מבזקים
"תפחדי לצאת מהבית": תושב פתח תקווה נאשם בהטרדה מינית ואיומים על שוטרת בתחנת יבנה קריית גת: בן 37 נאשם בנהיגה בשכרות ואיומים על שוטרים בתחנה אשדוד: ליצנים קהילתיים ממשיכים להפיג בדידות אצל האזרחים הוותיקים גם בימי מתיחות ביטחונית בצל המלחמה: החוגים חזרו לפעילות בגדרה בן 36 מיבנה נאשם בפריצות, גניבות והחזקת סכין – כולל פריצה לבית כנסת בן 20 מאשקלון נאשם בפריצות סדרתיות לרכבים באילת כתב אישום חמור בדרום: נאשם תקף את בן זוגה של גרושתו באגרופן ואיים עליה בזמן מלחמה: נעצרו 9 שוהים בלתי חוקיים באתר בנייה של בית פרטי ביבנה אשדוד: תושב נאשם בהחזקת קוקאין וקנאביס שלא לצריכה עצמית תושב אשקלון נאשם בהחזקת קוקאין שלא לצריכה עצמית שבירת טלוויזיה, גניבת כרטיסי אשראי ודרכונים: כתב אישום נגד גבר כבן 32 מקריית גת בסכסוך זוגי בימים של מתיחות ביטחונית: ברחובות מציעים שירות פסיכולוגי לייעוץ ותמיכה למשפחות אילת ממשיכה לספק הפוגה נחוצה לתושבים: עשרות אירועים ותכנים עד סוף מרץ שר הביטחון ישראל כץ ביקר בחמ"ל העירוני בנתניה: "העיר מוכנה לחירום" נזקי הדף בבית שמש: זכוכיות התנפצו ורסיסים אותרו בכמה רחובות ליברמן בסיור באיכילוב: "צוותי הרפואה נלחמים ומצילים חיים בחזית העורף" גם במצבי חירום: עיריית גבעת שמואל חילקה ערכות הפוגה במקלטים הציבוריים מפלגת המילואימניקים: יוזמת "סיר לשבת" תומכת במשפחות המשרתות במילואים חיים ביבס בביקור אצל ראש עיריית עראבה שנפצע בניסיון חיסול: "חציית קו אדום – הגיע הזמן להכניס את השב״כ" לוד: שעת פעילות מיוחדת לילדים במסגרת פעילות הפגתית

עיריית שדרות למען המילואימניקים

לאירוע הגיעו עשרות חיילות וחיילי מילואים, ובין השאר נכחו נציגי ביטוח לאומי, קרן הסיוע, מועדון "בהצדעה", התאחדות הסטודנטים ועוד.

עושים לכם סדר: עיריית שדרות ומרכז הצעירים יזמו ערב לכל משרתי ומשרתות המילואים בשדרות. במסגרתו, הוענקו למשרתים ייעוץ, סיוע והכוונה מול הגופים והארגונים הממונים על כך.

עיריית שדרות, באמצעות האגף לפיתוח כלכלי-תעסוקתי, ומרכז צעירים קיימו ערב מיוחד למשרתי המילואים בשיתוף הביטוח הלאומי, 'בהצדעה', 'התאחדות הסטודנטים והסטודנטיות הארצית', שירות התעסוקה הישראלי, האגף והקרן לחיילים משוחררים, מרכז הזדמנות שדרות ו'עיר מקדמת זכויות'. המטרה הייתה לקיים אירוע ובו נמצאים כל הגופים והארגונים שיכולים לסייע למשרתי המילואים וזאת על מנת למנוע את המרדף הבירוקרטי המתיש אחר הגופים השונים למען מיצוי זכויות.

לאירוע הגיעו עשרות חיילות וחיילי מילואים, ובין השאר נכחו נציגי ביטוח לאומי, קרן הסיוע, מועדון "בהצדעה", התאחדות הסטודנטים ועוד. לפיכך, רחבת העירייה התמלאה בדוכנים עם גורמי הסיוע השונים, כאשר כל משתתף עבר בין הדוכנים המתאימים לו וביקש את הסיוע הנדרש. ראש העיר, אלון דוידי, הגיע גם הוא לאירוע והוא עבר בין החיילים, שמע את צורכיהם וכיוון אותם לגופים המתאימים וכמובן בירך אותם והודה להם על שירותם למען המדינה בכלל ולמען העיר שדרות בפרט.

כמו כן, המשתתפים נהנו מפינוקים טעימים שכללו פירות, ירקות, נאצ'וס, כריכונים, סביח ועוד. במהלך האירוע הנעים את הערב הדיג'יי שגיא בביאן. זאת ועוד, על מנת שיהיה כיף עד יותר, דאגו להקים עמדה מיוחדת עם מלא משחקי גיימינג מטורפים. לבסוף כל מילואמיניק קיבל שי צנוע הכולל מארז בירות ופותחן ממותג.

ראש העיר, אלון דוידי:

"חיילות וחיילי המילואים של שדרות הם ביטוי מוחשי למושג הגנה על הבית. הם, שחוו את הפוגרום בעירם, עזבו הכול- את הבית, המשפחה, העבודה או העסק ונלחמים עבורנו. מה שאנחנו עושים כאן היום הוא במסגרת התפקיד שלנו כרשות להקל ולהעניק לחיילות ולחיילים שלנו את כל הסיוע הנדרש".

מנהלת מרכז הצעירים, דניאל גרינברג- מרדכי:

"פנינו לגופים השונים ויזמנו עבורם יריד ייחודי במסגרתו נציגי הגופים העניקו יעוץ, סיוע והכוונה. כתושבי שדרות, כולנו חווינו ועודנו חווים תקופה כל כך מורכבת רגשית. אם מוסיפים לזה גם שירות מילואים וגם בירוקרטיה שלא נגמרת אל מול הגופים השונים, המורכבות קשה פי כמה ולכן זה צו השעה שלנו. התודה של משרתי ומשרתות המילואים היום שווה לנו הכול!".

 

◼️ לקבוצת חדשות שדרות בווטסאפ לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

צילום: מור אברג'ל

דילוג לתוכן