מבזקים
רחובות: 10 נפגעים פונו כתוצאה מזירת השריפה החופש הגדול מקדים: מערכת החינוך יוצאת לחופשת פסח בצל המלחמה פסח בצל "שאגת הארי": אשדוד מאיצה את הכנות החג תחת אש בשורה לשכירים: אושר מתווה החל"ת במימון המדינה לימי המלחמה דרמה ברחובות: לכודים חולצו משריפה שפרצה במקלט בניין מגורים תמיכה ממשלתית בערד: מנכ"ל משרד הפנים סייר בזירת הפגיעה הקשה בעיר באילת: בן 25 מירושלים, חמוש בסכין, התפרץ ליחידת דיור ונעצר על ידי לוחמי היס"מ מיכאל וידל רושם הישג פוליטי: "זהו מהלך של אחריות ציבורית" תיעוד מצמרר: סרטון הנפילה באור יהודה מהיום; אושר לפרסום על ידי הצנזורה עדכונים והקלות לבעלי עסקים בירושלים נס באור יהודה: רסיסי טיל בליסטי נפלו בשטח העיר; נזק קל נגרם לרכוש – צפו בתמונות חילופי פיקוד בגזרת גבעת שמואל: מפקד נפת גנים הנכנס נפגש עם ראש העיר יוסי ברודני פרסום ראשון: "ישראל ביתנו" מצטרפת לקואליציה של מיכאל וידל, ראש עיריית רמלה זוגיות, משפחה וחוסן / בתיה בר שביט: חגים ומצבי משבר הם הזדמנות להתחלה חדשה ולבניית זוגיות אחרת התראה מטאורולוגית בישראל היום ה-24 למבצע "שאגת הארי": מזכרת בתיה בשגרה של חירום – "היישוב בידיים בטוחות" מתנה עם שורשים: המיזם של הגן הבוטני שמחזיר את התקווה והטבע הביתה כבוד לסגל ההסברה: קצין היקל"ר של אשדוד, אלברט אקרמן, הועלה לדרגת סרן בעיצומה של הערכת המצב בצל גל נטישת הכלבים מאז פרוץ המלחמה: יריד אימוץ מיוחד בתל אביב אחרי הפגיעות בדרום: מכבי מפעילה מענה רפואי למפונים בים המלח

על רקע ריסוס ניידות המשטרה ביד בנימין; ראש המועצה, אלי אסקוזידו: "להוציא את החקירה מידי מח"ש לגוף חקירה חיצוני"

ראש מועצת נחל שורק, אלי אסקוזידו התייחס לאירוע החמור אמש לאחר שניידות משטרה ומג"ב הושחתו כאשר כתובות גרפיטי רוססו עליהן. כמו כן, צמיגי הניידות נוקבו ושמשות הרכבים נופצו. המשטרה פתחה בחקירת האירוע ומסרה כי כל הכיוונים נבדקים. כתובות הגרפיטי שנמצאו כוללות אזכורים למותו של הנער אהוביה סנדק, שנהרג בשבוע שעבר במהלך מרדף משטרתי. "מגנה בכל תוקף מעשי אלימות וואנדליזם בכלל, וכלפי משטרת ישראל ונציגי החוק בפרט".
כזכור, על הניידות נכתב. "ד"ש מאהוביה", ו-"ימ"ר ש"י רוצחים". בנוסף, רוססו כתובות על מבנה נקודת המשטרה ביד בנימין. אסקוזידו אמר: "גם אני שותף לזעזוע בעקבות מותו הטרגי של אהוביה סנדק ז"ל ולכעס על האלימות שהופנתה כלפי תושבינו במהלך ההפגנה במוצש בירושלים. ואני מצטרף לקריאה הציבורית להוציא את החקירה מידי מח"ש לגוף חקירה חיצוני".
עוד הוסיף: "אך עם כל הזעם ותחושת האפליה שאנו חשים אני מגנה בכל תוקף מעשי אלימות וואנדליזם בכלל, וכלפי משטרת ישראל ונציגי החוק בפרט.שיטור קהילתי נחל שורק עושה עבודה יומיומית בשמירה על התושבים, בהגנה מפני טרור חקלאי ושמירה על הסדר הציבורי בשיתוף פעולה מלא עם המועצה. אנו נפעל עם משטרת ישראל לבער את נגע האלימות מקרבנו".
מאידך, מספר נערים ומשפחות מיד בנימין ניסו להמתיק את היום הקשה ופינקו את השיטור הקהילתי בעוגות ויחס חם. "לא ניתן למיעוט אלים להרוס את הקשרים הטובים ואווירת האמון שנבנתה פה ואני שמח שרוב המוחלט של התושבים חש כמוני".
דילוג לתוכן