מבזקים
יוזמה עירונית ביבנה הופכת את המקלטים הציבוריים ליצירות אמנות הקו הראשון של אור יהודה: 60 מתנדבים תרגלו תגובה לנפילת טיל מדימונה לחזית האזרחית: העיר קוראת לתושבים להצטרף למערך המתנדבים שדרות מלמדת חוסן: כלים מעשיים לחיים תחת איום מתמשך מזג האוויר היום: קריר, מעונן ועם גשם מקומי בצפון ובמרכז משאית מוזיקה, ערכות לילדים והמון לב: החזית האזרחית של הצעירים באשדוד יהוד מונוסון: אזעקה נשמעה, המשחק במגרש נמשך אילת: החיפושים אחר הנעדר מנתניה הורחבו גם תחת העומס הביטחוני אשדוד אירחה את יריב לוין לסקירת חירום אשקלון מציעה תמיכה למטפלים בבני הגיל השלישי בימי החירום תאונה קטלנית ליד קריית ארבע: בת 25 נהרגה בהתהפכות רכב אופקים: הלימודים לא ייפתחו היום, ההחלטה על יום שלישי בהמשך רחובות מזמינה את התושבים לזום של בריאות וחוסן בימי המלחמה אחרי שנים בלי מיגונית אחת: גדרה כבר עם עשר מיגוניות במושבה לאן רצים בזמן אזעקה? בגדרה כבר סימנו את הדרך נתניה: בכירי ממשלה הגיעו למרכז ההפעלה העירוני לבחון את היערכות החירום לוד פותחת מוקדי הפגה לילדי הגנים: “קצת אוויר” להורים ולילדים תקיפות נרחבות באיראן: יותר מ – 200 יעדים הותקפו ביממה התאחדות אילת ממשיכה להביא מדליות: כסף לנגה רשף ביוון ברגעי חירום: 54 מטופלים הועברו למתחם ממוגן בראשון לציון

עיריית רחובות במבצע מרגש ומיוחד לקראת חג הפסח

עיריית רחובות, רשת יוחננוף ועמותת "למען אחיי" ארזו וחילקו חבילות מזון עבור משפחות נזקקות, וטרנים וחיילים בודדים

עיריית רחובות, בהובלת חבר המועצה אמיתי כהן, לוקחת חלק במבצע מיוחד של איסוף וחלוקת חבילות מזון לקראת חג הפסח. 

מדובר במיזם ההתנדבותי "כולנו משפחה אחת" של המכינה הקדם צבאית "שובו אחים", בשיתוף עמותת "למען אחי" ורשת יוחננוף, אשר נערך במגרש בית הספר אמית עמיחי, ובמסגרתו נארזות מאות חבילות מזון עבור משפחות נזקקות. באיסוף השתתפו בין היתר סגן ראש העיר, זהר בלום, חברי יחידת החילוץ העירונית ומתנדבים נוספים.

בנוסף, במסגרת המיזם, חילקו מתנדבים יחד עם חברת מועצת העיר, מחזיקת תיק הקליטה והשירותים החברתיים ויו"ר סניף האגודה למען החייל ברחובות, עו"ד קארין ברגינסקי, 1000 חבילות מזון לווטרנים (ותיקי מלחמת העולם השניה) ולחיילים בודדים.

המבצע, שהתקיים במהלך השבוע האחרון, זכה לתגובות נרגשות מצד המקבלים, אשר הביעו את תודתם העמוקה על המחווה החמה בתקופת החג.

ראש העיר, מתן דיל: "עיריית רחובות פועלת כל השנה לצמצום פערים ולטובת חיזוק הערבות ההדדית בעיר, אך במיוחד בתקופת החגים, יש לכך משמעות עמוקה יותר. זו גאווה לראות את השותפות הנפלאה בין העירייה, העמותות, העסקים והתושבים שפועלים יחד מהלב. נמשיך לעמוד לצידם של אלה שזקוקים לכך."

איתן יוחננוף, מנכ"ל ובעלים של רשת יוחננוף: "העשייה למען הקהילה היא חלק בלתי נפרד מהדרך שלנו ברשת יוחננוף, ובמיוחד בחגים, כשהלב נפתח עוד יותר. הפרויקט הזה נולד מתוך רצון אמיתי לדאוג שכל משפחה תוכל לשבת סביב שולחן החג בכבוד. אני גאה ברשת יוחננוף, בצוות ובכל מי שלקח חלק – ובמיוחד במאות המתנדבים והמתנדבות שעשו ימים כלילות כדי לארוז ולחלק עשרות אלפי סלי מזון באהבה. תודה מיוחדת לעיריית רחובות, ובראשה לראש העיר מתן דיל ולחבר מועצת העיר אמיתי כהן, על השותפות וההובלה."

חבר המועצה אמיתי כהן, מחזיק תיק מורשת ישראל: "פסח הוא חג של נתינה, ערבות הדדית וחיבור. אני רוצה להודות בראש ובראשונה לראש העיר מתן דיל, לאיתן יוחננוף ולרשת יוחננוף על השותפות והלב הרחב. במסגרת הפרויקט חילקנו כ-24,000 סלי מזון – מרגש לראות את רוח ההתנדבות והאכפתיות של תושבי ותושבות העיר, תודה שהגעתם לסייע באריזות, ובמיוחד לנוער, לילדי וילדות השכונה, לישיבת אמית עמיחי ובראשם לרב שושן ולצוות בית הספר, ולכל החברות והארגונים שהתנדבו ונתנו מהלב."

מרגש מאוד לשמח אנשים שזקוקים למצרכים במיוחד בחג ולסייע להם", הוסיפה חברת המועצה עו"ד קארין ברגינסקי. "החלום שלנו הוא שאף אחד לא יזדקק ואף אחד לא יישאר בודד, במיוחד בתקופת החג". 

ברגינסקי ביקשה להודות לראש העיר, מתן דיל, על הסיוע החיוני, לחבר המועצה אמיתי כהן על שיתוף הפעולה, ולמתנדבים – משה, אנה, יוליה, אירה, דוד, אסף, לאוניד, אלכס ויניב. תודה מיוחדת הפנתה ברגינסקי למנהל אזור השפלה ב"בית חם", חיים קלימי, על הנתינה האין סופית.

צילום: עיריית רחובות

דילוג לתוכן