מבזקים
זמני כניסת השבת וצאת השבת, 23-24.10.26 | פרשת לך־לך גבר כבן 50 אותר ללא רוח חיים בעיר תל אביב שני רוכבי סוסים נפצעו בהתנגשות סמוך לפארק אריאל שרון שריפה בבית מגורים בקריית גת: לוחמי האש השיגו שליטה, אין נפגעים הותרו לפרסום שמותיהם של שני חללי צה"ל אשר הודעה נמסרה למשפחותיהם באילת עונת הרחצה נמשכת גם בחורף: שעות ההצלה בחופים משתנות פיגוע ירי בכביש 35 – 5 נפגעים, בהם שניים במצב אנוש צריכים לחדש דרכון? מ – 1 בנובמבר תוכלו לשלם פחות, גם אם התור רק באפריל כפר סבא על הכוונת: המדינה מאיימת לחייב את הוועדה המקומית בכפל עלות סקר עבירות הבנייה התלונות על קופות החולים: מי מובילה במספר הקבילות, ואיפה נמצאו הכי הרבה מוצדקות? מה-1 בנובמבר נשלם יותר על ביצים: אלה המחירים החדשים בסופר מידע אישי של 138 מבוטחים נחשף לסוכן לא מורשה: מנורה מבטחים נקנסה ב – 256 אלף שקל אשקלון ואשדוד: שמונה נעצרו בחשד לשהייה בלתי חוקית, שניים ניסו להימלט מהשוטרים כפר סבא: קווי המתח הגבוה הוסרו מרחוב הרצל והועברו אל מתחת לקרקע אילת: תרומה מקנדה הפכה לבית לילדים שהוצאו מבתיהם גדרה: חברותיה ובנות משפחתה של קרן בן בסט ז"ל צעדו בבגדים שעיצבה התראה מטאורולוגית בישראל – זו התחזית לימים הקרובים אלי יצפאן, סדנאות וטיול: מה מחכה לאזרחים הוותיקים בקריית מלאכי בנובמבר? שבוע של חסימות ורעש ברחובות: עבודות הקו הכחול שוב משבשות את התנועה בעיר עיריית חולון השלימה את שדרוג שני הרחובות המרכזיים בשכונת ח-370: כבישים חדשים, תאורה, מדרכות ופיתוח סביבתי

עזב את בית הוריו כדי לממן את עצמו: פרטים נוספים על החשוד ששדד סניף דואר בקרית גת

י', צעיר בן 17 תושב קרית גת, החליט לאחרונה לעזוב את בית הוריו, וכדי לממן את עצמו ואת החופש בו בחר, החליט לשדוד סניף בנק דואר בעיר. וכך, בשבוע שעבר הצטייד י' בסכין מטבח ארוכה, נכנס לסניף כשהוא רעול פנים בזמן שבמקום שהו כמה לקוחות שהמתינו לתורם.

 

כפי שפורסם ב-Mako, שניות לאחר כניסתו לסניף י' לא התעכב, שלף סכין, התקדם לכיוון הפקידה ואיים עליה: "זה שוד! תביאי את הכסף!", וזו מסרה לידיו סכום של 8,000 שקל.

"באנו לקחת חבילות מהדואר ופתאום נכנס בחור צעיר עם סכין מטבח. חשבנו שמדובר במחבל שבא לבצע פיגוע, ומהבהלה ברחנו מהמקום יחד עם עוד לקוחות אחרים. הילדים פרצו בבכי ולקח לנו המון זמן להרגיע אותם", סיפר תושב העיר שנכח בסניף בעדותו במשטרה.

מיד אחרי שקיבל לידיו את הכסף, י' נמלט מהמקום, נסע לצפון הארץ, ותוך שעות בודדות הספיק לבזבז כ-4,000 שקלים על בגדים, נעליים, מסעדות ומקומות לינה בהם העביר את לילותיו הראשונים. חוקרי תחנת משטרת קריית גת מצדם עברו על סרטוני האבטחה בסניף הדואר ומיד לאחר מכן פתחו בחקירת האירוע וגביית העדויות.

 

אלא שכבר למחרת, עוד לפני שעלו על זהותו, הפתיע י' את החוקרים אחרי שהגיע לתחנת המשטרה בעיר, הסגיר את עצמו, התוודה על השוד ומסר לחוקרים את הסכין איתה ביצע את השוד. "אני מצטער על מה שעשיתי. רק אחרי זה הבנתי שעשיתי טעות", הסביר י' לחוקרים המופתעים, אז הוא שלף מכיסיו את שאר כספי השוד, כ-4,000 שקלים, ומסר אותם לחוקרים.

חוקרי המשטרה המשיכו לחקור את י', אז גילו לתדהמתם כי סיבת הסכסוך שלו עם הוריו, שבגללה החליט לעזוב את הבית, היא מעורבותו על פי החשד במקרה של זריקת בקבוק תבערה לעבר ניידת משטרה כשבועיים לפני השוד, מקרה שבסופו עלתה ניידת המשטרה באש.

עם הווידוי של י' על אירוע זריקת בקבוק התבערה, הוא נעצר ועוכב להמשך חקירה, וראש משרד החקירות בתחנת משטרת קריית גת, פקד מורד מג'דנה,  ציין כי מדובר בשני מקרים חמורים ביותר בהם היה מעורב הנער למרות גילו הצעיר והחקירה בעניינו עדיין נמשכת.

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של קריית גת

לחצו כאן
דילוג לתוכן