מבזקים
תאונה בלוד: אוטובוס ורכב פרטי התנגשו ברחוב אליעזר קפלן – שני פצועים פונו לבית החולים מטיילת בת 68 מיו"ש חולצה באלונקה בנחל אל על – החילוץ השני בתוך שעות מתחתנים בקרוב? הרבנות משנה את כללי הכתובה: בין 36 אלף ל – 360 אלף שקל האישה הראשונה שניהלה את הספורט ברמלה עושה עוד צעד: ענת ברמי נבחרה להנהלה הארצית 97 קורבנות ומאות אלפי שקלים: בני זוג ממרכז הארץ נאשמים שהתחזו לנציגי חברות ביטוח רגע לפני סגירת הרשימות: ראשות קריית אונו, גני תקווה ושוהם דורשות 50% נשים בכנסת חיפשו חשודים בסילוואן – וגילו מתחת למבנה מערת קבורה מתקופת בית שני אשדוד: עשרות גיטרות, שירים וים – הערב המיוחד חוזר לגבעת יונה אקטואליה, סיפורים וחידושים: שבת של תרבות מגיעה לסינמטק יבנה מהשכול אל היצירה: האמהות שאיבדו את בניהן הפכו את הכאב ליוזמה משותפת נתקלתם? חשש לחייו של בן 38 מקריית מלאכי זכה ב־40 מיליון שקל: "קודם כל אקנה דירה לבן שלי הלוחם" חשש לחייו של בן 38 מראשל"צ בן 50 שרכב על טרקטורון נפצע בתאונה בגן יבנה בת ים: שבעה בתי ספר נכנסו לרשימת המצטיינים של משרד החינוך המשטרה נערכת להפגנה באזור בני ברק – חשש לחסימות ועומסי תנועה תא"ל (מיל') דני שחר מצטרף לישראל ביתנו עבודות הכביש יוצאות לדרך באופקים – כך תיראה התנועה באזור רמלה: הפסקות מים צפויות מחר – אלה השעות אופקים: הרחובות שייסגרו השבוע בעקבות הפסטיבל

עלייה בביקושים לדירות 4 חדרים עם מרפסות גדולות בכרמי גת

על פי נתוני הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה בקריית גת נבנות כיום כ- 900 דירות בנות 4 חדרים המהוות כ- 38% מהתחלות הבנייה בעיר. דירות 4 חדרים הן מוצר הבסיס של ענף הנדל"ן, אולם בשנים האחרונות גודל המרפסת מהווה שיקול מהותי בבחירת הדירה.

על פי נתוני הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה בקריית גת נבנות כיום כ- 900 דירות בנות 4 חדרים המהוות כ- 38% מהתחלות הבנייה בעיר. דירות 4 חדרים הן מוצר הבסיס של ענף הנדל"ן, אולם בשנים האחרונות גודל המרפסת מהווה שיקול מהותי בבחירת הדירה.

קבוצת רם אדרת הבונה בשכונת כרמי גת את פרויקט MY ADERET  הכולל כ- 285 יח"ד מדווחת על עלייה בביקושים לדירות 4 חדרים בפרויקט הכוללות מרפסות גדולות של כ- 33 מ"ר.

טלי שרון סמנכ"לית השיווק והמכירות בקבוצת רם אדרת מציינת כי מאז ומתמיד המרפסת היוותה חלל בילוי ואירוח מרכזי בדירה הישראלית. בעת מגפת הקורונה החל ביקוש מוגבר למרפסות גדולות ולכן כאשר רכשנו את הקרקע ועבדנו על תכנון הדירות, חשבנו שנכון יהיה להציע לרוכשים את המוצר הבסיסי של ענף הבנייה, דירות 4 חדרים, אבל עם מרפסות גדולות, שיתנו מענה לצורך של המשפחות לבלות באוויר הפתוח ולהגדיל את חללי האירוח והבילוי של המשפחה. לא תמיד ניתן לתכנן שטחי מרפסות גדולים, על פי רוב שטחי המרפסות המוקצים ליחידת דיור הן בסביבות ה-14 מ"ר, ולכן דירות 4 חדרים עם מרפסת של 33 מ"ר הן למעשה מיני פנטהאוזים הממוקמים בכל קומות הבניין. 

שרון מוסיפה כי לא רק שטח המרפסות קובע אלא גם המיקום והתכנון שלהן, אם הן צרות וארוכות קשה למקם בהם שולחן אוכל גדול עם כסאות, ולכן בתכנון הקפדנו על מרפסות עמוקות שיוצאות מהסלון ומהוות המשך ישיר שלו, התכנון שלהן מאפשר להציב שולחן גדול, מטבח חוץ מנגל ועוד… כך שהמרפסת מהווה תחליף לפינת אוכל גדולה בתוך הבית. 

בעקבות המלחמה הביקוש לדירות עם מרפסות גדולות גדל עוד יותר בשל האילוץ של המשפחות לשהות יותר בבית והוא בא לידי ביטוי גם בקרב זוגות צעירים הרוכשים את דירתם הראשונה, גם בקרב משפרי דיור המבינים את ערכה של המרפסת הגדולה כחלק משיפור איכות החיים וגם בקרב משקיעים המעריכים שערך הדירות המיוחדות יעלה ככל שהפרויקט יתקדם והבנייה תושלם.

כרמי גת היא כיום אחת השכונות המבוקשות הארץ, היא מציעה פארקים גדולים, מרכזי קניות, תרבות ופנאי, בתי כנסת, בתי ספר, גני ילדים ומתנ”סים, מגרשי ספורט וקאנטרי קלאב ונגישות תחבורתית מעולה. פרויקט MY ADERET  נבנה בשני שלבים ומציע מגוון של דירות בגדלים שונים, במיקום מיטבי בסמוך לתחנת הרכבת. דירות 4 חדרים עם מרפסות גדולות מוצעות כעת במבצע במסגרתו נדרש תשלום התחלתי של כ- 400,000 ₪ והיתרה רק בעת האכלוס ללא תשלומי ריבית או הצמדה למדד תשומות הבנייה.

 

◼️ לחדשות קריית גת והסביבה לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות מהארץ ומהעולם לחצו כאן

◼️ לקבוצת מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: יח"צ

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של קריית גת

לחצו כאן
דילוג לתוכן