מבזקים
פועל שיפוצים נעצר בחשד למעשה מגונה בתושבת תל אביב בביתה עמק הצבאים נפתח מחדש בירושלים: לאחר סגירה ממושכת – הפארק חוזר לקבל מבקרים פיצוץ בלון גז בעיר העתיקה בירושלים: שני פצועים, אחד במצב קשה בן 5 נפגע מרכב בבני ברק מהפך סביבתי באשדוד: הממשלה אישרה תוכנית לצמצום זיהום האוויר והריח באזור פשיטה בקריית גת: אתר הימורים בלתי חוקי נחשף – ציוד מחשבים נתפס, חשודים עוכבו לחקירה בעל חנות רהיטים איים על לקוחה מירושלים: "מה שעשינו לכם בשבעה באוקטובר זה כלום" גבעת שמואל הצדיעה למשפחות המילואים: ערב הוקרה מרגש עם מופע סטנד־אפ ותודה מהעירייה גבעת שמואל מקפיאה את הארנונה שנה תשיעית ברציפות הממשלה משיקה תוכנית קיץ בהיקף חסר תקדים: כמיליארד שקלים לתלמידי ישראל קריית גת: מלגות לכ־300 סטודנטים במעמד ראש העיר נבחרת הכדורסל של קבוצת יבנה זכתה בגביע לאחר גמר מותח מול ברוכין רחובות משיקה קיץ טכנולוגי: האקתון AI, יזמות ומכינה במתמטיקה ואנגלית ב־160 שקל בלבד מהפכת תחבורה באשקלון יוצאת לדרך: נר"ת ראשון מסוגו בתוך עיר יוקם בשדרות בן גוריון בשורה לפצועי צה"ל באילת: ארגון נכי צה"ל חנך שלוחת "בית הלוחם" ראשונה מסוגה בעיר זעם בכבישי אילת הסתיים בכתב אישום: איים על נהג מול ילדיו ובהמשך דקר עם מספריים הפרקליטות דורשת להחמיר את עונשו של השוטר שהורשע באונס קטינה אזוקה בניידת "הכדור פספס אותי בסנטימטרים": רבש"ץ סלעית שניהל קרב מול המחבל קיבל צל"ש מיוסי דגן קצין צה"ל נפצע קשה בפיצוץ מטען בג'נין צפו בתמונות: בוגרי מחזור מ' של אורט תעופה וחלל חגגו את סיום לימודיהם

עיריית רמלה הקימה את משמר השכונות

עיריית רמלה מחזקת את הביטחון והקימה את "משמר השכונות" בהשתתפות מתנדבים תושבי השכונות שיבצעו סיורים במסגרת אגף הביטחון והחירום

ברחבי רמלה נרשמה היענות רבה עם הפצת קול קורא להקמת משמר שכונות ברמלה. המטרה היא לגייס מתנדבים מקרב תושבי השכונות השונות בעיר, לסייר ולשמור על שכונתם, זאת בנוסף לפעילות העירייה שהובילה להקמתן של שתי כיתות כוננות הכפופות לאישור המשטרה.

באירוע חשיפה שערך ראש העיר, מיכאל וידל אליו הגיעו כ-200 מתושבי העיר הוצגה התכנית העירונית של עיריית רמלה להקמת "משמר השכונות" –  בכל שכונה אשר תורכב ממתנדבים תושבי השכונה שיבצעו סיורים בשכונה במסגרת אגף הביטחון והחירום.

עם תחילת מלחמת חרבות ברזל הביעו רבים מהשכונות השונות נכונות להתנדב במסגרת שכונתית בתחום השמירה והביטחון. לאחר אירוע החשיפה התקיימו מפגשים נוספים בחלוקה לשכונות העיר במהלכם מנהל אגף הביטחון, יצחק אסרף תדרך את המתנדבים ויחד עם ראש העיר חילקו למתנדבים ערכות שכללו: קוזאק (צ'קלקה), אפודים ממותגים, מגנטים לסימון הרכב ומכשירי קשר.

בתוך כך, ברמלה מתקיימת מעטפת ביטחון רב שכבתית שכוללת את סיורי המשטרה ומג"ב, ניידות השיטור העירוני ואגף הביטחון אשר סובבות בעיר 24/7 וכן את סיורי חיילי פיקוד העורף ואת כיתות הכוננות אשר פועלות באישור המשטרה.

המתנדבות והמתנדבים שהחלו פעילותם במספר שכונות זוכים להערכה רבה מקרב תושבי השכונה המברכים על הסיירת השכונתית המבצעים סיורים בשכונה ועומדים בקשר עם אגף הביטחון והחירום.

מיכאל וידל, ראש העיר: ״אני מעריך את הציבור הרמלאי שבזמן חירום מגלה נכונות ורצון להתנדב על מנת לשמור על הבית שלהם, ולכן עיריית רמלה פעלה להקים עבורם מסגרת שתאפשר זאת ותוסיף שכבה נוספת של ביטחון״.

◼️ לקבוצת חדשות רמלה בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: עיריית רמלה

דילוג לתוכן