מבזקים
דובר צה"ל, תא"ל אפי דפרין חושף את פרטי האסון בלבנון אבל כבד בהרצליה ובמועצה האזורית בנימין: אלה שמותיהם של שני לוחמים נוספים שנפלו בלבנון ארבעה פצועים בהתנגשות בין שני רכבים ברמלה, הובהלו לאסף הרופא תאונה קשה בחולון: ילד בן 6 נפגע מאוטובוס תאונה בשדרות: נערה כבת 14 נפגעה מרכב ברחוב רוטשילד לפני שבת: גבר כבן 50 אותר ללא רוח חיים בתוך רכב באשקלון חשש לחיי נעדר מלוד; מי ראה את דורון משה? הצצה אל העתיד: מרכז השיניים בבאקו שמציע שיקום פה מלא ביום אחד – והישראלים שכבר מנצלים את המהפכה בהלה באשדוד: שריפה פרצה באולם אירועים ברחוב הטיילת בעיר; אין נפגעים תאונה עצמית בגדרה: רוכב טרקטורון התהפך ברחוב עפרה חזה ופונה במצב בינוני משקה אחד, ארבעה טעמים: חליטת הקיץ הטרופית שתקרר לכם את היום במקום פרסומות: תחנת הרכבת הקלה בתל אביב תתמלא ביצירות בהשראת שירה עברית אשקלון, רמת השרון, יהוד, גני תקווה ואילת ברשימה: עשרות רשויות עלולות לאבד את תקצוב רכזי הלהט"ב לאור האסון הכבד בלבנון: בוטל אירוע קבלת השבת עם קוקו מאילת בקניון בבאר יעקב עוזי הכוהן קולע בול: תחזית אסטרולוגית לשבוע שבין 19/06/26 ועד 25/06/26 זמני כניסת השבת ויציאת השבת 19-20.6.26; פרשת חקת תיאטרון רמלה מגיע לראשונה לתל אביב עם הקומדיה החדשה "הכל עובר עליך" מפקד גדוד 52, סא"ל דור גדליה בן שמחון, נפל בקרב בדרום לבנון; שלושה לוחמים נוספים נפלו – שמותיהם לא הותרו לפרסום דחייה במועד: מפגש התושבים להצגת תוכנית המתאר הכוללנית של רחובות יתקיים ב-13 ביולי תחזית מזג האוויר: התראה מטאורולוגית בישראל; מה צפוי בסוף השבוע?

ערב אחים מיוחדים יצא לדרך בלוד

מיזם חדש של איש התקשורת והסופר עמיעד טאוב ואשת התקשורת והיוצרת הדוקומנטרית, טליה פלד קינן מערוץ 13 בנושא עולמם של אחים לילדים עם צרכים מיוחדים יצא לדרך במועדון נחמ”ד בלוד.

הערב שנערך במועדון נחמ”ד בראשותו של איל כהן, כלל את הקרנת הסרט שיצרה העיתונאית פלד קינן על עולמם של אחים לילדים מיוחדים, (הסרט שהוקרן בערוץ 10  מביא לראשונה בתיעוד מרגש במיוחד את סיפורם של האחים שמתמודדים עם אח עם מגבלה שכלית) את ”מאחורי הקלעים של ספר הילדים ”אחי מיוחד” שחיבר עמיעד טאוב ועוסק ב-12 סיפורים שונים של התמודדויות עם לקויות ומוגבלויות שונות וכן פאנל בהשתתפות היוצרים ומתן כלים להתמודדות שלך משפחות לילדים עם צרכים מיוחדים.

לערב שארח יו”ר נחמ”ד בלוד, אייל כהן, הגיעו עשרות משפחות שהתרגשו עד דמעות וכן חברת מועצת העיר, עו”ד אלמז זרו יאלי,  שירן בוקרה ג’רבי- מנהלת אגף פרוייקטים בעירייה, יעל רוזנטל- מנהלת הטיפול הנקודתי, הילי יהלום- מנהלת מחלקת חינוך מיוחד, אורית עופר- סמנכ”לית רשת המתנסים בלוד, אבי סרוסי יו”ר וחברי הנהגת ההורים העירונית, וראש העיר עו"ד יאיר רביבו שנשא דברים, בירך על היוזמה וסקר את פעילות העירייה למען משפחות עם צרכים מיוחדים.

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן