ההתנכלות כלפי בכיר בעירייה נמשכת: לפני מספר דקות הושלך בקבוק תבערה על חווה שנמצאת מול מזכרת בתיה ושייכת לבכיר בעירייה. החווה ממוקמת בשטח חקלאי מול מזכרת בתיה ולפחות פעמיים נשרפה.
רק לפני שבוע נשרף רכב ברחוב דוד אלעזר בעיר – שהתברר כרכבה של אחותו של הבכיר. כוחות כיבוי אש אשר הגיעו למקום השתלטו על השריפה, ובמקביל פתחה המשטרה בחקירת האירוע. במשטרה מודעים לעובדה כי הבכיר סבל ממספר התנכלויות בחודשים האחרונים כאשר באירוע אחר בשלהי אוקטובר, התמודד הבכיר עם הצתת רכבו. גם באירוע ההוא כוחות כיבוי והצלה שהגיעו למקום השתלטו על השריפה, כיבו אותה תוך דקות ספורות ומנעו התלקחות של האש למכוניות סמוכות. צוות סיור של משטרת רחובות הגיע למקום וגבה עדויות מהבכיר ובני ביתו.
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








