מבזקים
לא רק מעבר בין הבימה למוזיאון: תל אביב רוצה להפוך את גן יעקב למוקד הבילוי הבא של העיר שינוי בצהרוני גדרה: המועצה בחרה מפעיל חדש לגני הילדים אחרי שנים של מחלוקת: אושרה התוכנית לחווה החקלאית בחולון – והריאה הירוקה תישמר נס ציונה תשחרר אלפי יתושים בפארקים – ויש לזה סיבה טובה מה קרה ברחוב נחל גוברין בקריית גת? נס ציונה מצאה פתרון לשבוע המאתגר של אוגוסט: קייטנה שמחברת בין סבים, סבתות ונכדים הביקוש שובר שיאים – אירועי הקיץ לנוער ביבנה מתמלאים במהירות וחלקם כבר אזלו אזהרה חריגה משגרירות ארה״ב: אזרחים אמריקאים נקראו לגלות ערנות בתל אביב, יפו והרצליה הושגה שליטה מלאה בשריפת החורש באזור קיבוץ כרמיה, שהשפיעה גם על תושבי שדרות המשטרה פרסמה את שמו ותמונתו של חשוד ברצח בניה רזי מירושלים: הציבור מתבקש לסייע באיתורו "מר טלוויזיה" איננו: העיתונאי וחתן פרס ישראל חיים יבין הלך לעולמו בגיל 93 סדרת ההצתות בבית הקפה ברמת גן: נעצרו שני חשודים מביתר עילית וקטין מהמרכז בפעם השביעית ללא רישיון, בפעם השלישית בפסילה: כתב אישום ובקשה למעצר נגד תושב אילת אבן דרך משמעותית בהתחדשות העירונית בירושלים: אירוע הריסה ב-SOHO הרובע החדש של הבירה שיבושי תנועה בנס ציונה: משאית פגעה בעמודי בזק – רחובות דוד רמז והחלוץ חסומים חסימת תנועה בעקבות שריפת חורש בכביש 232 סמוך לשדרות הנחיות לסגירת עסקים ברמלה בערב תשעה באב שנה וחצי אחרי נפילתו: החלום של רס"ן אליאב אביטבול ז"ל הופך למציאות – מכינת "שדה אליאב" יוצאת לדרך מזכרת בתיה: שבוע של תרבות בספרייה הציבורית עם ערב שירה ומפגש סופר משה (מויש) לוי נבחר למנכ"ל העירייה החדש בנתניה

פסגת החינוך בבית שמש: ועידת הענק המקצועית יוצאת לדרך

מנהלי בתי הספר והנהגת החינוך הארצית יתכנסו בנס הרים ליומיים של עיצוב עתיד הדור הצעיר בעיר, המאופיינת בשיעור ילדים ובני נוער מהגבוהים בישראל

עיריית בית שמש נערכת לקיום ועידת החינוך השנייה של העיר, יום עיון מקצועי רחב היקף המיועד למנהלי ומנהלות מוסדות החינוך ומובילי הפדגוגיה המקומיים. הוועידה, שתיערך ביום שלישי, 26 במאי 2026, תתקיים במרכז שדה ויער נס הרים של קק"ל, ותחתור למתן מענה לאתגרים הייחודיים של העיר, שבה כ-50% מהתושבים הם ילדים ובני נוער.

הוועידה תיפרס על פני יומיים במתכונת מגזרית מותאמת: היום הראשון יוקדש לחינוך הכללי, בעוד היום השני יתמקד בצרכי החינוך החרדי. חלוקה זו נועדה לאפשר שיח מקצועי מדויק ורלוונטי לכל מגזר, תוך העמקה בסוגיות הליבה המעסיקות את מנהלי המוסדות ביומיום. באירוע צפויים להשתתף שרים, חברי כנסת ובכירי משרד החינוך, לצד אנשי מקצוע מובילים שיקיימו מפגשי עומק עם הצוותים החינוכיים.

ראש העיר, שמואל גרינברג, הדגיש את חשיבות האירוע: "בית שמש היא מהערים הצעירות בישראל והמשימה שלנו היא להבטיח שמערכת החינוך תמשיך להתפתח יחד איתה. ועידת החינוך היא הזדמנות להצדיע ולהוקיר את מנהלי בתי הספר והצוותים החינוכיים על עבודת הקודש, לצד העמקת השיח המקצועי לטובת תלמידי העיר".

סגן ומ"מ ראש העיר והממונה על תיק החינוך, יצחק אלמליח, ציין כי הוועידה מבטאת את המחויבות להשקעה בהון האנושי של המערכת: "זהו מפגש חשוב שמאפשר למנהלים להיחשף לידע מקצועי, להחליף ניסיון ולבנות יחד את העתיד החינוכי של העיר". לכך הוסיף ראש מנהל החינוך, יוסף גולדרינג, כי המנהלים הם הכוח המניע של העשייה העירונית וההשקעה בהם היא השקעה ישירה בעתיד של כולנו.

הוועידה צפויה להניע תהליכי חדשנות במערכת החינוך המקומית, תוך יצירת חיבורים בלתי אמצעיים בין הנהגת החינוך הארצית לשטח, במטרה להעניק למנהלים כלים והשראה שיוטמעו כבר למחרת בבוקר בתוך הכיתות.


◼️ חדשות בית שמש והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית בית שמש

דילוג לתוכן