מבזקים
מפוקח באיזוק אלקטרוני מירושלים נעצר בחשד למגע עם סוכן זר פרשת מין תמורת ייצוג: סוכנת סמויה הפילה עו״ד – 10 מתלוננות נחשפו חוף צאנז בנתניה: צעיר טבע, אחיו נעדר – יחידת הצוללים של זק״א הוזעקה שריפה באופקים: לוחמי האש מנעו התפשטות בבניין מגורים קרית עקרון: תאונה עצמית עם רכב שהתהפך הובילה לפציעת שני צעירים תמיכה חריגה מראש העין: רז שגיא מחבק את מפעל החוות יותר מ – 1,300 קני שיגור הושמדו: צה"ל מציג את הפגיעה בארטילריה של חיזבאללה דימונה לא חזרה ללימודים: בני ביטון מסביר למה עצר את השגרה ירושלים מתכוננת לדרבי: זה מה שמחכה לאוהדים בטדי ביום ראשון תל אביב: חשוד נעצר אחרי שגנב בתחבולה טלפון מנהג מונית טיגון שניצלים בירושלים הסתיים בכוויות קשות לגבר בן 76 רחובות משדרגת את מערכת המים – אבל בראשון צפויים שיבושים בכל העיר אושר להביא ילד מזרעו של יותם חיים ז״ל: “בוחרים באור” אשדוד: אם ותינוקת נפגעו בינוני בשריפה – לכודים חולצו מהבניין חשד לעבירות מין בגן ילדים בתל אביב; מנהלת הגן ובעלה נעצרו זמני כניסת ויציאת השבת 10-11.4.26; פרשת שמיני המתנה דרוכה: פיקוד העורף צפוי לעדכן את הנחיות ההתגוננות במרכז הארץ בשעות הבוקר זוכרים בסלון: מזכרת בתיה מציינת את יום הזיכרון לשואה ולגבורה במפגש מרגש שגרה תחת אש ברחובות: מדרג ההתגוננות נותר ללא שינוי ומאפשר פעילות מלאה ניסים גוזלן בהודעת הרגעה: "הכל בסדר בבאר יעקב, נקיים הערכת מצב לגבי הלימודים"

פסח באופקים: העירייה מזהירה משינוי בלוחות פינוי הגזם

לקראת החג נקבעו ימים שבהם לא תתאפשר הוצאת גרוטאות וגזם, לצד אכיפה מוגברת ברחבי העיר

עיריית אופקים פרסמה את לוח הזמנים המעודכן לפינוי גזם וגרוטאות לקראת חג הפסח, וקוראת לתושבים להיערך בהתאם כדי לשמור על ניקיון העיר בתקופה העמוסה.

על פי ההנחיות, בין התאריכים 22–28 במרץ ניתן להוציא גזם וגרוטאות בתיאום מראש מול מוקד העירייה בטלפון 08-6224775. לאחר מכן, בין התאריכים 29 במרץ ועד 1 באפריל, לא תתאפשר הוצאה כלל.
החל מ-2 באפריל תחזור העירייה לשגרת פינוי רגילה.

בעירייה מדגישים כי בתקופה זו תוגבר האכיפה, במטרה למנוע הצטברות פסולת ולשמור על הסדר הציבורי, במיוחד לקראת החג.
עוד נמסר כי שיתוף הפעולה של התושבים הוא קריטי להצלחת המהלך ולשמירה על סביבה נקייה, בטוחה ונעימה לכלל התושבים.


◼️ חדשות אופקים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: ארכיון

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אופקים

לחצו כאן
דילוג לתוכן