חוזרים אחורה? לאחר שקט יחסי בשבוע האחרון, פורעים ריססו גרפיטי בערבית על קירות הבניינים בשכונת רמת דן: "לוחמי אל-אקצא השהידים – צבא החופש". בנוסף סוכה נשרפה כליל. בקרב התושבים הגרים סמוך יש בהלה גדולה ופחד שהמצב יחריף: "אמרתי לבעלי לשים סורגים בכל הבית".

תושבי שכונת רמת דן התעוררו הבוקר (חמישי) בתחושת פחד לאחר שפורעים לפי החשד ריססו כתובות נאצה ותמיכה במחבלים. נ', תושבת השכונה סיפרה לחדשות 08: "יצאתי עם הילדים, ולפתע היו מלא משטרות עם כתובות נאצה. כשחזרתי ראיתי גם סוכה שנשרפה בכניסה לבניין". לדבריה של נ', זהו הפעם הראשונה שהשכונה חווה אירוע כזה: "זה מה שמפחיד. יש פה מלא מכוניות שמסתובבות פה, צעקות בלילה וניסיון להפחיד אותנו. בתור אחת שגרה בדירת גן, הפחד שלי, שלא יקפצו ויכנסו דרך הגינה. אמרתי לבעלי לסגור את כל הבית בסורגים. אם הם עשו זאת היום, אין לדעת מה יקרה מחר".
ממשטרת ישראל נמסר: "מיד עם קבלת הדיווח אודות המקרה, נפתחה חקירה במשטרה שמצויה בראשיתה. נמשיך לחקור במטרה להגיע לחקר האמת".

קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אזור
- אילת
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע
- בית שמש
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הערבה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- יהודה ושומרון
- ים המלח
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- עומר / מיתר
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








