אחוז, ההנחיות הוחמרו ידידים בגן יבנה: מהדרכים אל תוך הממ"ד – השליחות שמעניקה ביטחון בבית הקו הכחול ממשיך להתקדם: רחובות פותחת מפגש תושבים מקוון בית שמש ממשיכה להתחזק: מיגוניות חדשות נפרסו במוקדים מרכזיים קו אדום בירושלים: 7 נאשמים בתקיפת נהגי אוטובוס “כל העורף חזית”: המסר של נתניהו מזירת הפגיעה בערד זירות במרכז אחרי המטח: פגיעות בבתים, שריפה וחילוץ לכודה מטח למרכז: פצוע בינוני וארבעה קל פונו לאיכילוב כשסייבר פוגש חומרים מסוכנים: המהלך שנועד להגן על הציבור מזירת הפגיעה בערד: סמוטריץ׳ מבטיח טיפול מהיר לנפגעים נפילות במרכז: דיווח על פגיעות בתל אביב וברמת גן; עד כה: 11 פצועים פונו לאיכילוב כלב קפץ לנחל איילון בזמן אזעקה, כוחות החילוץ הוזעקו ירי למרכז: פצועים בדרום תל אביב ודיווח על זירה משמעותית בפתח תקווה טרגדיה בפתח תקווה: מתנדבי זק״א פועלים בזירה ברחוב דגניה פעוטה בת 4 חודשים נכוותה ממים רותחים בירושלים, מצבה בינוני

סמוך למזכרת בתיה, לאור יום: אלמוני חתך את גלגלי המכונית המשמש לפעילות בית חב"ד

"זה היה ביום השמיני של חנוכה כאשר חזרנו הביתה אחרי ערב של הדלקות חנוכיות עם ילדי המושב שלנו ומושב יציץ הצמוד אלינו במטרה לאסוף ציוד ולהמשיך לביקורי בית נוספים וגילינו את הפשע. מיד הזמנו משטרה ופנינו להסתכל במצלמות בסביבה וגילינו כי בזמן מנחה באור יום כאשר אנחנו כבר בדרך לפעילות עם רכב נוסף הגיע המתנכל ופשוט חתך את גלגלי הרכב החונה" – כך בשטף מספר מנהל בית חב"ד הרב אברהם יצחק פרודנשטסקי המתגורר בגני יוחנן ומסייע לפעילות בית חב"ד במזכרת בתיה – על האירוע בו שובשו גלגלי המכונית שהושכר במיוחד עבור הפעילות של בית חב"ד באזור.

לדברי הרב פרודנשטסקי , תושבי המושב השקט בדרך כלל המומים ומזועזעים מהמעשה הנפשע שנעשה במזיד לבית חבד כנראה במטרה להחליש את הפעילות המבורכת. כל זאת כאשר רק לפני כמה חודשים נעשתה קביעת המזוזה לרגל הרחבה ופתיחת הבית חב"ד לשירות התושבים בו נעשים בקביעות שיעורי תורה לגברים ולנשים ומועדון המעשים הטובים לילדי המושב. כנראה יש מי שלא מתאים לו זאת אך אנו לא נתפעל ונגדיל את העשייה והפעילות למרות החשש והדאגה. פנינו כמובן מיד למשטרה אך למרות מאמציה עד לרגע זה לא הצליחו לשים יד על המתנכל. תנועת חבד במשך השנים ידעה התנכלויות מצד גורמים שונים ומשונים, אך תמיד לא רק שזה לא החליש אלא הוביל בסופו של דבר לצמיחה שגשוג והרחבה של הקיים. כמו שכתוב בפרשה על בני ישראל 'כאשר יענו אותו כן ירבה וכן יפרוץ' אני מכריז בזאת כי הם אומרים פן ירבה ואנחנו אומרים כן ירבה. אני קורא למשטרת ישראל לשים את ידה על הפושע מיד – ולכל התושבים להצטרף למעגל שיעורי התורה ולדאוג בכל מאודם להרחבת הפעילות החשובה כל כך בגני יוחנן והסביבה".

דילוג לתוכן