מהבשורה הזו מועצת גדרה חששו: לאחר אישור הקבינט הוחלט כי גדרה הפכה ליישוב כתום, המשמעות לכך היא סגירת מוסדות החינוך. ראש המועצה, יואל גמליאל: "לצערי ישנה התרופפות בישוב הן בעטיית מסכות והן במניעת התקהלויות".
גמליאל ביקש מהתושבים: "הימנעו מהתקהלויות בגנים הציבוריים, במגרשים, שימרו על הנחיות התו הסגול בעת תפילה בבתי הכנסת
הימנעו התקהלות של ילדכם ובני הנוער ככל שניתן, לא יוצאים מהבית בעת הרגשת תסמינים ופונים במידי לקופת החולים לביצוע בדיקה (עד לקבלת תשובה של הבדיקה יש להישאר בבית ולמנוע חלילה הדבקה).
**
כמו כן, מחר (רביעי) החל מהשעה 12:00, יתקיים מתחם בדיקות לנגיף הקורונה בגדרה לכלל התושבים. יש להגיע עם תעודה מזהה וספח הילדים.
**
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








