מבזקים
לוד: סכסוך בין קטינים ברחוב הסתיים בפציעה; בן 12 נעצר בשורה למילואימניקים: הגנה מוגברת מפיטורים ותוספות זכויות גם לבני הזוג אחרי הערכת מצב: כביש 90 נפתח מחדש לתנועה באזור ים המלח דקות של חרדה בנתיבות: פעוט בן שנה וחצי ננעל ברכב ראש העין הופכת לירוקה: המהלך שיכול לשנות לכל תושב את חשבון החשמל – כבר יצא לדרך הישג מרגש באורלנדו: נבחרת ישראל כבשה את הפודיום העולמי ילדי הפלא של סביון שוב עושים היסטוריה: הישגים בינלאומיים שמכניסים את ישראל למפת השחמט גבעתיים נערכת לל״ג בעומר: שני מוקדי מדורות בלבד – והנחיות מחמירות לתושבים גבעתיים מרימה הילוך: שבוע הספורט לוותיקים עם יוגה בטבע, תיפוף – ואפילו כדורשת חדש "הלב הפועם של הצלת החיים": ראש עיריית בית שמש בביקור במרכז איחוד הצלה בעיר 34 אלף כבר מימשו את ההטבה: אשקלון מסתערת על הטבת המס החדשה יבנה מהדקת את הטיפול בנוער: "שילוב כוחות עם המשטרה" סכסוך שכנים בנתניה מסתבך: פצוע שהוגדר קל הידרדר למצב קשה נתניהו בשיחה עם משפחות הנרצחים: "זעזוע עמוק – חייבים להכות בפורעים ביד קשה" "ניצל ברגע האחרון": יו"ר המועצה הדתית ברמת גן נפגש עם החובשים שהצילו את חייו בפיגוע הדקירה הטיפול הרפואי הסתבך: מטופל ב"זמר" חטף אמבולנס – דהר בכביש 4 ונעצר אחרי מצוד משטרתי דרמטי אבן דרך ברובע הכניסה בירושלים: טופס 4 הוענק לקריית הממשלה המחוזית החדשה 800 מיליון ש״ח למצפה רמון: 3,000 דירות בדרך שדרוג לנוסעים בבית שמש: 10 סככות חדשות הותקנו בתחנות האוטובוס ברחבי העיר נמל אשדוד ומשרד התחבורה מחזקים שיתוף פעולה: "תשתית קריטית לשגרה ולחירום"

עודד ליפשיץ הי"ד – משפחתו: "קיבלנו בצער כבד את הבשורה הרשמית והמרה על זיהוי גופתו"

״קיבלנו בצער כבד את הבשורה הרשמית והמרה על זיהוי גופתו של עודד אהובנו. 503 ימים מייסרים של חוסר ודאות הגיעו לסיומם. כ׳׳כ קיווינו והתפללנו שהסוף שלנו יהיה אחר".

זוהתה גופתו של עודד ליפשיץ, ממקימי ניר עוז, שהובא היום בארון אל שטח ישראל, לאחר 503 ימים בשבי חמאס. הי"ד.

משפחת ליפשיץ ביקשה למסור:

״קיבלנו בצער כבד את הבשורה הרשמית והמרה על זיהוי גופתו של עודד אהובנו. 503 ימים מייסרים של חוסר ודאות הגיעו לסיומם. כ׳׳כ קיווינו והתפללנו שהסוף שלנו יהיה אחר. כעת נוכל להתאבל על הבעל, האבא, הסבא והרב סבא שחסר לנו מאז ה07.10. השיקום המשפחתי שלנו יתחיל עכשיו ולא יסתיים עד השבתו של החטוף האחרון״.

 

עודד ליפשיץ (11 במאי 1940 – 7 באוקטובר 2023) היה עיתונאי ישראלי ופעיל חברתי, ממייסדי קיבוץ ניר עוז במערב הנגב הצפוני. נחטף לרצועת עזה במהלך הטבח בניר עוז, במתקפת הפתע על ישראל ב-7 באוקטובר 2023. נרצח בשבי.

 

◼️ הצטרפו לחדשות קריית גת והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ הצטרפו לחדשות מהארץ ומהעולם בווטסאפ לחצו כאן

■ הצטרפו לחדשות מלחמה בישראל חרבות ברזל בווטסאפ לחצו כאן

צילום: ארכיון

דילוג לתוכן