מבזקים
מאות טאבלטים נגנבו מבתי ספר: שלושה חשודים נעצרו ליד קריית מלאכי 85 אלף שקל ל-19 ספורטאים: המצוינות שמגיעה מאילת בחול המועד: מופעי קרח בחינם מחכים למשפחות בחולון דווקא אחרי כל נדרי: דגל הגאווה נתלש שוב מבית הכנסת בירושלים רוכבת קורקינט כבת 60 נפצעה בתאונה באשקלון קפה שחור, ספינג' ו-1,000 שקל: האירוע הנוסטלגי שיגיע לקריית מלאכי אוכל, אלכוהול ואטרקציות: הקונספט החדש שמגיע לאילת באוקטובר ״מה שמחבר בינינו, חזק ממה שמפריד״: המסר שיוצא לרחובות תל אביב אחרי 8 שנים בעירייה: הילה דריקס מונתה לתפקיד הבכיר באור יהודה 8,000 שקלים בכיס, מעקב מהבר ושוד באור יום: שני תושבי אילת נאשמים בשוד 45 פרסומים בטיקטוק: הצעיר ממשגב שלום שנאשם בהסתה לטרור מהטיילת ועד הטרמינל: ערב ההנצחה המיוחד שיתקיים בבת ים בן 19 משגב שלום נאשם בהסתה לטרור ובהזדהות עם חמאס תפיסת ענק ליד לוד: סמים בשווי כ – 90 מיליון שקל נתפסו רגע לפני ההפצה מסורת של עשרות שנים חוזרת למחנה יהודה: שוק ארבעת המינים נפתח בכיכר ולרו באר שבע: תבעו מרמ"י כ – 8.5 מיליון שקל – בית המשפט דחה את התביעה וחייב ב – 100 אלף שקל הוצאות ריסס גז פלפל על המוכרת ושדד כסף: חשוד בשוד קיוסק באשקלון נעצר 474 דירות במקום 208: אושרה תוכנית הפינוי בינוי הגדולה בשכונת הדקל באילת 300 מטרים של קווי חשמל ירדו מתחת לאדמה: העבודות ברחוב פינס בפתח תקווה הושלמו ויכוח בכביש הסתיים בתקיפה בסכין: תושב בת ים נאשם שתקף נהג – ואז הציע לו כסף

עיריית אופקים סוגרת את שנת 2024 בתקציב מאוזן

עיריית אופקים מסיימת את שנת 2024 בהישג משמעותי – תקציב עירוני מאוזן וללא גירעונות, ולמעשה סוגרת עשור של התנהלות תקציבית אחראית ומדויקת. מדובר בציון דרך משמעותי, במיוחד לאור העובדה כי במשך עשרות שנים קודם לכן, העיר הייתה מנוהלת על ידי ועדה קרואה בשל קשיים כלכליים.  

עיריית אופקים מסיימת את שנת 2024 בהישג משמעותי – תקציב עירוני מאוזן וללא גירעונות, ולמעשה סוגרת עשור של התנהלות תקציבית אחראית ומדויקת. מדובר בציון דרך משמעותי, במיוחד לאור העובדה כי במשך עשרות שנים קודם לכן, העיר הייתה מנוהלת על ידי ועדה קרואה בשל קשיים כלכליים.  

בזכות ההתנהלות התקינה והרפורמות שבוצעו בעשור האחרון מאז כניסתו של ראש העיר המכהן, איציק דנינו, משרד הפנים אף הסיר לפני כשנה את החיוב של הרשות בחשב מלווה – צעד שמסמל את האמון הרב שרכשנו ואת ההתבססות הכלכלית של הרשות המקומית. התקציב המאוזן מגיע לצד ניצול מלא ומיטבי של משאבי התקציב העירוני, מה שאפשר קידום פרויקטים רבים בתחומי התשתיות, החינוך, הרווחה והפיתוח העירוני.  

בהתאם למדיניות ראש העיר, איציק דנינו, התפתחות העיר מבוססת על גיוס משאבים חיצוניים לעיר – ממשרדי הממשלה ומגורמים פילנתרופיים – ולא על העלאת הנטל הכלכלי על התושבים. לדבריו: "מתוך מחויבות עמוקה לרווחת התושבים, עיריית אופקים לא העלתה את תעריפי הארנונה (למעט ההתאמה המחויבת בחוק), וזאת בניגוד לרשויות רבות אחרות ברחבי הארץ. החלטה זו נובעת מהבנה כי עלינו לנהוג באחריות כלפי כל תושב ותושבת ולספק שירותים מיטביים מבלי לפגוע בכיס התושבים". 

עם סיום שנת 2024, הפנים כבר מופנות לשנת 2025, שבה צפוי התקציב העירוני לגדול אך להמשיך ולשקף פיתוח חסר תקדים, עם השקעה מיוחדת בתחומי החינוך, הרווחה, הנוער וניקיון העיר. ראש העיר הוסיף כי "אנו נמשיך לעבוד בשקיפות ובאחריות למען תושבי אופקים, ונצעיד את העיר קדימה בבטחה ובגאווה".  

העיר אופקים, שממשיכה לגדול ולהתפתח, מציבה רף חדש של הצלחה ומוכיחה כי ניהול כלכלי תקין הוא מפתח לשגשוג העירוני ולהעצמת איכות החיים של תושביה.

 

◼️ הצטרפו לחדשות אופקים בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: עיריית אופקים

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אופקים

לחצו כאן
דילוג לתוכן