מערכת היחסים בין ועד העובדים להנהלת עיריית רחובות מגיעה הבוקר לנקודת רתיחה. במכתב חריף שהוציא יו"ר ועד העובדים, רמי מדהלה, נחשף כי העירייה ניכתה משכרן של מאות תומכות חינוך סכום של 250 ש"ח, זאת בעקבות השתתפותן באסיפת הסברה מקצועית.
במכתבו, מדהלה אינו חוסך במילים קשות ומגדיר את המהלך כ"פגיעה ישירה בפרנסתן של נשים עובדות ואימהות שנאבקות לגמור את החודש". לדבריו, תומכות החינוך הן עמוד השדרה של מערכת החינוך העירונית: "בזמן שברשויות אחרות נסגרים גנים – ברחובות הגנים נפתחים בזכותן. מדובר בעוול חמור מאוד".

הדרישה: הכסף חזרה – ותיק החינוך לזהר בלום
ועד העובדים דורש מהנהלת העירייה להשיב את הכספים שנוכו באופן מיידי. אך מעבר לסוגיה הכספית, המכתב כולל פצצה פוליטית מקומית: קריאה לראש העיר להחזיר את תיק החינוך לידיו של זהר בלום.
"בתקופת כהונתו של בלום לא הייתה התנהגות דורסנית ומשפילה כלפי נשות החינוך", נכתב בהודעת הוועד. "תחום החינוך הגיע תחתיו להישגים משמעותיים, ואנחנו לא נאפשר המשך של התנהלות כזו".
נכון לרגע זה, טרם נתקבלה תגובה רשמית מהנהלת העירייה. לכשתובא תפורסם במלואה
◼️ חדשות רחובות והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








