"רציתי לשיר לך שיר שכתבתי פעם בשירותים בהיכל התרבות" אמר הזמר עברי לידר בהופעה נוצצת שהציג בפני הקהל הרחובותי בהיכל התרבות "בית העם" – ולא ידע כי האישה שבחר מן הקהל כדי להקדיש לה שיר היא חברת המועצה אוה גור.

"כשבירנבאום ניגן את העשרים של מוצרט יצאתי לעשן איתך בשירותים", שר לידר לגור שקרנה מאושר, "סיפרת לי שבערב הוא עזב את הבית, שעוד לא סיפרת לילדים. שמענו את המוזיקה בשקט מרחוק אני ראיתי שבכית ואמרת מהעשן ואז נהיה מצחיק כשהאיש ההוא נכנס וראה אותנו ככה מתחבקים", המשיך והרטיט את הקהל ששאג בהתלהבות את המילים.

גור ציינה בפוסט מרגש שפרסמה: "הגשמתי חלום נעורים, אני שומעת, רוקדת, שרה ונהנית מהיצירות של עברי לידר מ-1998. הייתי בהמון הופעות שלו, שרה בקולי קולות – ואין לי קול וואו… זכיתי שעברי ישיר לי שיר, "קרוסלה", שיר מתוך האלבום "האהבה הזו שלנו".

קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אזור
- אילת
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע
- בית שמש
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הערבה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- יהודה ושומרון
- ים המלח
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- עומר / מיתר
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








