מבזקים
זמני כניסת שבת בנתניה, הרצליה, רמת השרון, ראש העין וכפר סבא זמני כניסת שבת בירושלים, בית שמש ויהודה ושומרון רמלה עוברת לארנק הדיגיטלי: אפשר לשלם ארנונה גם ב – Apple Pay ו – Google Pay זמני כניסת שבת ברמת גן, גבעתיים ופתח תקווה זמני כניסת שבת בבקעת אונו – אור יהודה, גבעת שמואל, גני תקווה, יהוד מונוסון, סביון וקריית אונו לא רק דוכני ספרים: אופקים הופכת את שבוע הספר לחגיגה משפחתית בספרייה העירונית זמני כניסת שבת באזור, בת ים, חולון ותל אביב מהר הזבל לפנינת טבע: אחד המקומות הכי מוזנחים בפתח תקווה עומד להשתנות אילת נערכת לקיץ: המשטרה כינסה את בעלי המועדונים, הברים והמלונות לפני העומס הגדול רגע לפני החופש הגדול: רחובות פתחה את הסקייטפארק הראשון בעיר בהשקעה של 5.6 מיליון שקל התראה: עומס חום כבד צפוי בבקעת הירדן ובאזור ים המלח בן 80 נפגע מרכב בחולון ופונה לבית החולים במצב בינוני המדינה תשקיע מיליונים בגנים הבוטניים: אלה הגנים באזור שלכם שיקבלו תמיכה סמוך לנס ציונה: הסיפור של החלוצה שהקימה כפר נוער קם לתחייה אחרי כמעט 100 שנה בבאר שבע לא מחכים לתיכון: תלמידי יסודי כבר בונים את פיתוחי הטכנולוגיה של המחר באור יהודה הלפיד לא רק עבר בעיר – הוא הונף לזכר עמית פרידמן ז"ל בקריית מלאכי החליטו להזכיר מי באמת מחזיק את מערכת החינוך ספריית דורון נפתחת מחדש: רמת השרון מציינת 100 שנים לשבוע הספר עם עשרות אירועים לכל המשפחה חברת מועצת העיר אשקלון, תמר קידר חושפת: "הוגשה נגדי תביעת השתקה על סך 850 אלף ש"ח" תאונה קשה ברהט: הולך רגל כבן 60 נפצע קשה לאחר שנפגע מרכב

פצצה מתקתקת על הכביש: נהג שיכור וברכב אסור נעצר בכביש

המשטרה: פסילת רישיון ל־30 יום והגררת הרכב בעקבות עבירות חמורות

מהירות משכרת: שוטרי את"ן מרחב יהודה במחוז ש"י, עצרו רכב שנסע במהירות מופרזת, וגילו כי זאת לא העבירה החמורה היחידה באמתחתו של הנהג הפלסטיני. קצין משטרה פסל את רישיון נהיגתו והרכב הושבת למשך 30 ימים.

שוטרי מרחב יהודה ממשיכים כל העת בפעילות נחושה למיגור תאונות הדרכים בגזרתם, לצד אכיפה בלתי מתפשרת כנגד נהגים עוברי חוק בעבירות חמורות.

אמש, בפעילות שוטרי את"ן מרחב יהודה בכביש 60, נמדד רכב שנסע במהירות מופרזת- 155 קמ"ש במקום בו מותרת מהירות מרבית של 90 קמ"ש לכל היותר.

השוטרים עצרו את הרכב בו נהג פלסטיני תושב חברון בשנות ה-30 לחייו, ואז התברר כי אין מדובר בעבירה החמורה היחידה שביצע אותו נהג. על מושב הרכב מאחור, הבחינו השוטרים במשקאות אלכוהוליים, ובבדיקת רמת האלכוהול בגופו באמצעות מכשיר ה׳ינשוף׳, התקבלה תוצאה של 319 מ"ג בליטר אוויר.

בנוסף, בדיקת הרכב העלתה כי נאסר לשימוש על ידי שוטר בוחן רכב כבר בשנת 2024, אולם השימוש ברכב נמשך ומהווה בכך סיכון ממשי למשתמשי הדרך, סיכון שגובר שבעתיים בעת שהנוהג בו תחת השפעת אלכוהול ונוסע במהירות מופרזת של ממש.

הנהג עוכב אל משרדי יחידת התנועה במרחב יהודה, וכנגדו החל הליך דין תעבורתי בהתאם, זאת לצד שימוע שערך קצין משטרה לנהג ובסיומו, הורה על פסילת רישיון נהיגתו למשך 30 ימים, ורכבו נגרר אל מגרש אחסנה לתקופה זהה.

נמשיך את פעילותנו למיגור תאונות הדרכים בכבישי האזור, וכחלק מכך גם את פעולות האכיפה כנגד עבירות התנועה החמורות. מעשיו של נהג זה שנתפס, חמורים כפליים בשל העובדה שפרט לעבירת נהיגה במהירות מופרזת, הוסיף חטא על פשע ונהג ברכב שאסור לשימוש וכשהוא למעשה תחת השפעת אלכוהול בגופו. נהגים מעין אלו, מהווים ׳פצצה מתקתקת׳ בכבישי הארץ ומסכנים את משתמשי הדרך שומרי החוק.


◼️ חדשות יהודה ושומרון בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות המשטרה

דילוג לתוכן