מבזקים
הרוג ושלושה פצועים בתאונה קשה בכביש 316 סמוך למיתר: שני כלי רכב התהפכו תאונה קשה בחוף הצפוני באשדוד: שני ילדים בני 4 ו – 6 נפצעו קשה בהתהפכות טרקטורון באגי זמני כניסת שבת והדלקת הנרות ויציאת השבת | 7-8 באוגוסט 2026 "ילד טוב ירושלים": גיא בטיט הוא ההרוג בתאונת האופנוע הקטלנית באילת אלימות בקו 881: נהג האוטובוס ניפץ את השמשה לעיני הנוסעים – ילדים צרחו; הנהג הושעה שבוע מטורף באשדוד: נועה קירל, עדן בן זקן, איתי לוי, רינת בר, מרגול ואגם בוחבוט – והכניסה חופשית מהסקסופון בכיתה ג' לרצועה בינלאומית: DJ Mamee2u מסתער על יוטיוב עם שיר חדש גופתו של יעקב ישראל ידיד תושב ירושלים שטבע למוות בקפריסין עושה את דרכה לישראל רכב התנגש במעקה בטיחות בכביש 90 בסמוך לעין חצבה הילדים הולכים לעוף על זה: כוכב הילדים רועיקי מצחיקי מגיע לרמלה – והכניסה חופשית נהגים באילת שימו לב: שינויים בהסדרי התנועה סמוך לבית החולים יוספטל עד סוף אוגוסט 21 מיליון שקל על "מכשול התנינים": ראש מועצת רמת הנגב תוקף – "הנגב לא צריך עוד הצגת יח"צ" בעקבות מקרי הכלבת בישראל: אשקלון מרחיבה את פעילות המניעה ומפזרת חיסונים בשטחים הפתוחים המטרו בחולון כבר משנה את השטח: המבנה שנבנה מתחת לצומת ברקת – גולדה מאיר אייפד ומדי צה"ל נגנבו מרכב באשקלון: למחרת הם אותרו בשני מקומות שונים כתב אישום באילת: אגרוף, בעיטה וניסיון להימלט מהשוטרים במועדון "הסלינה" שלוש מכירות בערב אחד: כתב אישום באילת בגין מכירת וודקה ובירה לקטינים "תביא לי סיגריה": כתב אישום נגד תושב אילת שלפי הנטען שלף סכין ואיים לדקור עובר אורח "אם היה לי אקדח הייתי יורה בו": ויכוח ליד מכונת מחזור באשדוד הסתיים בכתב אישום קבוצת גורדון תיירות משיקה שייט חגיגי לאירופה עם חני נחמיאס ויהודה אליאס

עיר חרדית חדשה בדרך: הממשלה תאשר הקמה בין קריית גת לאשקלון

העיר לא תיכלל בתחומי קריית גת; ראש העיר כפיר סויסה: הבטחתי לשמור על הצביון

אחרי מאמצים של ראש העיר קריית גת כפיר סויסה לשמור על ציביונה של קריית גת ועל הסטטוס קוו בעיר – הממשלה תצביע היום על החלטת ממשלה חדשה במסגרתה תוקם עיר חרדית חדשה בשטח שבין קריית גת לאשקלון, אשר לא תהיה בתחומה המוניציפאלי של העיר קריית גת # ראש העיר קריית גת כפיר סויסה: ״הבטחתי לשמור על ציביון העיר – ואני מקיים״.

מאחורי החלטת הממשלה, מאמצים כבירים שהוביל ראש העיר קריית גת כפיר סויסה שמאז כניסתו לתפקיד, פעל מול כל גורמי הממשלה הרלוונטיים כדי לוודא שאכן השטחים שמיועדים למגורים לציבור החרדי לא יהיו חלק מקריית גת כפי שהתחייב לתושבים בבחירות האחרונות.

מדובר בבשורה חשובה ומשמעותית עבור תושבי קריית גת שחששו משינוי אופיה של העיר.

כזכור, לפני מספר שנים, עוד לפני הבחירות המקומיות, הוחלט על הקמת עשרות אלפי יחידות דיור לטובת אוכלוסייה חרדית במערב העיר קריית גת, צעד שהיה משנה את ציביון העיר באופן נרחב והופך אותה בתהליך קצר לעיר חרדית.

עם ההחלטה הזו, קריית גת תמשיך גם כן בתנופת הפיתוח לבניית עשרות אלפי יחידות דיור לכלל המגזרים, תוך שמירה הדוקה על הסטטוס קוו ועל ציביונה הייחודי כעיר מגוונת שמהווה בית לכל המגזרים והאוכלוסיות.

רק לפני ארבעה חודשים, נחתם הסכם גג היסטורי בקריית גת שהוביל ראש העיר כפיר סויסה בטקס רשמי עם ראש הממשלה נתניהו ושר השיכון על בניית 21,000 דירות חדשות במזרח קריית גת לכלל האוכלוסייה.

ראש העיר קריית גת כפיר סויסה: ״הבטחתי לשמור על ציביון העיר – ואני מקיים. קריית גת היא בית לכלל האוכלוסייה ויש מקום לכולם. אני מודה לכל השותפים בהחלטת הממשלה וסומך על שרי הממשלה שיאשרו את החלטת הממשלה החשובה הזו למען עתיד קריית גת״.

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: אלעד מלכה, ארכיון

דילוג לתוכן