מבזקים
סוף למסיבה: החרמת ציוד ועיכוב דיג'יי בוילה עסקית באילת תאונת עבודה באור יהודה: מתקין מזגנים נפל מגובה יחד עם המדחס היערכות לשיטפונות בדרום: צפי לחסימות כבישים מהנגב ועד הערבה מודיעין: תכנית חדשה לקידום מנהיגות שוויונית במרחב הציבורי ובמוקדי קבלת החלטות רכב עלה באש בשדרות רוקח בתל אביב – הנהג יצא ללא פגע בת 10 נפגעה מרכב בגני תקווה מועצת מקרקעי ישראל אישרה את תוכנית "ממילואים למפתח" אזהרת מזג אוויר: חשש לשיטפונות בנחלים בדרום ובמזרח הארץ ביום שני הוארך מעצרם של 7 קטינים החשודים במעורבות באירוע אלימות בתל אביב אלימות בפארק בבת ים: כתב אישום נגד שלושה קטינים שתקפו וביקשו לשדוד טלפונים מנערים אות הפעיל המצטיין המחוזי הוענק לשי הלוי מרחובות מחזקים את ילדי הפנימיות: ערכות הפגה חולקו לילדי פנימיית נווה חנה שבקרית גת עבודות לייצוב המדרכה והכביש בחוף סירונית בנתניה בחירת רב העיר תל אביב יוצאת לדרך צה״ל תקף בדרום לבנון: מבנים צבאיים ומשגר חיזבאללה הושמדו התפתחות בחקירת רצח ימנו זלקה בפ"ת – חשוד נוסף נעצר, 8 עצורים בפרשה התקשר למוקד 100 ואיים לצאת לדקור אנשים “אני אשחט אותך ואת המשפחה שלך”: כתב אישום מהוואטסאפ חקירת הרצח בבאר שבע מתרחבת: עוד קטין נעצר הסקודה השחורה והעסקה שנחשפה בקיבוץ זיקים
אזיקים שאטרסטוק

עונשי מאסר נגזרו על שלושה תושבי הדרום שהורשעו בניסיון לרצח

בית המשפט המחוזי בבאר שבע גזר על וילדסלב מייכלוב, רוברט אובנסוב וישראל ביטון מאסר בפועל, פיצוי וקנס לאחר שהורשעו בהתאם להודאתם בסיוע לניסיון רצח של "נינה", בנו של שלום דומרני.
אזיקים שאטרסטוק

בית המשפט המחוזי בבאר שבע גזר על וילדסלב מייכלוב, רוברט אובנסוב וישראל ביטון מאסר בפועל, פיצוי וקנס לאחר שהורשעו בהתאם להודאתם בסיוע לניסיון רצח של "נינה", בנו של שלום דומרני.

על פי כתב האישום המתוקן, שהוגש ע"י עו"ד הילה דרימר יאיר, הנאשמים קשרו קשר לסייע לאחר בניסיון הרצח של "נינה", בנו של שלום דומרני. במסגרת הקשר, הצטיידו הנאשמים מבעוד מועד ברכב גנוב ומייכלוב ואובנסוב החלו לעקוב אחרי "נינה" ברחבי אשקלון עד שהגיע למקום עבודתו במגרש הרכבים. בסמוך לכך הגיע ביטון עם רכב אחר לאזור וביודעו כי שני הנאשמים הנוספים אמורים לבצע פשע כלשהו המתין להם על מנת למלטם מהמקום.

במקביל שני הנאשמים הנוספים ביחד עם אדם נוסף, שברשותו אקדח, וחנו בסמוך למגרש הרכבים. עת נכנס נינה לאחד מהרכבים במגרש יצא האדם הנוסף שהוא עוטה כפפות ומסכה וחובש כובע והחל לירות באקדח לעבר "נינה", כל זאת במטרה לנסות לגרום למותו. תוך כדי הירי, "נינה" הצליח לצאת מהרכב, רץ וניסה להסתתר מאחורי רכב, אך האדם הנוסף המשיך לירות.

לאחר הירי, נכנס האדם הנוסף לרכבם של מייכלוב ואובנסוב והם נמלטו מהמקום. הסמוך למקום ירד האדם הנוסף מהרכב והחל להימלט רגלית ואילו מייכלוב ואובנסוב הציתו את הרכב וחברו לביטון שהמתין להם ברכב אחר. בהמשך יצאו מהעיר, הציתו גם את הבגדים ונעצרו ע"י בלשי ימ"ר לכיש, מספר קילומטרים לפני העיר דימונה. עדי ראיה שהיו נוכחים במקום הירי הזעיקו את כוחות ההצלה.

בית המשפט המחוזי כב' השופטים גילת שלו, איתי ברסלר – גונן ופאני גילת כהן, קיבלו את הסדר הטיעון אליו הגיעו הצדדים לאחר מספר דיוני הוכחות בהן התעוררו קשיים ראיתיים אשר יצרו קושי להוכיח מי מהנאשמים ביצע את הירי. כתב האישום תוקן בהתאם לאחר מספר ישיבות גישור.

לאור האמור הורשעו הנאשמים על פי הודאתם בסיוע לניסיון רצח, חבלה במזיד לרכב, השמדת ראייה ושינוי זהות רכב. וכן נגזר על מייכלוב 6.8 שנות מאסר, מאסר על תנאי ופיצוי על סך 17,000 ₪ וקנס 3,000 ₪; על אובנסוב 5.8 שנות מאסר, מאסר על תנאי ופיצוי על סך 17,000 ₪ וקנס 3,000 ₪ ועל ביטון 4.8 מאסר על תנאי ופיצוי על זך 17,000 ₪ וקנס 3,000 ₪.

◼️ לקבוצת ווטסאפ חדשות 08-חדשות מהארץ >> לחצו כאן

צילום: ארכיון

דילוג לתוכן