מבזקים
מי מתחזה לאירמה צור מאשדוד? פרופיל מזויף פונה לחבריה ולבני משפחתה צפר להם בכביש – ונרדף עד החניה: כתב אישום חמור נגד צעיר מאשדוד וקטין ראש עיריית נס ציונה ומנכ"ל העירייה מגיבים להגעת להב 433: "אנחנו משתפים פעולה באופן מלא" מה מסתתר מתחת לבאסטות? סיורי שישי חדשים יוצאים לדרך בשוק העירוני בבאר שבע קלאופטרה, דולסינאה וג׳אז נשי: פסטיבל ״מכשפות?״ חוזר לירושלים 27 מטילי נחושת, אקדחים וחלקי M16: שורת תפיסות נשק ברהט חשד לפגע וברח בירושלים: בת 70 נהרגה – נהג המשאית נעצר לאחר שנמלט מהזירה שינויים בתנועת הרכבות באזור אשקלון, אשדוד, יבנה וראשון לציון עסק לשטיפת רכבים בנגב נסגר ל־30 יום לאחר שנתפסו בו שני שוהים בלתי חוקיים ראשוני: תלונה בלהב 433 הוגשה נגד בכיר בעיריית נס ציונה אשקלון תתייחד עם נרצחי 7 באוקטובר ונופלי המלחמה: הטקס העירוני יתקיים מחר טרגדיה בירושלים: הולכת רגל כבת 70 נהרגה ברחוב רשב״א כך יציינו השבוע בבתי הספר ובגנים את 7 באוקטובר: טקסים, שיח רגשי וסיפורי גבורה שיבושי תנועה בכביש 461 והסביבה: עבודות הרכבת הקלה יימשכו לאורך כל השבוע באור יהודה, יהוד מונוסון וסביון שבועיים לפני 7 באוקטובר היא חיבקה את ליאור בפעם האחרונה: "לא ידענו שזו תהיה פרידה" יותר מ – 1,000 מנהיגים מ – 117 מדינות יגיעו לירושלים לציון שלוש שנים ל – 7 באוקטובר תשעה נעצרו בעקבות אירוע ירי באשקלון – המשטרה תבקש להאריך את מעצרם הציל שתי נשים בנובה: בן שדה ממיתר סיפר לתלמידי באר שבע על הרגעים תחת אש מחר בקריית גת: טקס הזיכרון העירוני לחללי מלחמת חרבות ברזל חשד לעבירות מין בבת 14 בחולון: בן 20 נעצר ומעצרו הוארך

"פגעתם בדבר הכי יקר לי בעולם, בילדה שלי!" | מיכל הקטנה בפוסט מצמרר

"כבר שלושה ימים שהגוף שלי רועד ואני עוצרת את עצמי, לוקחת נשימות עמוקות כבר שלושה ימים שהילדה שלי, האור שלי, פגועה, עצובה אני מנסה לשכנע אותה להרים את העיניים מהרצפה, תגידו לי רגע גיבורי מקלדת חסרי כל אמפתיה באיזה עולם אתם חיים?! מה עוד צריך לקרות כדי לאפס אתכם?. כך כתבה בעצב ובזעם כוכבת הילדים, מיכל הקטנה את אשר על ליבה בעקבות פגיעה כלפי ביתה יולי.

צילום: דף אינסטגרם מיכל הקטנה

רק לאחרונה  בתה הבכורה של מיכל, יולי ויצמן, הייתה אמורה לחגוג בת מצווה, אך בשל האיסור לקיים אירועים המוניים, המסיבה בוטלה. וכבר לפני יומיים באירוע יום הולדת של אחיה ליאו בן ה-11, יולי כיכבה בסטוריז עם אמה לאחר שרקדה והפגינה כישורי טיק טוק מוצלחים במיוחד, וגילינו כוכבת עולה שכל מה שנותר לנו זה לחכות לחגיגות בת המצווה שלה, שיתקיימו כסדרן ברגע שהנושא יאושר.

אך במהרה השמחה הפכה למהולה בעצב. מיכל הוציאה פוסט על בתה, בעקבות מסע בריונות שעברה. מתוך הפוסט נכתב: "מי אתן אותן אימהות שמעבירות ביקורת עלי ועל דרך החינוך שלי?. ולמה אנחנו לא כאן האחת בשביל השנייה?.  לא מספיק העולם הזה מלא בביקורת ואנחנו מפנות האחת לשנייה אצבע מאשימה?. איך אתם מעזים לערער ככה את הביטחון של הילדה שלי, במהותה, בגופה ובחופש שלה להיות כל מה שבא לה להיות? אני רוצה רגע לעצור הכל ולהבהיר למי שעוד לא מצליח להבין, ילדה בת 12 היא לא אובייקט מיני! לא משנה איך תסתכלו על זה! ומה שאתם עושים אין מילה יותר טובה לתאר את זה מאשר בריונות".

עוד לא ברור מהיכן הפוסט נובע אך ניתן להבחין בפגיעה הגדולה שעוטף את את מיכל וביתה. "יצא לי האוויר מלהכיל את קלות הדעת הזו ואת הרוע האינסופי שבוער בתוכם, זה גורם לי לכל כך הרבה כאב והלוואי וזה היה רק לי, אבל פגעתם בדבר הכי יקר לי בעולם, בילדה שלי, טהורה שלי, כמו כל הילדים האחרים ואנחנו במקום לגונן עליהם מכל משמר רק מבעירים ומלכלכים. הלוואי וכל זה יפסק והלוואי ומשהו כבר יגרום לטירוף  הזה להיגמר, הלוואי ובמקום כל הרוע נמשיך לפזר אהבה, אהבת חינם, בלי תנאים ובלי סיבות רק ככה ננצח את החושך הזה, רק ככה העולם הזה יתקיים ויהיה יותר טוב. כל חבריי האהובים כל התומכים והמגוננים תודה שאתם תמיד שם בשבילי, אלו ימים קשים ופגיעים ולא היית יכולה להתמודד עם זה בלעדיכם".

מיכל ברגע אימהי, עטפה את בתה באהבה ובתמיכה גדולה: "יולי שלי, אהובה שלי, מאור עייני תהיי כל מה שבא לך להיות ותעשי כל מה שבא לך לעשות רק מה שאת אוהבת, רק מה שאת חושבת, שיהיה לך טוב. וזכרי יחד אנחנו חזקות מהכל".

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של יבנה

לחצו כאן
דילוג לתוכן