מבזקים
סמוך לחצות ולאחר שעות של פעילות, מתנדבי זק"א סיימו את עבודתם בדירת הרצח ברחובות אלה המלאכים מקריית גת שהצילו ילד מרכב נעול בשורה לתושבי הדרום: מתחם הבאולינג והפנאי המתקדם נפתח בקריית גת שילוב זרועות היסטורי, בדגש על הגנת אזור ירושלים: מטוסי טייסת הכיבוי הלאומית "אלעד" יופעלו מבסיס חצור עדכון מיוחד ממודיעין; צוותים עירוניים בסריקות תאונה באשקלון: הולך רגל כבן 52 נפצע באורח בינוני ברחוב יוספטל ההסכם בין ישראל לאיראן עוד לא נכתב; המדיניות נותרת ללא שינוי, בתוקף עד מחר בערב אירוע חריג בחולון; בת 11 הובהלה לבית החולים במצב קשה עצוב: הלכה לעולמה דנה הראל, בתו של עו"ד ארז הראל, לאחר מאבק ממושך במחלת הסרטן האינטואיציה שהצילה חיים במלר"ד מאוחדת אשדוד: אב לתשעה מגן יבנה הגיע עם אק"ג תקין – והרופא רץ אחריו במסדרון מודיעין מרכינה ראש: “מעלה עמית רגב” נחנך במקום שבו צעד מדי יום – לזכר לוחם שנפל בעזה אשקלון הנציחה את זכרם של סגן שי איילי ז"ל ועודד אברג'ל ז"ל נמל אשדוד אלופה: ניצחון 3:2 שסגר עונה חלומית בליגת מקומות העבודה בדרום חשש כבד לחייה של בת 15 מרמלה היסטוריה בקרני שומרון: נחתם הסכם הגג הראשון בשומרון בהיקף של כ-2 מיליארד ש”ח "זבל שהופך להזדמנות": פורום העסקים הירוק של נתניה מחבר בין סביבה לרווחיות תאונה בבית דגן: רוכב קורקינט בן 19 נפצע בינוני לאחר שנפגע מרכב "באר שבע אוהבת חיות": יום התנדבות מרגש בכלבייה העירונית למען הכלבים הנטושים חילופי משמרות בחינוך הדתי-ציוני במודיעין: אריאלה אלקיים מונתה למנהלת מדרשת אמית ניסיון הברחת סמים נחשף סמוך לירושלים: 11 ק"ג חשיש ורחפן נתפסו ברכב חשוד

פיגוע דריסה בצומת תפוח; המחבל נמלט | צפו בתיעוד מזירת הפיגוע

שני פצועים הובהלו לבית חולים בלינסון

דובר צה"ל מדווח כי הערב (שלישי) התקבל דיווח על פיגוע דריסה במרחב צומת תפוח שבחטיבת שומרון.

מפרטים ראשונים נמסרי כי אחד הפצועים – ישראלי – במצב בינוני עם פגיעת גפיים ובמקום מטופל פצוע קל מאד עם כאבים ברגל. סריקות לאיתור המחבל הדורס שנמלט דרומה. לאחר מכן דווח שהפצועים פונו לבלינסון.

ממד"א נמסר: בשעה 20:37 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב ירקון על 2 הולכי רגל שנפגעו מרכב סמוך לצומת תפוח. חובשים ופאראמדיקים של מד"א מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבי"ח בלינסון 2 גברים בשנות ה-30 במצב בינוני וקל בהכרה מלאה עם חבלות בגפיים.

ארגון הרבש"צים הארצי מבית ההסתדרות הלאומית בהתייחסות לפיגוע הדריסה בצומת תפוח בשומרון: "אנו שולחים ברכת רפואה שלמה לפצועים בפיגוע. לצערנו, אנו עדים להתגברות הטרור בימים האחרונים ולרציחתם ופציעתם של עשרות אזרחים ישראליים. הראשונים שקופצים לכל אירוע כזה אלה הרבש"צים שעומדים על משמרתם ימים ולילות. הגיע הזמן שמשרד הבטחון לא יפקיר אותם ואת ביטחונם של מיליוני אזרחי ישראל ויפעל לתת להם את כל הדרוש כדי להמשיך להגן על אזרחי ישראל".

ראש המועצה האזורית שומרון יוסי דגן שוחח עם מח"ט שומרון אל"מ שמעון סיסו וחיזק את ידיו: "תושבי השומרון ועם ישראל כולו עןמדים כחומה בצורה לצד לוחמי צה"ל הגיבורים. אנחנו עם חזק ואנחנו ננצח". עוד מוסיף דגן: "אבו מאזן מנסה להצית גל טרור ברחבי המדינה וממשלת הימין צריכה להתנהג אליו כמו שמתנהגים אל מחבל, אבו מאזן וחבריו המחבלים מנסים את הממשלה החדשה, שוב ושוב ושוב, אם הממשלה רוצה למנוע גל טרור בכל רחבי הארץ, היא חייבת להורות לצהל עוד הלילה, לצאת למבצע צבאי נחוש כנגד תשתיות הטרור של הרשות הפלסטינית. ביום שאבו מאזן יחשוש מדפיקה על הדלת השטח יפסיק לבעור. ממשלת הימין חייבת לשנות את הפרדיגמה הבטחונית הכושלת של הממשלה היוצאת, אנחנו מתיישבי השומרון, יחד עם כל עם ישראל חזקים ומאמינים ונתגבר על הטרור. הכדור נמצא בידיים של הממשלה, ואנחנו סומכים עליה שתחזיר מלחמה שערה ותקדים התקפה למגננה אל מול הרשות הפלסטינית הטרוריסטית. על הממשלה לפעול בכדי לגדוע את המוטיבציה של הרשות הפלסטינית לפגע, ולשנות את הפרדיגמה של הממשלה היוצאת. יש דרך לגדוע את הטרור על הממשלה להיות נחושה להחזיר את הגאווה הלאומית ולעצור את הטרור".

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות מד"א | חדשות 08

דילוג לתוכן