מבזקים
רחובות מנסה לעצור את השיח המפלג: הפיילוט יתחיל מחברי המועצה חולון הצדיעה לנשים פורצות הדרך שמובילות שינוי בקהילה מגדלים של 50 קומות ואלפי דירות: כך תיראה ירושלים בשנים הקרובות אחרי 33 שנים בבית ספר אחד: סגנית המנהל מגבעת שמואל זכתה באות מצטיינת המחוז מההרס לתקומה: שברי הטילים ברחובות הפכו לפסל אריה בגובה 3.7 מטרים סכנת חיים בערד: גבר בן 44 נעקץ על ידי עקרב; מצבו קשה אופקים: שני פועלים נפצעו בינוני בתוך שעה בשני אתרי עבודה שונים בעיר היום: מזג אוויר נאה עם עלייה קלה בטמפרטורות; אזהרות רחצה ועומסי חום כבדים ברחבי הארץ הורי ירושלים נהנים ראשונים: תשלומי החינוך עוברים לארנק הדיגיטלי "MuniBox" "רמלה הופכת למרכז הלאומי החדש של ישראל": שר הביטחון ישראל כ"ץ בביקור עבודה אסטרטגי בעיר ירושלים: חובש איחוד הצלה הציל את חייה של בת 60 שפיתחה תגובה אלרגית חריפה תל אביב: אישה נפצעה באורח בינוני בכביש 2 (דרך חיל השריון) הלילה: אירוע אלימות התרחש במרכז ירושלים "תיקנו עוול של עשרות שנים": יום הזיכרון לחללי כבאות והצלה לישראל צוין ברחבי הארץ דיווח ראשוני: תקלה נרחבת ברשתות החברתיות פייסבוק ואינסטגרם כביש 35: רכב התהפך בתאונה קשה סמוך לברכיה, שני פצועים חולצו במצב בינוני פרסום ראשון: כתב אישום חמור נגד נהג מונית מאשקלון שביצע מעשים מגונים בנוסעת בינה מלאכותית בקלפי: מכפיל כוח אסטרטגי או סכנה לאמון הציבור? אבריאל בן דור בטור מיוחד מחווה מרגשת ומצמררת: נשקו האישי של רנ"ג איתמר אלוס ז"ל מאופקים הוענק לבני משפחתו סכנה לבריאות הציבור: משרד הבריאות מזהיר מפני שמן זית מזויף

פרויקט פסח 2020 | ראש מועצת גן יבנה, דרור אהרון: "נמצאים כאן בשבילכם"; נסיכת הילדים, קרן אהרון: "מזכירה לכם, תאמרו להורים להחביא את האפיקומן"

פרויקט פסח 2020 | חג הפסח, המסמל חירות, נפתח בצל נגיף הקורונה והערב – נקיים ליל סדר מיוחד בו הגרעין המשפחתי שר מסביב לשולחן, עם כוס היין המחכה לבואו של אליהו הנביא. לכבוד כך, במערכת חדשות 08 שמחים לברך אתכם, תושבי גן יבנה, בהקדשות חמות ומרגשות של מלכת הילדים, וראש המועצה.

ראש המועצה, דרור אהרון: "אני רוצה לאחל לכל תושבי גן יבנה, חבריי ובני משפחתי חג שמח וכשר, שכל משאלותינו תתגשמנה ושנדע לשמור על הבריאות שלנו ושל הקרובים לנו. לאלו בנינו שחלו בנגיף, אני מאחל לכם בשם כל קהילת גן יבנה החלמה מהירה ובריאות איתנה, לאלו שנמצאים בבידוד אני מאחל חזרה לשגרה בהקדם האפשרי. אנחנו נמצאים כאן בשבילכם".

קרן אהרון, נסיכת הילדים: "שלום ילדים יקרים, הערב נחגוג את חג הפסח סביב שולחן החג העמוס בכל טוב. השנה הוא יהיה שונה, מאד שונה. כל משפחה תחגוג בחיק המשפחה הגרעינית, ולא בחיק המשפחה המורחבת. אני סומכת עליכם שתדעו לשמוח וליהנות מהחג גם בגרסתו המיוחדת והחד פעמית. כשאני הייתי ילדה, וזה היה מזמן, ממש מזמן, חגגנו את החג אצל סבתא שלי זכרונה לברכה, סבתא בדרה, במושב בטחה שבדרום. ליל הסדר היה ענק, כל המשפחה הייתה יושבת סביב שלושה שולחנות ארוכים מאד. הדודים והבני דודים באו למושב מכל קצוות הארץ, מחיפה שבצפון ועד דימונה שבדרום, והחוויה הייתה ענקית ובלתי נשכחת. תארו לעצמכם למעלה מ- 70 אנשים שרים את "מה נשתנה" בהתלהבות אדירה. כמה שאני מתגעגעת לימים ההם!. אני מזכירה לכם, תאמרו להורים להחביא את האפיקומן ואתם תחפשו ותמצאו ותבקשו מתנה בהתאם. מערב ליל הסדר אקפוץ לבוקר שאחרי. אני זוכרת שכל הדודים והבני דודים היו קמים בבוקר, ומכינים לעצמם ארוחת בוקר המורכבת משני מרכיבים בלבד, מצה וממרח שוקולד השחר. הטעמים בלתי נשכחים עד היום.
כל הזיכרונות המתוקים, תרתי משמע, גורמים לי לרצות למחוז ילדותי, לפשטות של פעם, לרגעים בהם טיילנו ברפת של סבתא והאכלנו את הפרות והעגלים. נהנינו מהטבע, מהמצה עם השוקולד, מהביחד, לא ארזנו מזוודות לחופשה בחו"ל. לא החזקנו בטלפונים ניידים, לא יצאנו למסע קניות מטורף, קנינו בגדים לחג בראש השנה ופסח וזהו. נראה לי שגדלנו לא רע.
אני מאחלת לכולנו שהחג הזה, שנבלה אותו קצת אחרת, ימלא אותנו בתובנות שפשטות היא עולם ומלואו. מי יתן, שהחג הזה יביא עימו את החירות שכולנו מצפים לה, לנו ולכל העולם".

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן