השבוע התקיים בבית הספר "ברנקו וייס" רמלה אירוע מרגש ומלא משמעות: ערב נשים ייחודי שהוקדש כולו לעוצמה נשית ולחיבור קהילתי. היוזמה, שנולדה מתוך חזון הצוות החינוכי של בית הספר, נועדה לייצר פסק זמן מהשגרה לטובת חיזוק הקשרים האישיים והמשפחתיים של התלמידות.
התלמידות הוזמנו להגיע מלוות בנשים המשמעותיות בחייהן – אחיות, אימהות, בנות דודות וחברות קרובות. יחד, הן יצרו מרחב חם ומזמין שאפשר מפגש בין-דורי נדיר, המשלב בין צעירות למבוגרות סביב ערכים משותפים של הקשבה ושיתוף.
הערב נפתח במשחק היכרות מגבש ששבר את הקרח ועורר חיוכים רבים, ומשם המשיכו המשתתפות לפעילות יצירתית של קישוט ספלים אישיים. היצירה המשותפת אפשרה לכל אחת לבטא את סגנונה האישי, תוך כדי שיח פתוח ונינוח. החלק המעשי של הערב נחתם בארוחת ערב מפנקת שהוגשה באווירה משפחתית וחמה.
כדי להבטיח שהקסם של הערב לא יתפוגג עם סיומו, כל משתתפת קיבלה שי אישי: ערכה להכנת שוקו חם וכרטיסיית שיחה מיוחדת. המטרה היא לעודד את המשך הדיאלוג והקירבה גם בבית, סביב הספל המעוצב שכל אחת יצרה במו ידיה.
מעבר לפעילויות המהנות, הערב היווה הזדמנות אמיתית להעצמה נשית ולבניית תחושת שייכות עמוקה לקהילת בית הספר. המרחב שהתמלא בשיח כן ובחיבורים יוצאי דופן, הזכיר לכל הנוכחות את הכוח הטמון בקשר האנושי וביכולת של נשים לתמוך, להקשיב ולהוביל יחד.









