מבזקים
המקום שבו נקבע עתיד הכלכלה הישראלית הוא אשדוד אשקלון: מהדיור ועד התחבורה – הכל עומד להשתנות קריית עקרון: בין זיכרון לנתינה – מחווה שנוגעת בלב הלוגו החדש של וולפסון חולון מספר סיפור של גבורה לוד נערכת ליום הזיכרון: אלו הרחובות שייסגרו בעיר ירושלים: אגם ברגר הגיעה לומר תודה – והשאירה את כולם בלי מילים הרצליה: שוק איכרים פיראטי נהרס – הקרקע חוזרת למדינה היום זק״א תיראה אחרת – בגלל רוני אשל ז״ל רמלה: נהיגה פרועה הסתיימה בחשיפה חריגה אשקלון: מסיבת רעש חשפה מציאות מדאיגה תל אביב: עוד שלב בדרך למהפכה – אושר פרויקט המסילה הרביעית רחוב הפלמ"ח בגבעת שמואל משנה פנים הלוגו השתנה – והסיפור האשדודי מאחוריו שובר לב נחשף: רשת הטרור הסודית של איראן נגד ישראל גדרה משנה את כללי המשחק של חגיגות העצמאות כפר סבא: נהגת בת 75 איבדה שליטה ונפצעה אשדוד: טרגדיה בכביש – בן 25 נהרג, יובא למנוחות לוד: יצא לעבודה – ולא חזר אשדוד לא מחכה לכיכר: שלוש משאיות שמחה ייצאו לרחובות, ובמת הענק כבר קמה המבצע הלילי שישנה את הכניסה לירושלים

עבודות פיתוח בשכונת עיר היין באשקלון

במסגרת העבודות יוצבו פסי האטה, יותקן דשא בגינת הכלבים ויוצבו תמרורים להגברת הבטיחות בדרכים

הצבת פסי האטה והשלמת גינת הכלבים: הפיתוח בשכונת 'עיר היין' בשיאו

במהלך השבוע הקרוב יבוצעו עבודות פיתוח שונות בצירים הראשיים ובפארקים ברחבי השכונה; בין העבודות השונות יוצבו פסי האטה, יותקן דשא בגינת הכלבים ויוצבו תמרורים להגברת הבטיחות בדרכים.

עיריית אשקלון, באמצעות החברה הכלכלית, תחל במהלך השבוע הקרוב בביצוע שורה של עבודות במסגרת פיתוח שכונת עיר היין. במסגרת העבודות יותקנו כ-30 פסי האטה בציריים הראשיים של שכונת המגורים החדשה, בהם: היוצרים, דוריף, הגתות, שאין והכורמים. הצבת פסי האטה תיעשה באזורי בתי הספר והגנים וזאת על מנת להגביר את בטיחותם של תלמידי העיר וילדי הגנים בשכונה.

כמו כן, בתחילת שבוע הבא תחל עיריית אשקלון בהצבתם של כ-350 תמרורי שילוט, אזהרה והכוונה ברחבי השכונה. לנוחיות התושבים, התמרורים ייתלו בשלב זה בעיקר בצירים הראשיים ובקרבת בתי הספר וגני הילדים.

בנוסף, כבר בסוף השבוע הקרוב תושלם התקנת דשא בגינת הכלבים ברחוב הכורמים. התקנת הדשא מגיעה בעקבות בקשותיהם של תושבות ותושבי השכונה והרשות נענתה לבקשתם. בעקבות כך, גינת הכלבים תיסגר למספר ימים על מנת לאפשר קליטה מיטבית של הדשא באדמה ותשוב לפעילות במהלך השבוע הבא.

שורת העבודות האלו מצטרפות להקמת רצועת הפארקים שהוקמה בשכונה וכוללת 40 דונם של מתחמי משחק צבעוניים ודקורטיביים, פינות ישיבה, הצללות, משטחי החתלה, שטחים ירוקים וגינת כלבים. במקביל, מתקיימות עבודות להקמת פארק עיר היין שיתפרש על שטח של 600 דונם ויציע שפע של אפשרויות פנאי, טבע, ארכיאולוגיה, ספורט, הופעות וקולינריה.

◼️ לקבוצת חדשות אשקלון בווטסאפ לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

צילום: דוברות עיריית אשקלון

דילוג לתוכן